- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.901
bu sıpalar hep boyle oluyor ama dimiBen kızımı 16 haftada öğrenmiştim. Rutin kontrolde. Oğlum hiç göstermedi doktor çok uğraştı ama sıpa o zaman da inatmış23 te renkli ultrasonda öğrenmiştik. Göstermediği için biz hep kız demiştik
bir kac ornek bırakayım kuzum buraya :)Aabana da öğretirmisin nasıl anladın
Simdi bunda neye göre kız dedin kuzumplesanta mı
Saglıklı olsunlarda canım hiç problem degil benim iki kızım var birde oglum olursa iyi olur ama 3 kızımda olsa hiç üzülmem her şeyim onlar benim dünyam büyük kızım 15 yaşında kuma gibiyiz beraber giyiniyoruz ama arkadaş gibiyizayy ne kadar kızçemizz olacakk yaaa :) meloşumm darısı basımıza benım ılk olacagı ıcın cınsıyetı muhım degıl :)
Evet kuzum çok büyümeden anlamak daha kolaySimdi bunda neye göre kız dedin kuzumplesanta mı
Yaaa cidden tutma oranı yüksek mi o kadar :) teşekkür ederim bu arada kızlarbir kac ornek bırakayım kuzum buraya :)
Eki Görüntüle 3222933 Eki Görüntüle 3222934 Eki Görüntüle 3222935
Yüksek canım doktorlar da bunu biliyor ama belşi bir haftaya gelmeden söylemiyorlar takibi illaki tutmayan olmuşturYaaa cidden tutma oranı yüksek mi o kadar :) teşekkür ederim bu arada kızlar
var var gecen ınstada denk geldımYüksek canım doktorlar da bunu biliyor ama belşi bir haftaya gelmeden söylemiyorlar takibi illaki tutmayan olmuştur
Nub ve ramzi iki ayrı teori sanırım ikisi fe plesentays göre mi tahmin yapıyor peki canımYüksek canım doktorlar da bunu biliyor ama belşi bir haftaya gelmeden söylemiyorlar takibi illaki tutmayan olmuştur
oran %50 her zaman bilimsel bır teorı olarak kabul etmıyor doktorların cogu ama cın takvımınden daha gozle gorunur bı tahmın en azındanYaaa cidden tutma oranı yüksek mi o kadar :) teşekkür ederim bu arada kızlar
İnan bakıyorum şöyle sağı neresi solu neresi hic anlamıyorumEvet kuzum çok büyümeden anlamak daha kolay
nub bebegın organın cıkıntısının acısına gore yorumlanıyor , ramzı plesanta 6-9 hafta cıvarı nubda 12 den sonraNub ve ramzi iki ayrı teori sanırım ikisi fe plesentays göre mi tahmin yapıyor peki canım
Çin takvimine baktım ben de bu çin takvimi son adet tarihi mi önemli yoksa hamile kalınan ay mıoran %50 her zaman bilimsel bır teorı olarak kabul etmıyor doktorların cogu ama cın takvımınden daha gozle gorunur bı tahmın en azından
Oyyy prensesler ya cok sansılısın ucuncu de nasıp olsun ınsallah gonlune göreSaglıklı olsunlarda canım hiç problem degil benim iki kızım var birde oglum olursa iyi olur ama 3 kızımda olsa hiç üzülmem her şeyim onlar benim dünyam büyük kızım 15 yaşında kuma gibiyiz beraber giyiniyoruz ama arkadaş gibiyiz
ay onemlı ama manuel bakma cın tavmınde sene olarak gunu 365 almıyolarmıs yasında farklı cıkıyor ben otomatık hesaplayanlar varya onlardan hesaplıyorum yas 29 cıkıyor o takvıme gore normalde 27 yasındayımÇin takvimine baktım ben de bu çin takvimi son adet tarihi mi önemli yoksa hamile kalınan ay mı
İnan bakıyorum şöyle sağı neresi solu neresi hic anlamıyorum
Yok canım nub farklı 12 haftadan sınra bakılıyor onaNub ve ramzi iki ayrı teori sanırım ikisi fe plesentays göre mi tahmin yapıyor peki canım
Amin canım çok sagol allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım benimOyyy prensesler ya cok sansılısın ucuncu de nasıp olsun ınsallah gonlune göre
senin neyin oluyo ona göreay onemlı ama manuel bakma cın tavmınde sene olarak gunu 365 almıyolarmıs yasında farklı cıkıyor ben otomatık hesaplayanlar varya onlardan hesaplıyorum yas 29 cıkıyor o takvıme gore normalde 27 yasındayımbudızz dıye bır sıte vardı ordan
Kız çıkıyor pembe bir leyleğin ağzındasenin neyin oluyo ona göre
Kız çıkıyor pembe bir leyleğin ağzında
Hmm anladım çok teşekkür ederimYok canım nub farklı 12 haftadan sınra bakılıyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?