• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Beğenmiyorsan yemeyebilirsin benim yemeklerimi sen hariç herkes beğeniyor dersem olur mu
Olmazzz.çok yumuşacık bir cevap olur bu.yapı olarak kibarsınız,belli.ama bu onun anlayacağı dil değil.

Ufffff bu ne yaa Mevlüt pidesi, hormonlu tavuk, ağızda kayan pasta? Okuyamadım.
Kusura bakma canım eltim psikolojimi bozdu bana yaptıkları bunlar.Kötü niyetli olsam oğlumun mevlüt pidesini eleştiren eltimin yemegine bende hormonlu tavuk derdim ama sustum yani

Laf söylediği şeyi önünden alıp kendiniz oh mis gibi olmuş diye diye gözüne baka baka yiyin. Elime sağlık diyin sonra da. Bir yapar iki yapar sonra bi daha yapamaz.

sen gel bide benim eltileri gör düşmanıma vermesin ALLAH boşver takma canını sıkmak için yapıyor hiç oralı olma sende onun yaptıklarını eleştir :D

Mutfakta gayet köpüklü ben böyle yapıyorum çokta güzel oluyor dediğim halde insanların içinde yine konuyu açıp beni küçük düşürdü

yapmayın o zaman onun kahvesini.kendinize ve diğerlerine yapın.sana yapmadım,nasıl olsa beğenmiyorsun,sen kendin yap diyin.evinize gelip,yemeğinizi eleştirdiklerinde,siz yapında görelim diyin.ya da herşeyi hazır alın.
burada konu açıp,üzülmekle halledemezsiniz.sesinizi çıkartın.

Pastama saga sola kayiyor deseler ben de onlarla birlikte gulerdim, pasta meselesini unutun. Diger konularda cok haklisin ve terslemen gerek direk acik acik madem daha iyi yapacagini dusunuyorsun, gir mutfaga yap de. Benim de basima buna benzer bir sey gelmisti tarif istediklerinde atliyordu kolay basit diye. Bir gun evine kalabalik yemege cagirdi, ben ac kaldim yiyemedim yemeklerini o gunden sonra sustu. Hic bir sey yapamiyorsan yaptiklarini yeme.

Son düzenleme:
Anlık bir patlama bu işi çözer kahvene mi laf etti alacaksın kahveyi sen içme beğenmediysen diye götürüp lavaboya dökeceksin.
Kahveleri bundan sonra eltim yapsın geçen sefer benim kahvemin suyuna sekerine kadar 10 dakka eleştirdi bu sefer eltim yapsın bakalım desem kayınbabama nasıl sence

Alttan almayı bırak kendıne gel sen annenın en degerlıssısın kımse senı ezemez.sen hamaratdada üstüsün ondan.mutlaka bunu dile getir yoksa ömür böle gecmez.kendini yoplasan iyi edersin buraya yazdıklarını uygun dılle onada anlat

Cok takıntilisiniz. Alti ustu elti yani bu kadar kafaya takmak neden?
Bir de anlattiklariniz hep eski olaylar
Bunlari dusunup dusunup niye kendinizi dolduruyorsunuz, verin cevabini gecin.
Cevap veremiyorsaniz da kendinizi yiyip bitirmeyin.
Pastayı begenmediyse bir dahaki geldigimde sen yap bir de ona bakalim deseydiniz iciniz sogurdu. Ya da pide meselesi... Cok hassas buldum sizi, üzülecek bir sey yok bu anlattiklarinizda.

Pasta saga sola kayiyor deseler ben de onlarla birlikte gulerdim, pasta meselesini unutun. Diger konularda cok haklisin ve terslemen gerek direk acik acik madem daha iyi yapacagini dusunuyorsun, gir mutfaga yap de. Benim de basima buna benzer bir sey gelmisti tarif istediklerinde atliyordu kolay basit diye. Bir gun evine kalabalik yemege cagirdi, ben ac kaldim yiyemedim yemeklerini o gunden sonra sustu. Hic bir sey yapamiyorsan yaptiklarini yeme.
Kendi yemeklerini öyle tuzlu ve salçali yapmış ki nezaketen yedim eleştirmedim salak gibi

Kusura bakma canım eltim psikolojimi bozdu bana yaptıkları bunlar.Kötü niyetli olsam oğlumun mevlüt pidesini eleştiren eltimin yemegine bende hormonlu tavuk derdim ama sustum yani
Densizle densiz olma boşver. Sessiz kal ve kendine güven. Beğenmediği şeylere açıklama bile yapma. Sadece gülümse. Umursamamış gibi.
Amacına ulaşamamak herkesi üzer:bicak:

Ben olsam ben de laf sokardım bir daha konuşamaz rahat. Siz de onu eleştirin. Yüz bulmuş tepenize çıkmış. Bariz kıskançlık

Cok takıntilisiniz. Alti ustu elti yani bu kadar kafaya takmak neden?
Bir de anlattiklariniz hep eski olaylar
Bunlari dusunup dusunup niye kendinizi dolduruyorsunuz, verin cevabini gecin.
Cevap veremiyorsaniz da kendinizi yiyip bitirmeyin.
Pastayı begenmediyse bir dahaki geldigimde sen yap bir de ona bakalim deseydiniz iciniz sogurdu. Ya da pide meselesi... Cok hassas buldum sizi, üzülecek bir sey yok bu anlattiklarinizda.
3 yıllık evliyim 3 hafta önce de gördük onun yemeklerini ama yine sustum nezaketen.Sanırım çok duygusalim beni ezmeye çalışmasına dayanamıyom her lafa cevabı var

Bence suç sende. Babanın oğlu olsa bu kadar naif olunmaz.
O kadar lafı biri bana soksa üstüne atlarim sanırım.
Benim bir arkadaşım var makarna bile yapsa bak kıvamı ne güzel tutmus diye masa da kendini över.
Kimse de bir şey diyemez.Bu kadar pasif olursan ezmeye devam eder seni.O seni küçük düşürmeye utanmıyor sen neden utanasin?

Bence suç sende. Babanın oğlu olsa bu kadar naif olunmaz.
O kadar lafı biri bana soksa üstüne atlarim sanırım.
Benim bir arkadaşım var makarna bile yapsa bak kıvamı ne güzel tutmus diye masa da kendini över.
Kimse de bir şey diyemez.Bu kadar pasif olursan ezmeye devam eder seni.O seni küçük düşürmeye utanmıyor sen neden utanasin?
Haklısın ben neden utancam di mi bundan sonra birşeyi eleştirdi mi bir de sen yap seninkini görelim zorla yedirmiyom ya sana dicem

Back