- 24 Ağustos 2022
- 4.430
- 16.291
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.141
Bende öyle sanıyordum doktor engeller dedi doğumla birlikte alınmıyor Muş onun için ayrı cerrahi müdahale gerekiyormuş öyle dedi bende araştırayım bı canım sen olumlu sonuçlarını yazarsın inşallahBildiğim kadarıyla çikolata kisti hamileliği engel değil ki hatta doğumla birlikte alınabileceğini işitmiştim... Ama eğer yumurta çalışmasına hormonlara etkisi varsa bu söylediklerim yumurtaları çalıştırıp işlevi yükselttiği için faydasını göreceksindir... Ama bir ay ama iki ayda etki eder onu bilemem tabi bazı yerlerde iki şişe bazı yerlerde bir buçuk şişe bitirince hamilelik yaşadıklarını yazmış kadınlar ben henüz bir şişe bitirmedim
Bende de kist var ama engel olan kistten değilmiş bide pcoyum sanırım tahlillerimde e2 hormonu 23 çıktı adet düzensizliğim var üç gün dört gün ya ileri ya geri hep oynuyor...Bende öyle sanıyordum doktor engeller dedi doğumla birlikte alınmıyor Muş onun için ayrı cerrahi müdahale gerekiyormuş öyle dedi bende araştırayım bı canım sen olumlu sonuçlarını yazarsın inşallah
Hiç endişelenme düzen değişiyor sonuç olarak Bi hormon değişikliğin var henüz beta bile tam düşmedi nasıl hamilelik sonrası vucut kendini toparlama için zaman gerekiyor kimyasalda da öyle... İki ay düzensiz adet göreceksin sonra düzelecekKızlar ya benim kimyasal olmuştu biliyosunuz o biteli 8 gün oldu. Ama dün ve bugün hafif peçeteye silince gelen bir akıntıyla karışık kanama farkettim. Normal döngümde bu hafta yumurtlama haftam hatta yarın yumurtlama günüm görünüyor. Hiç de şaşmaz yumurtlama günüm ama kimyasal yaşayınca belki sekmiştir diye düşünmüştüm. Sizce bu kanama yumurtlama kanaması mı? İlkten kahverengi akıntıyla geldi şimdi de kırmızı-pembe geliyor. Ama iç çamaşırı batırmıyor peçeteye silince geliyor yoğun hafif
Şaşırdım engelliyor demesine başıma gelmedi ama gelenler vardı çevremde... Herşey Allah'tandır ol derse olur ümitsiz olmaBende öyle sanıyordum doktor engeller dedi doğumla birlikte alınmıyor Muş onun için ayrı cerrahi müdahale gerekiyormuş öyle dedi bende araştırayım bı canım sen olumlu sonuçlarını yazarsın inşallah
Yumurta nasıl bişey dedi mi canımKızlar şimdi bana anlatın yumurtalık rezervini ne artırır ne yenir içilir ictirilirdoktor 6 ay süre verdi doğal yol için
Öyle bir grupta mı varAynen ya hahahahah umarım bir gün anne grubuna geçebilirim
Kimyasaldan dolayı yumurtlama öyle akıntıyla olmuş olabilir ovulasyon testi yaptın mıKızlar ya benim kimyasal olmuştu biliyosunuz o biteli 8 gün oldu. Ama dün ve bugün hafif peçeteye silince gelen bir akıntıyla karışık kanama farkettim. Normal döngümde bu hafta yumurtlama haftam hatta yarın yumurtlama günüm görünüyor. Hiç de şaşmaz yumurtlama günüm ama kimyasal yaşayınca belki sekmiştir diye düşünmüştüm. Sizce bu kanama yumurtlama kanaması mı? İlkten kahverengi akıntıyla geldi şimdi de kırmızı-pembe geliyor. Ama iç çamaşırı batırmıyor peçeteye silince geliyor yoğun hafif
Doktor bugün bana 3 gün ileri 3 gün geri normal dedi bugün bana 10 güne kadar normal sayiyoruz dedi canım Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun benim arkadaşım pko hiç olmaz dediler bı 6 yaşında oğlu var şimdide 28 haftalık hamile pcolu çok gebe varBende de kist var ama engel olan kistten değilmiş bide pcoyum sanırım tahlillerimde e2 hormonu 23 çıktı adet düzensizliğim var üç gün dört gün ya ileri ya geri hep oynuyor...
Muayene etti aletle onlarda sorun yok dedi gayet iyi durumdalar dedi canim öyuzden ilaç vermicem dediYumurta nasıl bişey dedi mi canım
Benimde bu ay oldu iki doğum yaptım hiç yoktu birşey bu çikolata kisti senin kanindan besleniyor Muş gebe kalinca beslenecek bulamadığı için eriyormusŞaşırdım engelliyor demesine başıma gelmedi ama gelenler vardı çevremde... Herşey Allah'tandır ol derse olur ümitsiz olma
Canım ilk vitaminler sonra hormonlar bir kaç saat sonra çıkıyor. Benimki öyle olmuştuCanim tahliller çıkmış ama bitane hormon yokbu ne istemiş anlamadım hiç hormon değeri yok
Benimde 10 yaşında oğlum var hemde aniden çabucak olmuştuBenimde bu ay oldu iki doğum yaptım hiç yoktu birşey bu çikolata kisti senin kanindan besleniyor Muş gebe kalinca beslenecek bulamadığı için eriyormus
FSH ve LH belli mi canımm seninKızlar şimdi bana anlatın yumurtalık rezervini ne artırır ne yenir içilir ictirilirdoktor 6 ay süre verdi doğal yol için
Hangi gün yumurtladın canım. Ben 16 Mart'ta yumurtladım da korkudan test yapamıyorum. Bat yarın görünüyorReglim iki gün gecikti ancak gec yumurtladıgım icin bi kac gün ileri atacagını düsünürek pazar sabahı test yapacagımbu durumda nisan grubuna mı transfer olmalıyım yoksa batı martın sonu olan bizleri bekleyecek misiniz
Bu benim ikinci kimyasal kuzumHiç endişelenme düzen değişiyor sonuç olarak Bi hormon değişikliğin var henüz beta bile tam düşmedi nasıl hamilelik sonrası vucut kendini toparlama için zaman gerekiyor kimyasalda da öyle... İki ay düzensiz adet göreceksin sonra düzelecek
Yok yapmadım kuzucum ama sanırım yumurtlama yaKimyasaldan dolayı yumurtlama öyle akıntıyla olmuş olabilir ovulasyon testi yaptın mı
Ah ah gerçekten yaa. İnsan ne yaşadığını bilemiyor.Bir haftadır kasıklarımda batma hisleri yaşıyorum dört beş gün sık idrara çıktım göğüslerime dokunamıyorum bile... Regli belirtisi ve hamilelik belirtileri niye bu kadar yakın ya
Çok geçmiş olsunBu benim ikinci kimyasal kuzumöncekinde döngümde düzensizlik olmamıştı. Bunda da olmsz diye düşünmüştüm. Betam sıfırlandı bide
Yok yapmadım kuzucum ama sanırım yumurtlama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?