- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.081
Cnm çıkacağını sanmıyorum çok erkenMerhaba kızlar benim bir sorum olucak.Kasıklarımda ağrı batma var sık idrara çıkıyorum ara ara bulantılar başladı aşırı halsizim ve gözlerimde kararıyor.Adetime 1 hafta var daha erken gebelik testlerinden yapsam çıkar mı acaba yoksa acelemi ediyorum ?
Ben daha önce yerleşme kanaması yaşadım böyle değildi bu sefer ki acıyor yerleşme kanamasında ağrı olmuyor bnde olmamıştı en azındanAmin Allah razı olsun darısı sana bebeğim
İnşallah yerleşme kanamasıdır bak ben saldım adetim biteli 1 hafta olmuş Bi sefer tek ilişkiye girdim artık ilişkiden bile soğudum
Onu bende anlamıyorum soruyorum bide utanmadan hamile kalanlara diyor Biri diyor prezervatif patladı öbürü diyor sprel var ama oldu diyor bu Bi tek bize denk gelmiyor
Sonlara geeellllTatlım çok özür dilerim amacım üzmek asla değil ama pembe ve kırmızı olmayan ikinci çizgileri dikkate almayın. Bence sabah vakitli uyan ve yap bakalım bat ne zaman
Sen pazartesi kan vermemiş miydin 2 gün sonrası Çarşamba oluyorCnm dış gebelik teşhisi için şuan erken
Bn persembe gidecegım kana
O zAmn bellı olur
Aynen canım ama vala böyle beklemek çok zor geçmiyor günlerCnm çıkacağını sanmıyorum çok erken
Belirtiler için bile erken
Olsada yumoş şuan spermle daha yeni elele tutuşmuş tüplerden rahme doğru koşuyodur
Geçmiş olsun canım, olmadı doktora git ve anlat durumunu.Kızlar selam bayada mesaj olmuş okuyamadım ama , ben de bat 24 mart 3 gün kaldı ama üşüttümmü noluyor anlamadım midem çok bulanıyor kabızım , göğüslerim şiş ama ağrı yok dün yani bata 4 gün kala test yaptım negatif ilaçda kullanamıyorum bademciklerm de şiş üşüttümmü ben acaba diyorum
Sen pazartesi kan vermemiş miydin 2 gün sonrası Çarşamba oluyorniye yarın vermiyorsun ki
Yok kız öyle deme Allah korusun sen şuan hamilesin bebek varsa bilinç altı senin düşüncelerinle oluşuyor ilk günden itibaren o yüzden öyle demeCnm yarın işim var
Kafamı dağıtıcam
Persembe gıderım
Hem belki o gune kdr kırmızılar gelir
Dedi mesajları okumadan atlayan insanTatlım çok özür dilerim amacım üzmek asla değil ama pembe ve kırmızı olmayan ikinci çizgileri dikkate almayın. Bence sabah vakitli uyan ve yap bakalım bat ne zaman
Sonlara geeellll
Kan verip negatifi gördü oturuyor
Ayy Töbe yarabbim gülme krizine grdım oturduğum yerde
Sinirlerım bozuldu
kızlar bana da fikir verir misinizHayırlı Ramazanlar arkadaşlarYarın yumurtlamadan sonra 12. günüm henüz pek bir belirtim yok ne yazık ki adete 4 gün var yarın sabah mı yapsam ne zaman yapsam gebelik testini acaba?
Erken gebelik testi yapabilirsin varsa çıkar ya da 14. Gün yapsan daha sağlıklı olurkızlar bana da fikir verir misiniz �
Benim 2 gebeliğimde de 6. Haftada kese bebek kalp atışı herşey görünüyordu 8. Haftada kontrole gittiğimde gelişimi durup düştü biri diğeri de kalbi durdu kürtaj oldum . Sonuç pıhtılaşma yatkınlığı çıktıPıhtılaşma olabılır sadece bu ıhtımali dusunuyorum
Ama keseden sonra düşerse pıhtılaşma dıyorlar
Bence hepimiz birbirimizi beklediğimiz için olmuyor bu işKız sıf siz tek kalmayın diye ısrarla bekliyorumhep beraber gebe çıkalım diye bu beklemem ne kusuru canımcım benim tez canlılığım
Olsun hayırlısı olsun inşallahBen daha önce yerleşme kanaması yaşadım böyle değildi bu sefer ki acıyor yerleşme kanamasında ağrı olmuyor bnde olmamıştı en azından
Adet olurum ben yapmam o yüzden olacağıma inanıyorum hep gebelik bana mucize geliyorTest yap kuzum
Aynen öyle içimi dökmüşsün canım ben dedimBence hepimiz birbirimizi beklediğimiz için olmuyor bu işben seni bekliyorum sen beni başkası bizi biz başkasını derken kalıyoruz son durakta hadi birimiz binsin şu otobüse biz de doluşalım arkası sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?