Yemek istemiyorum artıkk :(

bulgur pilavi yiyin ogleden sonra :KK45: dun yedigim pilavin ustunden 18 saat gecti bende acikma namina bisey yok,valla hayretler icindeyim :KK51:

Sevgi, ilgi açlığı yüzünden bu haldesiniz.
Önce bu meseleyi halledin.
Sevgi yoksunlugu içinde yasarsaniz hayatınız böyle geçer.
Bende biliyorum sanki birşeylerin yerini yemekle dolduracağını sanıyor insan ama arkadasın da dediği gibi sevgi bulunmuyor maalesef:KK17::KK51:

Bir dahiliye hekimine gidip kapsamlı bir kan tahlili yaptırsan iyi olur. Açlık krizlerin psikolojik olabileceği gibi insulin dengesizliğinden kaynaklı da olabilir. Baktırmak gerek...
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda giderim bende Demir eksikliği de var o da tetikliyor olabilir mi acaba :KK57:

aynı dertten muzdaribim.
normalde çubuk kraker gibiyim öldür allah yemek yiyemiyorum ama hamileliklerimde bana bişey oluyor.
evet yemesi çoz zevkli ama her ay ay 3 kilo alıyorum:KK17:
geçen hamileliğimde 22 kilo aldım bunda da aşağı kalmayacak :KK43:

Cok yemekle alakasi yok kilonun. Kilonun hareketsizlikle alakasi var.

Çok teşekkür ederim en yakın zamanda giderim bende Demir eksikliği de var o da tetikliyor olabilir mi acaba :KK57:
Şeker testi yaptır şeker rahatsızlığının belirtisidir sürekli acıkmak ve yemek yeme hissi.

Kızlar herkese iyi Akşamlar benim sorunum Bazı özel sebep lerden dolayı sürekli yeme ihtiyacı çok mutsuzum ve yiyerek daha çok mutsuzlaşıyorum yardım edin kızlar sıkıntıdan insan yemek yer mi sürekli?
bak lol oyna lol :KK70: oyunu zaten durdurma optionsu yok oyunda uzun sürüyo acıktığını bile unutucaksın :KK70:

Gizli şeker, tiroid, insulin sorunları, demir eksikliği bunların hepsi birer sebep olabilir.Bir baktır aradan çıksınlar canım.Aç karnına gideceksin, unutma...

Topkek , ruffles, dondurma, soslu makarna, pizza, kumpir, burger severim canım her daim çeker . Bunlar varken s..kimdirik brokoliyi kim ne yapsın dostlar :KK70: bende de mi demir eksiklği var :KK70:

Allah allah bu nasıl bişey benimde bişey kafama takilirim hiçbişe yiyemem bildiğin sabahdan aksama boş karın ve sigara ben neden yiyemiyorum istahsizim:KK43:

Bunları okurken bile kilo aldım miss tşk. :KK14:

Tantuni, iskender, adana , yaprak sarması, fırından çıkmış taze ekmek, pasta, kurabiye, İkram kakaolu bisküvi ve dondurmayı unutmuşum :KK53::KK53::KK53: Bunları sevmek suç mu :KK53:

Bunları yemek aşkına her hafta 4 gün spora gidiyorum.KOşu yapmaktan ayak tabanlarımda 1 kg nasırlar var :63:

Tantuni, iskender, adana , yaprak sarması, fırından çıkmış taze ekmek, pasta, kurabiye, İkram kakaolu bisküvi ve dondurmayı unutmuşum :KK53::KK53::KK53: Bunları sevmek suç mu :KK53:

Kısır, kola, şekerli leblebi, çekirdek, ekler, hamur kızartması :KK76: :kk77::kk77::kk77:
Olsa da yesek hepsinden ama ben diyetteyim bunlar hiç olmadı keşke sağlıklı grubuna girseydi bunlar :KK50:
Sevmek suç değilde cezası üzücü :mad:

image.jpg
Bende bu dertten muzdaribim. Duygusal yeme bozukluğu. Canım bir şeye sıkkınsa eğer tok olsam dahi yiyorum. Hem de açken yiyebileceğim porsiyondan kat kat fazlasını ve genellikle karbonhidrat ağırlıklı.

Yeme isteği geldiğinde başka işlerle meşgul olun, denmiş ancak moral bozuk olunca en kolay ve zevkli olan yol yemek yemek seçiliyor. Birden bırakılamayacak bir bağımlılık. Yürüyüş yapmak, kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak gibi hobiler edinilebilir. Mesela, sabah 1 saat yürüyüş yapıp, akşam tıka basa yemek yenilse dahi ertesi sabah da yürüyüşe devam ederseniz bir süre sonra bu yeme atakları azalarak son bulacak, diye düşünüyorum. Ben de bu şekilde atlatmaya çalışıyorum.

Canım bir ay önce diyet yapıyordum ve aynen senin gibi herseyi yemek istiyordum
Ve dedim ki keske midem almasa tiksinsem sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım tabi diyeti ama şimdi de yemek saati gelmesin istiyorum üç haftadır hiçbir şeyi isteyerek yemedim o keske öyle olsa dediğim durumu yasıyorum ve inanirmisin iştahlı olmak bile bir nimetmiş :)
Biraz iradeyle başarabiliriz herseyi ama istediğimiz seylere dikkat edelim çok tehlikeli olabiliyor bazen

Bunları yemek aşkına her hafta 4 gün spora gidiyorum.KOşu yapmaktan ayak tabanlarımda 1 kg nasırlar var :63:
Ayy ne yaptın sen öldürecek mi benii:mad: bak sen ne güzel spor da yapıyorsun valla bu gidişle 100 ü bulurum :KK70:

X