yemeğin dağıldığı gibi dağıldım şu an :(((

şimdi baktımda bu bizim bildiğimiz sulu köfte değil mi :) eğer öyle ise ben köftenin içine yumurta katıyorum katiyen dağılmıyor...Bu saatten sonra yapacak bir şey yok,tadı tuzu içinde,her türlü yenir.
kızların dediği gibi yapcam herhalde artık , yeni bir çorba türü :)

yumurta koymadın mı birde unu yeterli değilse dağılmıştır. yuvarladıktan sonra un dolu bir tabağa koy o tabağı salla her taraflarına un bulaşsın o zaman dağılmaz
yumurta da koydum irmik de un da ama keşke un dolu kaba koyaydım gitti yemek yaa :KK34:

Sulu köfte mi acaba
Eğer sulu köfteyse bi çaresi yok
Kıymalı çorba niyetine yersin , öyle de güzel oluyo , benim de başıma gelmişti .
evet ablam yaa sulu köfte çok üzüldüm yaa gitti mis gibi yemek . bir de onları yuvarlayana kadar belim ağrıdı yaa :KK43::KK43:

yumurta da koydum irmik de un da ama keşke un dolu kaba koyaydım gitti yemek yaa :KK34:
ben ilk yaptığım zamanlar taş gibi olurdu sonra mutfaktan mı soğudum ne olduysa kaç defa yaptıysam hep dağıldı. Ben de makarnanın üstüne döküp yiyorum..çok moral bozucu oluyor bilirim.afiyet olsun
bir de un dolu kap değil de unlu tepsiye koyardı annem

ben ilk yaptığım zamanlar taş gibi olurdu sonra mutfaktan mı soğudum ne olduysa kaç defa yaptıysam hep dağıldı. Ben de makarnanın üstüne döküp yiyorum..çok moral bozucu oluyor bilirim.afiyet olsun
bir de un dolu kap değil de unlu tepsiye koyardı annem
dünden beri sinir küpü olarak dolanıorum yaa gitti yemek , burada blenderdan geçir çorba olsun diyenlerin tavsiyesine bakcam çorba yapcam eve gider gitmez :KK43:

dünden beri sinir küpü olarak dolanıorum yaa gitti yemek , burada blenderdan geçir çorba olsun diyenlerin tavsiyesine bakcam çorba yapcam eve gider gitmez :KK43:
Can'ım onun püf noktaları yuğururken bir yumurta kırmak yaptıktan sonra un serptiniz tepsiye atıp üzerine un serpip az kurutmak ve haşlama suyuna limon tuzu atmak aklında bulunsun birdahakine

Can'ım onun püf noktaları yuğururken bir yumurta kırmak yaptıktan sonra un serptiniz tepsiye atıp üzerine un serpip az kurutmak ve haşlama suyuna limon tuzu atmak aklında bulunsun birdahakine
tamam canım artık oolan oldu zaten yapacak bişey yyok :(

tamam canım artık oolan oldu zaten yapacak bişey yyok :KK43:
Canım şu bildiğimiz kemikli topalak mı bizde de o var da eğer öyle ise içine tavuk göğsü de koyarsan çok güzel olur az et kıyması azda tavuk koyması bulgurunuda çok katma içine yumurta kat hatta unada gerek kalmaz o zaman tabi o yemekse eğer ben bir ara yapacağım ekleyebilirsem ekleyeyim kkya hiç yemek eklmedim ama...:işsiz::işsiz:

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
  • imgres.webp
    imgres.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 56
öncesi ve sonrası halleri bunlar canım çok şükür yükledi , daha önce yüklemeye çalıştım ama olmamıştı şansına :KK66:

Hmm... Topalak bilmem.
Ama ben bu tarz birşeyi kıyma, 1 adet yumurta sarısı, ince bulgur, baharatlar vs. ile "ekşili köfte" kıvamında patatesli yapıyorum.
Bir gün de nohutlu deniyeyim bakalım, eminim güzel olacaktır...

Back
X