- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ben uygun bulmuyorum konuma daha fazla yanıt vermezseniz sevinirim güle güleBen sadece çok merak ediyorum, kadının dışarıda çalışmasında kötü niyet görüyorsun demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uygun bulmuyorum konuma daha fazla yanıt vermezseniz sevinirim güle güleBen sadece çok merak ediyorum, kadının dışarıda çalışmasında kötü niyet görüyorsun demek ki.
Kovup durmazsanız iyi olur, burası herkesin yorumuna açık bir forum.Ben uygun bulmuyorum konuma daha fazla yanıt vermezseniz sevinirim güle güle
Vallahi polemik için yazmadım. Fikrini ne değiştirdi Nasıl böyle bir karar aldın onu merak ettiğim için sordum.Evde çalışmakta ne var konuyu neden farklı yerlere çekiyorsunuz illa moderatörlere mi haber verelim polemik oluşturmayın konu belli görüşünüz varsa buyrun yoksa cevap verme zahmetinde bulunmayın güle güle.
Konum belli bu sorunun yeri burası değil ama madem merak etmişsiniz cevabınızı vereyim evden çalışmada sıkıntı yok bence hiç buna karşı bir insan olmadım fikrim değişmedi yani.Vallahi polemik için yazmadım. Fikrini ne değiştirdi Nasıl böyle bir karar aldın onu merak ettiğim için sordum.
Anladım. İnsallah sansınız iyi gider ve tutar. Boş şanslar..Konum belli bu sorunun yeri burası değil ama madem merak etmişsiniz cevabınızı vereyim evden çalışmada sıkıntı yok bence hiç buna karşı bir insan olmadım fikrim değişmedi yani.
TeşekkürlerAnladım. İnsallah sansınız iyi gider ve tutar. Boş şanslar..
Evet:))o daha çok instagramı önerdi ama benim için blog uygun:)Görkem'in videosundan gaza geldin sanırım.
Azimle s.çan duvarı delersende bu hırs varken herşeyi yaparsın morsever :)
Azimli sıçan , sıfat tamlaması
Niçin noktalıyorsun doktor,o sözdeki kelimeyi fareyle eş anlamlı kullanırlar bildiğim kadarıyla![]()
Ben farlı kullandım denizim
Niçin noktalıyorsun doktor,o sözdeki kelimeyi fareyle eş anlamlı kullanırlar bildiğim kadarıyla![]()
Ben farlı kullandım denizimaslı söylediğin gibi fakat öyle bile yazsam ban sebebi ..fareyi s.çmak olarak algılayıp kibleyen çok olur
![]()
Azimli sıçan , sıfat tamlaması![]()
Aynen öyle :) alemde namimiz var ,sevmeyenimiz de var![]()
Doğru söylüyorsun.
Hani biri demiş ya,ben mısır olmadığımı ispatlayana kadar tavuklar beni yer![]()
Düzenli hergün aynı saatte paylaşım ve başka fikirlerimde var tabi sırf yemek tatlı salata olmayacakVlog çekecek olsanız bir nebze daha şansınız var ama blog işi çok tutmaz.
Blogun tutması için de diğerlerinden farklı birşeyler yapmanız şart.
Dikkat çekebilmeniz için görsellik çok önemli, bu nedenle güzel sunum yapabileceğiniz eşya ve malzemelere ihtiyacınız var.
Önemli olan tadı diyorsunuz ama öyle değil işte, insanları cezbedecek bir sunum tadından daha önemli sanal dünyada