Bebek Beslenmesi Yemek işi ego savaşına döndü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İki uç noktalardayız desenize. Off o da betermiş ama o bakmıyor sanırım aynı şehirde değiliz demişsiniz. Her günün böyle olduğunu düşünemiyorum

İki uç noktalardayız desenize. Off o da betermiş ama o bakmıyor sanırım aynı şehirde değiliz demişsiniz. Her günün böyle olduğunu düşünemiyorum
Evet onlar memleketteler. İyi ki bir saçmalık yapıp gelin annemle dönüşümlü bakın falan dememişim de bakıcı tutmuşum. Birkaç günlüğüne görüşünce ses çıkarmıyorum artık.ama şu bir gerçek ki çocuğunuz büyüyünce sizin yaptıklarınızı yapacak. Yemekten sonra yiyeceğim çikolatamı, yemem bunu çok yağlı olmuş, annem böyle yapmıyor gibi tepkiler veriyor büyük kızım

Son düzenleme:
Ay bir an siz böyle besliyorsunuz sandım. Ben şok

Niye besleyemez miyim kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan, ben de kv benzemedim şükür
Ne bileyim çocuğunu böyle besleyen bir anne yoktur diye umuyorum ya abur cubur ve çocuk kelimesi bir arada olunca üzülüyorum. Biz yiyeceğimizi yedik bari onlar bizim gibi olmasın.

Ne bileyim çocuğunu böyle besleyen bir anne yoktur diye umuyorum ya abur cubur ve çocuk kelimesi bir arada olunca üzülüyorum. Biz yiyeceğimizi yedik bari onlar bizim gibi olmasın.
Var açıkçası. Çok şaşırtıcı şeyler görüyorum bazen etrafımda. Bazıları cahilce, bazıları umursamazca hareket ediyor annelerin

Sorun kaynana mi
Oğlunuzla inatlasmanizda da ego savaşı var çünkü kaynana ile inatlasmanizda da ?

Kaynana konusunda canıma minnet valla keşke benim bebelerde kaynanam baksa kafam rahat otursam bakıcı gibi oh

Oğlanla inatlaşma konusuna gelince Bende inatlasirim yiyosan bu var yemiyosan yok sen bilirsin.

Sorun kaynana mi
Pardon da sizin çocuğunuz var mı? Yemek konusunda denemediğim şey kalmadı, oyunlar oynamak, anlatmak vs. Uzmanlar da çocuğa yemeğini hazırlayın ona sunun ama yemiyorsa çok diretmeyin, bu daha çok inatlaşma sebebi olur o öğünü geçin diyorlar. Bizim doktorumuz da böyle dedi.

Bakıcı gibi olan tek kısım yemek konusunda hesap sorması(ydı) Yoksa 5-10 dk yemek yedirdi diye ben oturup keyif yapamıyorum maalesef, keşke sizin düşündüğünüz gibi olsaydı.

Şuanki düşüncem tamamiyle bu .

Farkındaysanız bende öyle yapardım diyorum .

Asıl size pardon daaaaa

Bu çocukların eziyeti hep annesine.. Benim oğlum da ben de çok yemiyor babanne de çok iyi yiyor.. Bence savaşı bırakın çocuk yeterki yesin.. Yememe sorunu ayrı dert oluyor çünkü anne için..

Kaynanama inat yapacam diye çocuğumu aç bırakmak nedir ya
kaynanaya gidince yemek yokmuş siz iyi misiniz
ben olsam her gün giderim yavrum yeter ki yesin de kimden olursa olsun diye

Yok bende böyleyim benim bakici var. Telefonu bazen sessiz e alır cocukla oynarken. Bugün babanesini aradim bana diyorki oglen yemeğini yemedi tamam dedim. Bakiciya ulaştım bırak yedirme dedim aksam yer. Eve geldim bana diyor ki yemedi yemeğini. Yemesin dedim açtım göğsümü emzirdim. Emsin daha iyi dedim. Bazen böyle çirkef olmak gerekiyor. Sonra ben döner soylettim. Kendime ve babaneye.
Döner yedireyim mi sana oglum diyor cocuga. Hayir anne dedim.
Niye hayir dedi. (Guya ogle yemeğini yemedi ya cocuk benden çok düşünüyor kıyamam) Oyle zararlı kendisine gerek yok dedim. Bu arada ben de cocuguma organik güzel şeyler yediririm haftada bir patates kızartması yedigi de olur ancak döner de yemesin yani.. Her neyse bakiciyi çağırdım geldi aldi cocugu balkona çıkardı. Kendi de oturdu donerini yedi. Cocuk hala emiyor diyor ki ama aksam yemeği yicek ama kahvaltı edicek. Sanki anne sütünden daha güzel bir besin var. Ne zaman emzirsem konusuyor. Yani sizi pekte haksız görmedim ama sizin duruma alternatif bir önerim var bırakın cocjk kendi kendine yesin. Oda oturduğu yerden izlesin. Bunu hakediyorlar. Ha evet ayrıca ac ta kalabilir. Açlıktan ölmez hiçbir cocuk. Bugün benimki ac kaldı mesela. Aksam yemeğinde telafi etti. Babane de yoktu ben yedirdim. Bazen blw Bazen kendisi yer. İnsanı son raddeye getiriyor kayinvalide milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…