Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgi, ilgi açlığı yüzünden bu haldesiniz.
Önce bu meseleyi halledin.
Sevgi yoksunlugu içinde yasarsaniz hayatınız böyle geçer.
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda giderim bende Demir eksikliği de var o da tetikliyor olabilir mi acabaBir dahiliye hekimine gidip kapsamlı bir kan tahlili yaptırsan iyi olur. Açlık krizlerin psikolojik olabileceği gibi insulin dengesizliğinden kaynaklı da olabilir. Baktırmak gerek...
Şeker testi yaptır şeker rahatsızlığının belirtisidir sürekli acıkmak ve yemek yeme hissi.Çok teşekkür ederim en yakın zamanda giderim bende Demir eksikliği de var o da tetikliyor olabilir mi acaba
bak lol oyna lol oyunu zaten durdurma optionsu yok oyunda uzun sürüyo acıktığını bile unutucaksınKızlar herkese iyi Akşamlar benim sorunum Bazı özel sebep lerden dolayı sürekli yeme ihtiyacı çok mutsuzum ve yiyerek daha çok mutsuzlaşıyorum yardım edin kızlar sıkıntıdan insan yemek yer mi sürekli?
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda giderim bende Demir eksikliği de var o da tetikliyor olabilir mi acaba
Topkek , ruffles, dondurma, soslu makarna, pizza, kumpir, burger severim canım her daim çeker . Bunlar varken s..kimdirik brokoliyi kim ne yapsın dostlar bende de mi demir eksiklği var
Bunları okurken bile kilo aldım miss tşk.
Tantuni, iskender, adana , yaprak sarması, fırından çıkmış taze ekmek, pasta, kurabiye, İkram kakaolu bisküvi ve dondurmayı unutmuşum Bunları sevmek suç mu
Ayy ne yaptın sen öldürecek mi benii bak sen ne güzel spor da yapıyorsun valla bu gidişle 100 ü bulurumTantuni, iskender, adana , yaprak sarması, fırından çıkmış taze ekmek, pasta, kurabiye, İkram kakaolu bisküvi ve dondurmayı unutmuşum Bunları sevmek suç mu
Bunları yemek aşkına her hafta 4 gün spora gidiyorum.KOşu yapmaktan ayak tabanlarımda 1 kg nasırlar var