• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek odası konusunda yardım istiyorum, bakın lütfen

SALONUM İÇİN HANGİ YEMEK ODASI TAKIMI SİZCE???

• Ankete Katılan
    55
beyz herzaman güzel birsey benımde tercıhım herzaman beyazdan yana ama evinle cok alakasız kalıyor beyaz.. benca kahve olan derim sandalyelerinin krem yerleri koltukların kenar kısmına uyuyor ve orta sehpana daha uyumlu bir mobilya

Son düzenleme:
1ci takım çok güzel gerçekten
ama uysun diyorsan 2ci takım orta sehpanla aynı
ve koltuklarına da yakın renk
yani 2ci takımla tam uyur sağlarsın mobilyalarla.

2. takım bana daha uygun geldi.
Hem koltukların açısından hemde kullanış açısından.
2. takımın renkleri çok fazla toz gösteren bir renk değil.
Kullanış açısından da rahat edersin.

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

Biz 2. modeli almıştık geçen hafta evimiz için.

Bence 2:9:

canım ende duruşu başka oluyo resim eklermisin zahmet olmazsa...hayırlı olsun bu arada güle güle kullan...
arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli zahmet edip fikrini belirten yardımcı olan herkese çooooook teşşekkürler ediyorum iyiki varsınız..:16::16::16::16::16:

takımına en uygun olan konsept o sandalyelerinide beyaz deri yaptırsan koltuklarınla takım gibi olur ve çok hoş olur

Kahverengi olanı seçersen hep aynı tonlar olduğu için boğucu ve sıkıcı olur diye düşündüm. O yüzden oyum beyaza ;)

canım ende duruşu başka oluyo resim eklermisin zahmet olmazsa...hayırlı olsun bu arada güle güle kullan...
arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli zahmet edip fikrini belirten yardımcı olan herkese çooooook teşşekkürler ediyorum iyiki varsınız..:16::16::16::16::16:

Teşekkür ediyorum sen de güle güle kullan canım.

Benim evim henüz yerleşmedi. Birkaç haftaya yerleşir.
O zaman evimin resmini albümüme profil sayfama yani eklerim oradan bakabilirsin.
Tam tarih veremiyorum şu anda. Mobilyacılar ne zman getirirse artık :9:

Bunlar aldığım mobilyalar ben uyumlu olduklarını düşünerek aldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/420479-112nin-oturma-odasi-takimi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/420476-112nin-yemek-odasi-takimi.html

Son düzenleme:
$005.webp$007.webp$004.webp$006.webp$003.webp$002.webp
arkadaşlar hepinize fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum sizin de fikirlerinizle ve işçilik görünüm vs gibi faktörleri de düşünerek bellona novayı aldım bakalım beşenecek misiniz?her türlü olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşın lütfen odayla ilgili...ayrıca tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı düşünüyorum resimli tavsiyeler bekliyorum sizden ne renk nasıl desen kağıtlar olabilir????:44::44:

Back
X