- Konu Sahibi sassyassyy
-
Yok cidden umitsiz vakayim ben de denerim çok teşekkür ederimYumurtanin sarisini sekerle ,beyazini çooook az tuzla krem santi gibi yapin .Hamurun tum malzemeleri karıstiktan sonra bu beyazi kaşikla ekleyin .2 katı ve pamuk gibi kek oluyor.
El becerisi zamanla kazanılır. Çok kasmayın bence.
Herkesin damak tadı da farklı. Ben Güneydoğu mutfağına alışkın olduğum için bazı yemekleri sadece vitamin olsun diye yapıyorum.
Şimdi Allah var,Urfada Antep'te Diyarbakır'da yediklerimden sonra düdüklüde pişmiş pırasaya da içim gitmez yani
Sen Ankara'da değil misin? Gel bak sana lahmacun yapayım,eşim de çiğköfte yoğursun. Yanına ezme salata oh mis
Kayserili adam Urfalı gibi yoğurur hale geldi :)
Anteplioffice nerdesin gel yemek tarifi ver.
Tabi içiniz geçti di mi patatesli çiğköfte yemektenEveeeet yassy, sana kilis tava, anali kizli, icli kofte, kislik kuru acur dolmasi, katmer ve daha nice tarifler verebilirimLoch girisi yapmis bari bende tarifleri vereyim loch bana cig kufte yollaaaa
Anneni ayakta alkışlıyorumBen de ilk kek yaptığımda şeker koymayı unutmuştumTabi ben bunu keki fırından alıp, soğutup, bir güzel kestikten sonra fark ettim.
Annem daha sonra şerbet yapıp üzerine dökmüştü de kurtarmıştı kekimi çöpe atılmaktan:)
O günden sonra yemek yapma konusunda yüzüm hiç gülmedi zaten.Pes ettim ben de.
Buradaki kadınlar gibi bir başarı öyküm yok maalesef
Tabi içiniz geçti di mi patatesli çiğköfte yemekten
Valla anam Diyarbakır kadayıfı gönderdi,gel misafirim ol. Şuan ev Kayseri'den yollananlarla beraber beleş lokanta
Konu sahibi de gelsin diyecem ama ıspanak yemekten banlanmış galiba.
He onlar steak yerken iyi,biz çiğ köfte yerken pis köylü :/Avrupa birligi ayagina etli cig koftemiz de gitti, ne avrupali olduk ne de agiz tadiyla bir cig kofte yiyebiliyoruz where is the adaletben cantami toplayip yola cikiyorum sen sofrayi hazirla
He onlar steak yerken iyi,biz çiğ köfte yerken pis köylü :/
Gel anacım gel başımın üstünde yerin var.
Yalnız şaka maka ben hayatımda en güzel çiğköfteyi Antep'te yedim. O gün otobüs yolculuğundan dolayı çok mu açtım ondan mı bilmiyorum.He valla az pismis ayagina daha bagiran hayvani lupletirken sorun yok, biz terimiz popomuzdan aka aka yogurunca iyk :/ nalet olsun boyle batiya
Anneni ayakta alkışlıyorum40 yıl geçse şekersiz keke şerbet dökmek aklıma gelmezdi. Analarimiza can feda. Sen de pes etme denemeler devam
Anneni ayakta alkışlıyorum40 yıl geçse şekersiz keke şerbet dökmek aklıma gelmezdi. Analarimiza can feda. Sen de pes etme denemeler devam
hanımlaarrMune beni banlamış derdimi dert olarak görmemiş o konuda ona kırgınım ama geri geldim
1 haftada öncelikle S sn0wdr0p 'un yoğurtlu çorba tarifini denedim, güzel oldu sadece biraz duru olmuş olabilir. ikinciye düzelir herhalde. tekrar teşekkür ederim.
Yokuspokus 'un verdiği sebze çorbasını denedim birisinde tam senin dediğin gibi yaptım çok güzel oldu. ikincisinde biraz daha fantezi olsun dedim brokoli attım hafif bir mama kıvamı oldu ama o muhtemelen benim ayarsızlığımdır.
veeee special thanks to my one and onlyNooption fırında tavuk tam tuttu
gelen diğer mesajları da okudum hepinize teşekkür ederim sanırım artık bu konuda biraz daha iyiyim
hanımlaarrMune beni banlamış derdimi dert olarak görmemiş o konuda ona kırgınım ama geri geldim
1 haftada öncelikle S sn0wdr0p 'un yoğurtlu çorba tarifini denedim, güzel oldu sadece biraz duru olmuş olabilir. ikinciye düzelir herhalde. tekrar teşekkür ederim.
Yokuspokus 'un verdiği sebze çorbasını denedim birisinde tam senin dediğin gibi yaptım çok güzel oldu. ikincisinde biraz daha fantezi olsun dedim brokoli attım hafif bir mama kıvamı oldu ama o muhtemelen benim ayarsızlığımdır.
gelen diğer mesajları da okudum hepinize teşekkür ederim sanırım artık bu konuda biraz daha iyiyim
Çorba için tencere büyüklüğünü bilemeyince biraz emin olamadım. Belki suyu çok geldi. Yogurt bir bardak daha artırın unu da bir kaşık daha. Koyu olunca problem olmaz piştikten sonra sıcak suyla kıvamı ayarlanır. El alıştıkça kıvamı tutturursunuz zaten. Afiyet, sifa olsun.hanımlaarrMune beni banlamış derdimi dert olarak görmemiş o konuda ona kırgınım ama geri geldim
Kırgıncığım hoşgeldin, konu içeriğinde yemek tarifleri bekliyorsun, yemek yapımında kaçırdığın püf noktaları varsa diye tavsiye istiyorsun, gelen yorumlar tarifler üzerine, alıntıladığım yorumunda dahi verilen tariflere teşekkür ediyorsun :)))) denemişsin beğenmişsin de afiyet olsun, ohhh yarasın inşaallah
Söyle o zaman bu kadın topiği taşımasın da ne yapsın
annem "su bile fark ediyor, içtiğiniz suyla yap yemeği" dedikten sonra ben de "ulannn yapıyorsam en iyisi olsun" diyip fiji su ile yaptım bir kezo da pek bir kötü oldu
daha çok pratik lazım sanırım. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?