- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.621
Sen değerlendir canım bugün yine deAma benim hemen çatlamazdı ya bundan önce bir tane daha yapmıştım afadersin tuvaletim su gibi olduğu için çıkmadı 1 saat daha bekledim bu kadar silik çıktı daha da beklesem koyulacak sankiemin olamıyorum
Sağol kuzum, baya koyu gölge gibi. Demekki 5 beta olsa daha da silik gölge olurdu bunun gibi. Ay bebiş olabilir mi ki aceba. Olabilir mi böyle bir şeyBenim beta 17.73 ken miratech böyleydi Eki Görüntüle 3221079
Birşey sorucam size benim amh 4.86 pcosluların yüksek oluyormuş doğru mu? Böyle birşey olsa doktorum söylemez mi bilginiz varmı bu konudaSen değerlendir canım bugün yine de
Ben de pcos luyum. Ama galiba bunların dereceleri vs var kuzum. Mesela ben her ay adet görebiliyorum. Ve bazılarının yumurtası çok olurmuş bana böyle birşey hiç söylemedi. Polikistiklerin var dedi sadece. Pholicaps verdiBirşey sorucam size benim amh 4.86 pcosluların yüksek oluyormuş doğru mu? Böyle birşey olsa doktorum söylemez mi bilginiz varmı bu konuda
İnşallah inşallah çokça aminSağol kuzum, baya koyu gölge gibi. Demekki 5 beta olsa daha da silik gölge olurdu bunun gibi. Ay bebiş olabilir mi ki aceba. Olabilir mi böyle bir şey
Bizim hastanenin referans aralığı 7.37 gösteriyor benim 4.86 buda etkili mi acaba olsa söylerdi özelde ki doktor bilemedim ki şimdiBen de pcos luyum. Ama galiba bunların dereceleri vs var kuzum. Mesela ben her ay adet görebiliyorum. Ve bazılarının yumurtası çok olurmuş bana böyle birşey hiç söylemedi. Polikistiklerin var dedi sadece. Pholicaps verdi
Cnm bu 23 betaHamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.
Doğruu sen yapmıştın bugün. 18 beda çıkınca bildiğin aşırı silik bir şey çıkabilir gerçekten ortaya. Ay hadi inşallah vardır o zamanCnm bu 23 beta
benimde bikaç sefer adetim gecikince evde test yapmamla üstüne adet olmamBenimde kan verdiğim gün adet olduğuma benzemiş sonuç çıkmadan adet oldum bu ay
Artık hiçbir teste guvenemeyecegızbenimde bikaç sefer adetim gecikince evde test yapmamla üstüne adet olmam
Dun öylesine bir degerlendirme oldu ama sonrasinda beklemeksizin duşa girmeli falan. Hic o modda degildim yaniCanim sen her ihtimale karşı değerlendirdin mi peki? Adet sonrası yumurtlayan duydum. Ama senin olmayadabilir bunu ilerki günlerde görürüz anca
Ya evet galiba o havadan cikmam lazim onu anlar gibi oldum. Basta gebelik testi gibi asama asama koyulasacak saniyordum galibaCnm hiç beklemediğin bir gun bir anda pik oluyor
Giderek silikleşmesi bişy ifade etmıyor, her an pik olabılır,
Az silikti şimdi çok silindi falann buna bağlama yani
Devami da gelir insallah canim ya oyle deme. Hem su igne etkisi dedigi olay kizlarin mantikli geldi bana da sonradan. Carsambayi bir bekle yine de sen. Tümdende umutlari söndürmeye gerek yokCnm ben hamile kalabılıyorum bu yaşımda
Bak 5 ayda 2 kere kaldım
Ama devamı yok
Onu yaşıyoruz zaten sabırsızlığımız yüzündenbenimde bikaç sefer adetim gecikince evde test yapmamla üstüne adet olmam
Evet ben de goruyorumFreely testi bana kafayı yedirtecek. Sabah predictor ile negatif çıktı ama akşam testi yapim dedim dünden daha yoğun bir gölge görüyorum bu sefer. Valla hamile değilsem artık freely de benim için güvensiz testler arasına girecek. Ateşimi ölçtüm demin 37.2
Eki Görüntüle 3221033
Adetim kacinci gunu bu testAz önce pcos olduğumu öğrendimlh: 8.03
Fhs: 6.70
Amh: 4.86 bu değerler onu gösteriyor sanırım peki neden hiçbir doktor söyledi bana ya
Üçüncü günüAdetim kacinci gunu bu test
Kuzum bende de pcos var bana değerlerin iyi gibi geldi.Az önce pcos olduğumu öğrendimlh: 8.03
Fhs: 6.70
Amh: 4.86 bu değerler onu gösteriyor sanırım peki neden hiçbir doktor söyledi bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?