- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Ayrıca kimse bi şey demiyo mu buna ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazzz.çok yumuşacık bir cevap olur bu.yapı olarak kibarsınız,belli.ama bu onun anlayacağı dil değil.Beğenmiyorsan yemeyebilirsin benim yemeklerimi sen hariç herkes beğeniyor dersem olur mu
Kusura bakma canım eltim psikolojimi bozdu bana yaptıkları bunlar.Kötü niyetli olsam oğlumun mevlüt pidesini eleştiren eltimin yemegine bende hormonlu tavuk derdim ama sustum yaniUfffff bu ne yaa Mevlüt pidesi, hormonlu tavuk, ağızda kayan pasta? Okuyamadım.
Demiyorlar valla ya herkes susuyorAyrıca kimse bi şey demiyo mu buna ya
Sert olmam gerekecekOlmazzz.çok yumuşacık bir cevap olur bu.yapı olarak kibarsınız,belli.ama bu onun anlayacağı dil değil.
Mutfakta gayet köpüklü ben böyle yapıyorum çokta güzel oluyor dediğim halde insanların içinde yine konuyu açıp beni küçük düşürdü
Kahveleri bundan sonra eltim yapsın geçen sefer benim kahvemin suyuna sekerine kadar 10 dakka eleştirdi bu sefer eltim yapsın bakalım desem kayınbabama nasıl senceAnlık bir patlama bu işi çözer kahvene mi laf etti alacaksın kahveyi sen içme beğenmediysen diye götürüp lavaboya dökeceksin.
Kendi yemeklerini öyle tuzlu ve salçali yapmış ki nezaketen yedim eleştirmedim salak gibiPasta saga sola kayiyor deseler ben de onlarla birlikte gulerdim, pasta meselesini unutun. Diger konularda cok haklisin ve terslemen gerek direk acik acik madem daha iyi yapacagini dusunuyorsun, gir mutfaga yap de. Benim de basima buna benzer bir sey gelmisti tarif istediklerinde atliyordu kolay basit diye. Bir gun evine kalabalik yemege cagirdi, ben ac kaldim yiyemedim yemeklerini o gunden sonra sustu. Hic bir sey yapamiyorsan yaptiklarini yeme.
Densizle densiz olma boşver. Sessiz kal ve kendine güven. Beğenmediği şeylere açıklama bile yapma. Sadece gülümse. Umursamamış gibi.Kusura bakma canım eltim psikolojimi bozdu bana yaptıkları bunlar.Kötü niyetli olsam oğlumun mevlüt pidesini eleştiren eltimin yemegine bende hormonlu tavuk derdim ama sustum yani
Densizle densiz olma boşver. Sessiz kal ve kendine güven. Beğenmediği şeylere açıklama bile yapma. Sadece gülümse. Umursamamış gibi.
Amacına ulaşamamak herkesi üzer
3 yıllık evliyim 3 hafta önce de gördük onun yemeklerini ama yine sustum nezaketen.Sanırım çok duygusalim beni ezmeye çalışmasına dayanamıyom her lafa cevabı varCok takıntilisiniz. Alti ustu elti yani bu kadar kafaya takmak neden?
Bir de anlattiklariniz hep eski olaylar
Bunlari dusunup dusunup niye kendinizi dolduruyorsunuz, verin cevabini gecin.
Cevap veremiyorsaniz da kendinizi yiyip bitirmeyin.
Pastayı begenmediyse bir dahaki geldigimde sen yap bir de ona bakalim deseydiniz iciniz sogurdu. Ya da pide meselesi... Cok hassas buldum sizi, üzülecek bir sey yok bu anlattiklarinizda.
Bana da beni kıskanıyor gibi geldiBen olsam ben de laf sokardım bir daha konuşamaz rahat. Siz de onu eleştirin. Yüz bulmuş tepenize çıkmış. Bariz kıskançlık
Haklısın ben neden utancam di mi bundan sonra birşeyi eleştirdi mi bir de sen yap seninkini görelim zorla yedirmiyom ya sana dicemBence suç sende. Babanın oğlu olsa bu kadar naif olunmaz.
O kadar lafı biri bana soksa üstüne atlarim sanırım.
Benim bir arkadaşım var makarna bile yapsa bak kıvamı ne güzel tutmus diye masa da kendini över.
Kimse de bir şey diyemez.Bu kadar pasif olursan ezmeye devam eder seni.O seni küçük düşürmeye utanmıyor sen neden utanasin?