Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic gocunmazlar aksine sevinirler. Sonra ayda 1 yada 2 kez olan davet sayisi çoğalır. :)Bence alın lahmacun gidin
Siz hazırlamışsınız ama olsun bunları yiyelim deyin
onlar size laf sokacağına siz onlara sokmuş olursunuz
Gitmezsiniz o ZamanlarHic gocunmazlar aksine sevinirler. Sonra ayda 1 yada 2 kez olan davet sayisi çoğalır. :)
Bence alın lahmacun gidin
Siz hazırlamışsınız ama olsun bunları yiyelim deyin
onlar size laf sokacağına siz onlara sokmuş olursunuz
Eşinizin anne ve babasının evinde misafir olduğunuzu mu düşünüyorsunuz da hazır sofra bekliyosunuz anlamadım. Yapsa güzel olur ama yapmıyor kadın işte 1 senedir gidip el el üstünde oturacağınıza evden yemek yapıp götürürdüm ben aç geliyoruz 2 saat beklemeyelim isteyelim bu sefer diye de laf sokarım. Yani 1 senedir yemeğe gidip misafir gibi oturana ben de laf sokarım hak ediyorsunuz kusura bakmayın
Kız allah seni şükür et çağıran var bizi oda yokMerhaba arkadaşlar,
Evlendiğimiz günden bu yana ayda 1 en fazla 2 kez yemeğe davet ediliriz. Ama beni hicbizaman aramazlar eşimi arayip çağırırlar. Neyse isten çıkar gideriz ortada ne sofra ne yemek var. Biz gidince kv kalkar corba yapayim der. Salatami yapayim yoksa domates mi dograyayim diye bize sorar. Biz eşimle kalkar sofrayi hazırlarız yardim ederiz. 7de orda oluruz ama sofraya 8 buçuktan once oturulmaz. Bu her defasinda böyle devam ettigi icin artik bende gidince hicbiseye yardim etmiyorum. Sadece yemekten sonra sofrayi toplayip bulasiklari yikiyorum ama sofra kurmaya yardim etmiyorum. Sonuçta yemeğe davet ediliyoruz işten çıkıyoruz yorgun argin bunlari ben evimdede yaparim. Eşimde annesine bikac kez biz 7de geliyoruz hazir olsun diye soyledi ama değişen birşey olmadi. Kp de artik yardim etmediğim icin laf sokuyo. Beni arasalar soylucem zaten siz gec yiyosunuz biz yemege degil caya geliriz diye ama eşimi arayip cagiriyolar durduk yerede birsey soyleyemiyorum. Haksizmiyim 1 seneyi gecti her yemege davet ettiginde 1 kez olsun sofra hazir olmaz mi ?
Bunlar sinsi kaynana taktikleri "oğlan bizden soğumasın ''Yani siz gelene kadar hic mi yemek yapmiyor yoksa salatasi carti curtu mu kaliyr. Ortada yemek yoksa hic gitmeyin caya gidersiniz
Hizmet etmeye alışkın olmadığım gibi ben çalışıyorum diye başkalarından hizmet beklemeye de alışkın değilim. Bi çalışan siz değilsiniz dört dörtlük hizmet bekliyorsanız ve alamıyorsanız bunum çözümü salonda oturup 2 saat yemeğin hazırlanmasını beklemek değildir. Madem dört başı mamur sofralara oturmak isteyip oturamıyosunuz daveti kabul etmeyip gitmesiniz olur biter. Buraya gelip kayınvalidenizi yerden yere vurdurmak size bişey katmıyor malum bi sonraki ay salonda oturup size yemek hazırlanmasını yine bekleyecek gibisiniz çünküBu konudada tek sizin aksi cvp yazmanız sizin anlamamakta güçlük çektiğinizi ortaya koydu :)
Siz aliskinsiniz demekki siz yapin hizmet. Ben davet edildigim yerde en azindan bi cesit yemek hazir olsun bekliyorum. Aksama kadar calisip bide gidip başkasının evinde baskasina yemek yapamam. Kendi evimde 4 4luk misafir agirliyorum. Ayrica bana yemek hazirlansin diye beklemiyorum. Kendileri davet ediyorlar. Aradaki fark baska. Ama anlamamaniza sasirmiyorum.
Ben de yaparım siz de yaparmışsınız ne hoş. Ama konu siz ya da ben değilim, konu sahibinin kayınvalidesi. Kadın yapmıyor. Konu sahibi yardım etmiş olmamış geçmiş salonda oturmuş yine de değişen bi şey olmamış. Biz burada şöyle ayıp böyle ayıp deyince de olmayacak. Ben olsam gitmem mesela konu sahibi de gitmeyebilir sanıyorum ki. Yemeğe çağırıp yemeği hazır olmayan birinin evine buna rağmen gidip o yemek hazırlayıncaya kadar oturmak da ayıp geliyor bana. Biri size bir ayıp yaptı diye aynıyla karşılık vermek gerektiğini düşünmüyorum. Bi şikayetiniz varsa hal ile anlatırsınız baktınız olmadı söylersiniz. Burada sabahlara kadar da tartışsak değişen bi şey olmayacak çünkü.Bence siz ya okuduğunuzu anlamamışsınız ya da farklı algılamak istemişsiniz.
Kadın yapıyordum artık yapmıyorum yazmış. Yani 1 senedir gidip misafir gibi oturmamış.
Ayrıca yapmıyor işte kadın demek bi gerekçe değildir.
Çağırdığım kişi çocuğum da olsa, yemeğe davet ediyorsam yemek yaparım.
Çat kapı gelmemişler veya yemeğe davetsiz kalmamışlar ki sofram hazır olmasın.
Bir de insanları iş çıkışı çağırıyorsam üstüne yemek kitlemek ayıp. Sanki habersiz gelinmiş gibi e ben çorba yapayım demek sadece gelini değil, oğlunu da kötü hissettirir.
Sen pek çağırıyor musun peki senin çağırdığın yok bari bize gel de gelinin elinden yemek yiyelim demenin bi çeşidi buMerhaba arkadaşlar,
Evlendiğimiz günden bu yana ayda 1 en fazla 2 kez yemeğe davet ediliriz. Ama beni hicbizaman aramazlar eşimi arayip çağırırlar. Neyse isten çıkar gideriz ortada ne sofra ne yemek var. Biz gidince kv kalkar corba yapayim der. Salatami yapayim yoksa domates mi dograyayim diye bize sorar. Biz eşimle kalkar sofrayi hazırlarız yardim ederiz. 7de orda oluruz ama sofraya 8 buçuktan once oturulmaz. Bu her defasinda böyle devam ettigi icin artik bende gidince hicbiseye yardim etmiyorum. Sadece yemekten sonra sofrayi toplayip bulasiklari yikiyorum ama sofra kurmaya yardim etmiyorum. Sonuçta yemeğe davet ediliyoruz işten çıkıyoruz yorgun argin bunlari ben evimdede yaparim. Eşimde annesine bikac kez biz 7de geliyoruz hazir olsun diye soyledi ama değişen birşey olmadi. Kp de artik yardim etmediğim icin laf sokuyo. Beni arasalar soylucem zaten siz gec yiyosunuz biz yemege degil caya geliriz diye ama eşimi arayip cagiriyolar durduk yerede birsey soyleyemiyorum. Haksizmiyim 1 seneyi gecti her yemege davet ettiginde 1 kez olsun sofra hazir olmaz mi ?
Bunlar sinsi kaynana taktikleri "oğlan bizden soğumasın ''
Ee biz kadinlar da boyle iste. Herkese masum bile olsa potansiyel kaynana semra rolü yukledigimiz icin.Ilerde kaynana olacagim için çok mutsuzum suan![]()
Ee biz kadinlar da boyle iste. Herkese masum bile olsa potansiyel kaynana semra rolü yukledigimiz icin.
Hepsi aynimi deģil.kendi annelerimiz boyle göze batiyormu hayir.
Yani sen kaynani sev gelininde seni sevsin şimdiden
Ama konu sahibesininki biraz gelinin elinden yiyelim muhabbeti oluyor tabi:)
Ben kaynanami seviyordum aslinda hala seviyorum son 6 aydir beni cildirtiyor olmasina ragmen hala seviyorum. Cocuk dogunca severmiyim bilemem aama seviyorumcanim kaynanam aman ayagi taşa deegmesin
Gelinime de hep anlaticam kaynanami cok seviyordum diyekaynana adayiyiz sonucta
"ne yaparsan yap kaynana ile yap"
kenan dogulunun..
Valla helal olsun cokta şeeetme ya sanada yazikdaha kaynana olmaya var arada soluklan:)
Aynen her şekilde seviyormuş.O da kaynanasini seviyor , arada gelip bana kesiyor ama olsun sonucta seviyor mu seviyor![]()
Aynen her şekilde seviyormuş.
Mecburiyetende olsa.. Allah muhabbetinizi arttirsin![]()