• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Onun elestirilerine karsilik buraya yazdiginiz cevaplari ona verseydiniz bir daha agzini acamazdi saygisiz.pidenin kiymasina karsilik demissiniz ya tavugu o da marketten aldi ne oldugu belli degil diye bunun aynisini ona deseydiniz mesela harika bir cevap olmus olurdu

Kızlar merhaba bayadır konu açmıyordum artık delirmek üzereyim moralim çok bozuk. sorun benden 3 yaş küçük eltim.Kızın benle sorunu ne çözemedim.Olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Kocamla bazen tartışmalar olsa da güzel bir evliliğimiz vardı.Evliliğimin ilk senesiydi hamileydim ve birinci evlilik yıl dönümümüz için kocama kendi ellerimle 2 katlı yaş pasta yaptim krem şantiyle meyvelerle bir güzel süsledim en üstüne de eşimle benim ismimizin baş harflerini yazdım çok güzel oldu.O gün eltim ve kaynimda bizdelerdi kocamla başbaşa kalamadığımiz yetmiyormuş gibi eltime ve kaynıma ikram ettiğim pastama eltim kaynım pastanın keki yerken biraz sağa sola kayıyor diye güldüler dalga geçtiler.Sonuçta ben o pastaya emek vermiştim ve o gün benim için özel bir gündü. keki dolapta biraz sertleşmiş olabilir ondan kaymistır kusura bakmayın dedim salak gibi ama o günü unutamadim.Oğlumun bebek mevlüdü oldu kıymalı pidenin kıymasına kadar laf etti eltim.Kocam çok güvendiğimiz yerden almasına rağmen eleştirdi durdu ağlıcak noktaya getirdi beni.Neymiş evdeki etten kiyma olsaymış ne kadar güvenilir yer olsada içine ne karıştırdıkları belli değilmiş.Ya evde et var yeteri kadar yok az var. 30 kusur kişiye kıyma çıkmaz o etten.Mevlüt pidesine laf edilir mi ya. Ona kalırsa kendi pilav üstü tavuk yaptırdı kendi oğlunun bebek mevlüdünde tavuğu kendi besleyip büyütmedi ki marketten aldı hepsi hormonlu,tavuk çabuk büyüsün diye hormon veriyorlar tavuğa.Ama kimse laf etmedi,bende eleştirmedim yedik.Niye benim oğlumun mevlüt pidesi sorun oluyor eltime anlamıyom.Nimet eleştirilir mi ya.Evime yemeğe gelir onu yemem bunu yemem burun kıvırır ne pisircemi şaşırdım.3 hafta önce ben onun evine yemeğe gittim yemek konusunda benim kadar yetenekli deği ama ben nezaketen yedim eline sağlık dedim kalktım eleştirmedim. Tatlıyı kaynım yapmış markette hazır sütlaç aldım yaptım dedi.Ben ilk evlilik yıl dönümümde hamile halimle kendi emeğimle pasta yaptığım halde karıkoca gülmüşlerdi.Madem eltim bu kadar hamarattı tatlıyı niye kendi yapmadı niye hazır tatlı aldı ve o hazırı da kocasına yaptırttı diye sorarlar insana.Hazır tatlının bile kivaminı tutturamamış kocasına yaptirtmış. Kızlar benim demek istediğim beni bu kadar eleştirdiğine bakılırsa kendinin çok marifetli olması gerekir.Kalbimi çok kırıyor bana kaynanalık yapmaya kalkıyor sürekli eksik bulmaya çalışıyor.Ben benim yemeklerim kahvem tatlılarım gündeme gelsin istemiyorum eleştirmesin kalbimi kirmasin yeter bana.Yemicekse yemesin ama laf söylemesin istiyorum.Napmam lazım kızlar.Nolur bana yardım edin kocamın hatrına görüsüyom ve kaynanamda da karşılaşınca aynı, türk kahvesi yapıyom suyuna sekerine kahve miktarına kadar eleştiriyor ve herkesin için bol köpüklü kahveme çok sulu olmuş deyip beni küçük düşüyor halbuki kahvem kivamindaydı o hariç herkes beğendi ama delircem bu kıza artık.Bir akıl verin nolur:kızgın:
Benim elimden bu kadari geliyor diyeceksin !!!

Alttan almayı bırak kendıne gel sen annenın en degerlıssısın kımse senı ezemez.sen hamaratdada üstüsün ondan.mutlaka bunu dile getir yoksa ömür böle gecmez.kendini yoplasan iyi edersin buraya yazdıklarını uygun dılle onada anlat
Hazır paket sütlaci
Sanırım sizi kıskanıyor ben olsam şöyle güzel bir tebessümle bir dahakine sen yap yiyelim derdim!
Evet bunu söylemeyi düşünüyorum

E neden sürekli görüşüyorsunuz yemeklere gidiyorsunuz?
Buraya yazdığınız gibi dan dan verin işte cevabınızı.
Yemem mi diyor keyfin bilir deyin.
Ayrıca evlilik yıl dönümünüzde onlar gitmeden çıkarmasaydınız pastayı.
Yüzsüz biri olduğu bariz belli sizde malzeme veriyorsunuz.
Salaklik yaptım orda

Niye cekiyorsunki guzelim Sen bu nu gitme evine muattap olma o geldigindde seni ezmesine izin verme bosu bosuna sıkıyorsun canini belliki kiskaniyor bal gibi kedi ulasamayacagi cigere mindar dermis o hesap benimde var eltim careye mesafe koymakta buldum En guzeli

Kendi yemeklerini öyle tuzlu ve salçali yapmış ki nezaketen yedim eleştirmedim salak gibi
Eleştirmene gerek yok bazen susarakta cevap verebiliriz. İkram ettiği bir yemeği bir kaşık al devamını sonra yerim de yeme .
ısrar ederse midem rahatsız de . Yeme yaptıklarını.

Surekli elestiri yaptigi birisinin yaptiklarini yiyip icecegine yardimci olmak anlaminda mutfaga girip agiz tadiylada icebilir kahvesini degil mi... nefis kahve eşliğinde elestiri daha hos olmaliki senin yapmani istiyor. Cevabını vermelisin canim. Vermezsen artarak ilerleyecek ve sen olmadik bişeye patlayip haksiz duruma düşeceksin.

Alttan almayı bırak kendıne gel sen annenın en degerlıssısın kımse senı ezemez.sen hamaratdada üstüsün ondan.mutlaka bunu dile getir yoksa ömür böle gecmez.kendini yoplasan iyi edersin buraya yazdıklarını uygun dılle onada anlat
Hazır paket sütlaci bile yapamayan kız benim yemeklerimi tatlilarimi eleştiriyor bu ne saçmaliktir ya. Bende susmucam artık

af edersiniz ama bidaha icine ne kattin derse senin icin ozel olarak taze cikmis b.k kattimda tovbe ya

Surekli elestiri yaptigi birisinin yaptiklarini yiyip icecegine yardimci olmak anlaminda mutfaga girip agiz tadiylada icebilir kahvesini degil mi... nefis kahve eşliğinde elestiri daha hos olmaliki senin yapmani istiyor. Cevabını vermelisin canim. Vermezsen artarak ilerleyecek ve sen olmadik bişeye patlayip haksiz duruma düşeceksin.
Herkesin içinde bende rezil etcem onu kayınbabam kahve yap derse bu sefer eltim yapsın geçen benim yaptığım kahveyi çok eleştirmişti dicem.Kendi nescafe yapıp geliyor uyanik

Bu kadar iyi olmak zorunda mısınız?
Ben kendimi iyi bir insan olarak görüyorum ama sizin gibileri görünce
yok yok değilim diyorum :)

Daha iyisini sen yap da ellerinden içelim canım.
Hazır tatlını, nescafeni gördük ama bir marifetini görmedik daha.
Diye herkesin içinde boz.

Onun elestirilerine karsilik buraya yazdiginiz cevaplari ona verseydiniz bir daha agzini acamazdi saygisiz.pidenin kiymasina karsilik demissiniz ya tavugu o da marketten aldi ne oldugu belli degil diye bunun aynisini ona deseydiniz mesela harika bir cevap olmus olurdu
Onun bebek mevlütü önce oldu 2 hafta sonra benim ki oldu ben onunkine hiç eleştirmeden hanım hanımcık gittim geldim.2 hafta sonra o benim oğlumun mevlüt pidesine laf etti.2 hafta sonra başıma gelcekleri bilsem bende onun tavuğuna hormonlu market tavuğu derdim ah ah

Bu kadar iyi olmak zorunda mısınız?
Ben kendimi iyi bir insan olarak görüyorum ama sizin gibileri görünce
yok yok değilim diyorum :)

Daha iyisini sen yap da ellerinden içelim canım.
Hazır tatlını, nescafeni gördük ama bir marifetini görmedik daha.
Diye herkesin içinde boz.
Evet aynen bir de senin elinden içelim türk kahvesini. Bir de sen el emeginle tatlı yapta görelim dicem.Sen de çok iyisin.İyi olmayan iyi göremez canım sağolasin

Back