- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.661
Sen sakin bir şekilde test yapıp Çarşamba tekrar kan ver kuzum. Rabbim büyüktürCnm tek ümidim p. Tesi ve salı akşamı silik olanlar iğne etkisi
Çarsamba yapmadım negatife dönmüş olması
Ve persembe sabahının gerçek silik çizgi olması ve o gunden sonrası
Çarsamba verıcem Baska çarem yokSen sakin bir şekilde test yapıp Çarşamba tekrar kan ver kuzum. Rabbim büyüktür
Eğer artış iyiyse sonra sadece testle kontrol edip sonra doktora gidebilirsin bence kuzumÇarsamba verıcem Baska çarem yok
Insallah oyledir. Senaryo buysa carsamba da artis olursa her sey yolunda demektir. Sonraki zamanlarda anlatilacak bir ornek olarak kalirsin gruplarda saglikla artsın insallahCnm tek ümidim p. Tesi ve salı akşamı silik olanlar iğne etkisi
Çarsamba yapmadım negatife dönmüş olması
Ve persembe sabahının gerçek silik çizgi olması ve o gunden sonrası
Bn hep pike yakın görüyordum ama hormon testlerımde lh düşük çıktıKuzum senin lh değerine göre ovulasyon yapınca çoğunlukla pike yakın mı görüyorsun
Cnm iğne olmasam geç döllenme dıyecegımInsallah oyledir. Senaryo buysa carsamba da artis olursa her sey yolunda demektir. Sonraki zamanlarda anlatilacak bir ornek olarak kalirsin gruplarda saglikla artsın insallah
Zaten böyle bosvermislik olunca tutuyor inşallah sana da öyle olmuşturDun öylesine bir degerlendirme oldu ama sonrasinda beklemeksizin duşa girmeli falan. Hic o modda degildim yanibebek olayinin farkli bir modu varsa demekki zihnimde hayir yani farkli olan bisey de yok aslnda
Ben geçen gezinirken bu mesaja denk geldim. En sağdaki test için beta 2.91 demiş arkadaşımız. Eğer net görünmüyorsa mesaja da etiketlerim seni çok şaşırtıcı ama doğru demekki.Hamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.
Çok güzel bir istatistik oldu forumdaki herkes içinde. Sağol kuzumCanım comforr days erken gebelik ve bebetime normal gebelik kan testi aynı gün 9 la öğrenmiştim adetin 2. Günüydü geç döllenme olmuş
Hayır kuzum görmüyorum çünkü doktorum tahlillerden sonra Diane 35 kullandırdı bana 3 ay. Homonlarını düzene sokacak bu dedi ve cidden her şeyimi düzene sokmuştu. Ama bırakınca eski haline geldiği için ve hamile kalmak istediğim için de başka ilaçlar vermeye başladı yine hormonlarımı dengede tutsun diye. Duphaston, klomen, cyclo kullandım bu süreçte. Sanırım ilaçlar hormonlarımı dengede tuttuğu için sadece ovulasyon amanı gerçek pik i görüyorum.Kuzum senin lh değerine göre ovulasyon yapınca çoğunlukla pike yakın mı görüyorsun
Aaa 2.91 için baya pembe duruyor bununki.Ben geçen gezinirken bu mesaja denk geldim. En sağdaki test için beta 2.91 demiş arkadaşımız. Eğer net görünmüyorsa mesaja da etiketlerim seni çok şaşırtıcı ama doğru demekki.
Bu testte beta 5ti benim canimHamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.
Demi.. ben de çok şaşırdım, arama yerine 2.91 yazınca ilgili mesajlara götürür seni zatenAaa 2.91 için baya pembe duruyor bununki.
Ay yarın sabah benim de böyle çıkar inallah kuzum çooook sağol paylaştığın içinBu testte beta 5ti benim canim
Insallah daha da koyu cikar ve hizla artar degerin tatlim gönlüne gore olsun.. Rabbim boyle isteyen hic kimseyi geri çevirmesin insallah bu mubarek gunlerdeAy yarın sabah benim de böyle çıkar inallah kuzum çooook sağol paylaştığın için
İdrarda uzun mu tuttun acaba bide çizgi görüyorum ben testi tekrarlaman gerekEki Görüntüle 3221154 kizlarr böyle test hiç yaşadınizmi daha önce çok merak ediyorum
Silik testin fotosu varmı canım yaCnm innovita gebelik testi benim betam 4,18 iken silik çıkardı düşün
Ayrıca da ovulasyon testleri çok nettir
Yok kuzum ya 10 saniye yazıyor kullanma kılavuzundada hep böyle yapıyordum ama anlamadım acaba kullanan oldumu diye sormak istedimİdrarda uzun mu tuttun acaba bide çizgi görüyorum ben testi tekrarlaman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?