• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme bozukluğu/binge,blumia

Sağlık güvencen yok mu, devlet hastanesinde bir psikiyatriste gidebilirsin, insanların burdan olmayan bilgileriyle sana teşhis koymasını beklersen sorunun çözülmez, katlanarak artar. Adı önemli değil, belli ki bir yeme problemin var yeme- kusma atakları, laksatif kullanımı, takıntı bular iyi şeylere işaret değil. 3 yıldır devam ediyor diyorsun, 3 yıl vücudunu hırpalamışsın, artık buralarda vakit kaybetme bence ve işin uzmanlarına bir görün,
Haklısınız

Evet bulumia nevroza
Krom testi yaptırın
TSH ölçümü yaptırın
Endokrinolog size yardımcı olacaktır emin olun. ..hangi sehirdesiniz bilmiyorum özelden yazın yardimci olmaya çalışayım ablacim

Evet bulumia nevroza
Krom testi yaptırın
TSH ölçümü yaptırın
Endokrinolog size yardımcı olacaktır emin olun. ..hangi sehirdesiniz bilmiyorum özelden yazın yardimci olmaya çalışayım ablacim
ankaradayım tepkiler böyle olunca ben de üzüldüm ..

Üzmeyin kendinizi. ...ben size yardımcı olmak isterdim ama uzağız. ..yine de yol gösteririm nacizane. ..
Kusma vs çok ileri seviyede degil yani sürekli olmuyo ama psikolojim o kadar yoruldu ki iradeli olup da diyet yapınca kg veince çok mutlu oluyorum

Back