- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.641
Burdan pkos tanisi cikmaz bence. Degerlerin iyi canim. Ultrason goruntulemesi lazim andojen olcumleri lazim. Adet duzensizligi tuylenme falan var mi? Bana pkos gbi gelmediAz önce pcos olduğumu öğrendimlh: 8.03
Fhs: 6.70
Amh: 4.86 bu değerler onu gösteriyor sanırım peki neden hiçbir doktor söyledi bana ya
İnternette 2 üzeri değerler yüksek diyor beynimden vurulmuşa döndüm şuanKuzum bende de pcos var bana değerlerin iyi gibi geldi.
24 Ağustos ta en son doktrum kan değerlerime baktırmıştı. Benim lh: 24.4'tü Fsh: 5.9'du Amh'yi bilmiyorum hiç yapılmadı.
Sen carsamba da ver doktorla görüs bencePıhtılaşma olabılır sadece bu ıhtımali dusunuyorum
Ama keseden sonra düşerse pıhtılaşma dıyorlar
Hayır hiçbiri yokBurdan pkos tanisi cikmaz bence. Degerlerin iyi canim. Ultrason goruntulemesi lazim andojen olcumleri lazim. Adet duzensizligi tuylenme falan var mi? Bana pkos gbi gelmedi
Kuzum pcos olduğunu bilmeyen ve hamile kalan çok kişi var, o bir engel değil ki. Hatta doktorlar pcoslu hastaları daha çok seviyor çünkü hamile kalabiliyoruz. Sadece kendini üzüyorsun şu anda. Benim ileri derece mesela.İnternette 2 üzeri değerler yüksek diyor beynimden vurulmuşa döndüm şuaninşallah iyidir bende diyorum doktorlar iyi değerler diyor neden hamile kalamıyorum demekki var pcos o yüzden olmuyor doktorlar da artık birşey söylemiyor
Canım comforr days erken gebelik ve bebetime normal gebelik kan testi aynı gün 9 la öğrenmiştim adetin 2. Günüydü geç döllenme olmuşSağol kuzum, baya koyu gölge gibi. Demekki 5 beta olsa daha da silik gölge olurdu bunun gibi. Ay bebiş olabilir mi ki aceba. Olabilir mi böyle bir şey
O yuzden pkos diyen olmamistir canim olmadigi icin yaniHayır hiçbiri yokkist gözükür pcos olsam diyorum hiçbir doktor kistte görmedi iyi huylu bile yok
Bizzad benim testimdi kuzum böyle çok çok silik görmüştüm cumartesi idi hatta günlerden. pazartesi kan testi vardim 48 çıkmıştıHamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.
hic erken değil emin ol ilerledikçe eşin gördükçe farklı olcakKızlar çok canım sıkıldı hamileyim ve az önce eşimle sohbet ederken acaba erken miydi bizim için bebek dedi aslında gülümseyerek söyledi ama benim çok kafama takıldı bilmiyırum hormonlardan mı benim yaşım 25 eşim 29 1.5 yıllık evliyiz kafamda soru işareti oluştu garip bir endişe hissettim
Ya doktorlar zaten bunun bir yöntem olmadığını söylüyeDun öylesine bir degerlendirme oldu ama sonrasinda beklemeksizin duşa girmeli falan. Hic o modda degildim yanibebek olayinin farkli bir modu varsa demekki zihnimde hayir yani farkli olan bisey de yok aslnda
ay özür öyle anladımAman Allah om bayılacağımdüşünmesi bile bayıltır bence insanı
Kuzum değerlerin kötü değil. Doktorlara da gitmişsin hiçbir kötü yorum yok. Boşuna endişelenme lütfenAz önce pcos olduğumu öğrendimlh: 8.03
Fhs: 6.70
Amh: 4.86 bu değerler onu gösteriyor sanırım peki neden hiçbir doktor söyledi bana ya
Kuzum senin lh değerine göre ovulasyon yapınca çoğunlukla pike yakın mı görüyorsunKuzum bende de pcos var bana değerlerin iyi gibi geldi.
24 Ağustos ta en son doktrum kan değerlerime baktırmıştı. Benim lh: 24.4'tü Fsh: 5.9'du Amh'yi bilmiyorum hiç yapılmadı.
Eveet orası doğru ama doktorların bişey söylememesi morelimi bozdu kendim öğrendim şuan daKuzum pcos olduğunu bilmeyen ve hamile kalan çok kişi var, o bir engel değil ki. Hatta doktorlar pcoslu hastaları daha çok seviyor çünkü hamile kalabiliyoruz. Sadece kendini üzüyorsun şu anda. Benim ileri derece mesela.
İnşAllah öyledirO yuzden pkos diyen olmamistir canim olmadigi icin yani
İnşAllah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim yorumlarınız içinKuzum değerlerin kötü değil. Doktorlara da gitmişsin hiçbir kötü yorum yok. Boşuna endişelenme lütfen
Cnm tek ümidim p. Tesi ve salı akşamı silik olanlar iğne etkisiDevami da gelir insallah canim ya oyle deme. Hem su igne etkisi dedigi olay kizlarin mantikli geldi bana da sonradan. Carsambayi bir bekle yine de sen. Tümdende umutlari söndürmeye gerek yok
Kuzum bu hastalık değil zaten genç bekar kızlarda hatta 12-13 yaşında olanlarda bile varmış. O yüzden rahat ol lütfen. Ki yüksek ihtimal hiçbir şikayetin yok. Bence doktorlar da pek birşey görmemişİnşAllah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?