• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek daveti.. tatlimi hediye mi?

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb arkadaşlar..nişanlimin iş arkadası yemege davet etti.ilk defa gidecegiz.eşiylede fb den konusuyoruz.yaklasik 1 yillik evliler biz haric 1 cift daha gelecek..diger cift ilk defa geliyorsaniz ev hediyesi alin demis ki biz tatli alir gideriz diyoduk..kararsiz kaldim..aklimda şık 2 kişilik kalpli falan kahve fincanı var yada 6 lı klasik alacagim yada baska birsey..öneriniz ne?

Mrb arkadaşlar..nişanlimin iş arkadası yemege davet etti.ilk defa gidecegiz.eşiylede fb den konusuyoruz.yaklasik 1 yillik evliler biz haric 1 cift daha gelecek..diger cift ilk defa geliyorsaniz ev hediyesi alin demis ki biz tatli alir gideriz diyoduk..kararsiz kaldim..aklimda şık 2 kişilik kalpli falan kahve fincanı var yada 6 lı klasik alacagim yada baska birsey..öneriniz ne?
Çiçek alabilirsiniz.:KK54:

bence hediye al,o muhtemelen tatlı yapar zaten..Yakınsanız yapay çiçekleri koymak için büyük vazolardan alabilirsiniz.O kadar yakın değilseniz de çerveve,bardak takımı vs alabilirsin.

Evinin resmini fb gördüysen ona göre süs eşyası Biblo falan al
Göremediysen karacada 6lı tutma yeri kelebekli olan fincanlar var çok şık
Ondan alabilirsin

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Diger cifte siz mi sordunuz ne alalim diye. Yoksa kendi mi soylemis? Boyle durduk yerde akil veren tiplere uyuz olurum da. :)

Yeni evli olduklari icin hediye daha uygun tabi. Ama size kalmis yine.

benzer bir davet için....
hem bir mutfak malzemesi almış hem de tatlı götürmüştük biz
yani ikisi de diyorum

Diger cifte siz mi sordunuz ne alalim diye. Yoksa kendi mi soylemis? Boyle durduk yerde akil veren tiplere uyuz olurum da. :)

Yeni evli olduklari icin hediye daha uygun tabi. Ama size kalmis yine.
Bende gıcık oldum da nişanlim muhattapti bisidemedim.karsi cifttin bayan esiyle beraber calisiyor nisanlim..anlasalim da ikimizde tatli almayalim icicek vss farkli bisi alalim demistim.o da sormus kızda ilk defa gidiyorsaniz ev hediyesi alın isterseniz demis

6 lı takımını aldım kızlar nasıl?

Eklentiler

• Zerden_12_Parça_Çay_Fincan_Takımı_839__56246_zoom.jpg
    Zerden_12_Parça_Çay_Fincan_Takımı_839__56246_zoom.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 87
Back