yemek odam

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar yemek odası oluşturma konusunda yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var..
ben kirada oturuyorum...evim 3+1 ...
bir odam boştu ıvır zıvır koyuyordum..
boş olunca dağınıklık çok oluyor hemde salonum çok çok geniş değil ..
masa salonu daraltıyor diye bu odayı yemek odası yapmaya karar verdim
ama neyi nereye koyacağım bilemedim.gümüşlüklerimi de yemek odasına mı koymalıyım
ha bi de o boş odada bir tane büyük dolap var.
yüklük gibi bişey.ev sahibinin ama çok işime yarıyor koli falan koyuyorum içine..
o mecburen orada duracak.koyacak başka bi yer yok çok abes durur mu ??
dolap ta bu..

Eki Görüntüle 508234 Eki Görüntüle 508234

yemek takımım da koyu kahve ..

mrb odayı yemek odası yapacaksan gumusluklerını fılan koyman lazım içinde takımların bardakların var sanırım..
bu dolapla rengı uyuyormu?
bırde odada bordur var bence bütçen uyarsa o bordorü çıkartıp bı boyat oyle yap daha şık olur sankı.

canım çok iyi düşünmüşsün keşke benim bi odam daha olsa orayı kesinlikle yemek odası yaparım ve misafirlerimi ohh geniş geniş ağırlarım...salona tıkışmak zorunda kalmazdım...
çok mantıklı düşünmüşsün bence hemen faaliyete geç,,,ama sakın unutma yemek odasında gümüşlükler mutlaka olmalı veya konsol gibi..artık neyin varsa...çünkü masanın ekipmanlarıdır ve ayrılırsa bütünlük bozulur ve abes bişey çıkabilir ortaya...
birde o dolap kalksa çok iyi olacak... ama kaldıramam diyorsan da mecbur kalacak yapacak bişey yok...pek şık olmayacak takımınla ama çaren yoksa kalıcak takılma oraya...
yaptığına çok sevineceksin çünkü salonun apaçık oh ne güzel çıkıcak ortaya...ferahlayacaksın...
kolay gelsin canım..yapınca resim koysan ne güzel olur...

Ben de boş odayı yemek odası yaptım
daha doğrusu salonum çok geniş olmadığı için masayı çocuk odasına koydum
ama konsol ile gümüşlüğü oraya koymadım
çünkü hem çocuk odasında yer yok hem de onları oraya koyarsam bu sefer salonda sadece koltuklar kalacak
yani takır tukur kalacak gibime geliyor
odalar yanyana olduğu için sıkıntı olmadı
misafir geldiğinde de orada ağırlamak çok rahat oluyor

bende gazel gibi düşünüyorum. konsolun mutlaka masanın yanında olması lazım. konsol yemek masasının tamamlayıcısı bence. senin o dolabı folyolarla koyu kahveye kaplamana ev sahibin bişey der mi acaba. demezse yemek odası takımına uydurabilirsin. burada o folyolarla öyle harika şeyler yapmışlar ki gözatabilirsin bence.

evet gümüşlüklerimin içinde bardak tabaklarım var..ama sadece tekli gümüşlüğü yemek odasına koysam diyorum
iki kapaklı olan da salonda kalsa diyorum , salon çok da boş kalmasın diye.

bu arada renkler maalesef uymuyor
odayı boyatıcam çünkü, önceki kiracılar çocuk odası yapmışlar odayı ,ayıcıklı bordürler var...:))

canm dediğin gibi iyi olacak inşallah ama bi faaliyete geçemedim yaa (
konsol ve tek kapaklı gümüşlğü koysam yeterli olur heralde demi ??
o dolabıda kaldırıp atasım var ama çok işe yarıyor bir yandan da..mecburen kalacak..
folyo kaplasam sonra sökülebilir mi diye tereddüt ediyorum..

çok kulanışlı olacağını düşünüyorum bende ..
yemeği ye geç salona ohhhh
aslında bide mutfağa servis penceresi açılacak ne güzel olur ama kiracı olunca zor..

kızlar tv koymaya gerek var mı bu odaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…