- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.461
Onların değişmediği gibi biz de değişmeyiz canımÇok sagol kuzum ama içten kırıldım yanı gercekten aılesınede onada.ben onların herseyde baslarında bekledım.ınsanlar nankör gercekten suç bende ama belli bi mesafe korumayı hıc beceremıyorum hep bı sevgı koruma kollama.oysakı ınsanlar bencıl ve bıreysel ve dusuncesız.bir ömür geçermi böyle düşüncesiz insanlarla bence karar vermem gereken şey bu sanırım.
Çok sagol kuzum ama içten kırıldım yanı gercekten aılesınede onada.ben onların herseyde baslarında bekledım.ınsanlar nankör gercekten suç bende ama belli bi mesafe korumayı hıc beceremıyorum hep bı sevgı koruma kollama.oysakı ınsanlar bencıl ve bıreysel ve dusuncesız.bir ömür geçermi böyle düşüncesiz insanlarla bence karar vermem gereken şey bu sanırım.
Herşey allahtan, hayırlı vakitte gelsinlerBen bu ay yoğunum ateşe başladım işte becere bilirsem olursa olur olmasada hayırlısı
Amin inşallah canımHerşey allahtan, hayırlı vakitte gelsinler
Gidip kan veriyim bu şüpheyle uyunmazCanım valla ben artık silik çizgilere itimat etmiyorum bence net görmeyene kadar siz de inanmayın sonra insan daha çok üzülüyorinşallah vardır
Daha yeni başladım bugün galiba piki görücemAmin inşallah canımyumurtlama dönemi geçti sanırım senin
Anladığım kadarıyla burdan öğrendiğime göre pike yakın sanki cnmfnd_50 abla bugün ateşim baya düşmüş 35.80leri gördüm ovümde bu şekilde pik mi yoksa akşama pik olur mu? Hakkını helal et inşallah darlamıyorumdur seni
Kuzumckızlar dogru soyluyor aslında belkı ıgnenın etkısıydı dıger testler.bı kan daha verırsın canım ıkı uc gun sonrahemen kötüyü düşünme bir takip et bakalım nasıl olacak artış herşeyde vardır bir hayır
Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah biran önce güzel haberler alınÇok sagol kuzum ama içten kırıldım yanı gercekten aılesınede onada.ben onların herseyde baslarında bekledım.ınsanlar nankör gercekten suç bende ama belli bi mesafe korumayı hıc beceremıyorum hep bı sevgı koruma kollama.oysakı ınsanlar bencıl ve bıreysel ve dusuncesız.bir ömür geçermi böyle düşüncesiz insanlarla bence karar vermem gereken şey bu sanırım.
Gördüm cnm bnde arkandan gelecem 3 yada 4 güne yumurtlama olur gibiDaha yeni başladım bugün galiba piki görücem
Bence de canım en sağlıklısı o. Çarşamba bende verecem ama sırf doktora atmak için zaten sonucu biliyorum 2 günde değişmez artıkGidip kan veriyim bu şüpheyle uyunmaz
Evet evet benim böyle çıkınca genelde akşam tam koyu çıkıyor 7de tekrar yapıcamAnladığım kadarıyla burdan öğrendiğime göre pike yakın sanki cnm
Ayyy Güzel haberlerle gelelim bu ay inşallahGördüm cnm bnde arkandan gelecem 3 yada 4 güne yumurtlama olur gibi
İkisinide değerlendir cnm sorun yoksa tabikideEvet evet benim böyle çıkınca genelde akşam tam koyu çıkıyor 7de tekrar yapıcambugünü değerlendireyim mi yoksa yarın mı değerlendireyim
Bu laboquikse pik kuzum bu benceDaha yeni başladım bugün galiba piki görücem
İnşallah cnm biz tadilat yapıyoruz evde düzen yok yorgun oluyoruz eşim sürekli işte ordada yoruluyor ramazanın başına denk geliyor nasıl olacak bilmiyorumAyyy Güzel haberlerle gelelim bu ay inşallah
Evet o konuda çok haklısın değişmek çok zor minnoş kalbımız degısmıyor gun sonunda yıne aynıyızOnların değişmediği gibi biz de değişmeyiz canımbende hergün bu kararlarla yola çıkıyorum ama yine bakıyorum ben ben olmuşum onlar bilmesin boşver Rabbim bilsin
Yok çok şükür değerlendireyim o zamanİkisinide değerlendir cnm sorun yoksa tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?