Yemek odası konusunda yardım istiyorum, bakın lütfen

SALONUM İÇİN HANGİ YEMEK ODASI TAKIMI SİZCE???

• Ankete Katılan
    55
2. takım orta sehpanızla uyumlu diğer modelde güzel aslında.
Yani ikiside çirkin durmaz.
Siz kullanışlılığına ve büyüklüğüne bakarak evinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanını alınız.

Mesela mutfak dolaplarınız küçükse 2. model vitrini kapalı kapak daha çok ihtiyacınızı karşılar.
İlk model komple cam olduğundan daha görsel ürünlerle kullanılabilir.
Yani buna benzer kriterlere göre seçiminizi yapmanızı öneririm.

Sevgiler....

2. takım orta sehpanızla uyumlu diğer modelde güzel aslında.
Yani ikiside çirkin durmaz.
Siz kullanışlılığına ve büyüklüğüne bakarak evinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanını alınız.

Mesela mutfak dolaplarınız küçükse 2. model vitrini kapalı kapak daha çok ihtiyacınızı karşılar.
İlk model komple cam olduğundan daha görsel ürünlerle kullanılabilir.
Yani buna benzer kriterlere göre seçiminizi yapmanızı öneririm.

Sevgiler....

çok çok teşekkürler ilginiz için diğer arkadaşlara da tabi teşekkür ederim çok kararsızım ikisinin de büyüklüğü sorun olmuyo zten başka beğendiğim takımları da sırf boyutları yüzünden tercih edemiyorum..beyaz olan dogrucan mobilyanın bir örneği diğeri bellona aşağı yukarı fiyatları aynı gibi...

ben 2.ciyi beğendim daha bi güzel duruyor uyuma gelince iki takım da uyar salonunuza...

İkiside gider salonunuza ama 2. takım daha güzel modeli felan daha modern geldi bana ayrıca modası ve rengi hiç bir zaman demode olmaz 1. takım sanki biraz çiğ kalacakmış gibi geldi . 2.yi beğendim ben

kesinlikle 1.takım diyorum salonda göze ilk çarpan renk buram buram bir kahve bu yoğnluğu gözden silmek için beyazla canlandırmak gerekiyor 2.seçim odayı çok kapatır tabiki senin tercihin

bende 1 numara diyorum....
şimdiden güle güle kullanın...
:79:

ben birinci takımı daha şık buldum..
ayrıca odanızın bütünlüğüne daha çok uyuyor..
güzel günlerde kullanın inşaAllah..

evinin zeminin halının renk uyumu çok önemli ona göre seçim yap ama fotodakilere göre kahverengi daha güzel

Aslında iki takım da çok güzel. 1. takım beyaz yerine krem olsaydı onu derdim. Ama beyaz olduğu için odanızla uyum sağlamaz.
O yüzden 2. diyorum.

Back
X