- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.961
Yok canım yumurta 24 saat sperm 72 saat canlı kalabiliyor vücutta 24 saat içinde ilişki olursa şansın var . Hadi hayırlısı rabbim nasip etsin inşallahDoğal yolla yumurtlama benim bugün Ovülasyon testinde pik gördüm şimdi eşimle degerlendircez inşallah öğlen yapmıştım testi inşallah çok geç kalmamısımdır yarında Allah izin verirse degerlendiricem dediğiniz gibi yastık koymam ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 40 dk kadar bekliyordum bı sefer daha fazla beklerim inşallah umarım çok geç kalmamısımdır ilişki için
Ay kuzum beni örnek alma. Araba kullanmak çok güzel çok zevkli. Destek almayı çok düşündüm ama almadımDestek almayı denedin mi aşkım peki bu konuda. İşte ben de bu durumdan korktuğum için araba kullanmaya cesaretim yok ya
Espri olsun diye yazmıştım benim koca uyumuş yane şom ağızlıyım arkadas
Biraz geç gördüm Önder benim oğlumun doktoru çok seviyordum hala da seviyorum ama düşük yaparken benimle ilgilenmediKuzum evet çok iyi ama özel sağlık sigortam sadece liv i karşılamıyorönder kaplan araştırır misin bir kanım ısındı ona
Kuzum yumurtlama olmasın bu?Kızlar bana yine geçen ay olduğu şeyin aynı oluyor. Dehşet bir ağrı girdi kasıklarıma, oturmakta zorlanıyorum resmen. Doğuruyor gibiyim yok böyle bir sancı. Geçen ay acillerde gezdik ağrı kesici yazıp yolladılar. Reglime yakın da ağrılarım geçmişti zaten. Çok canım yanıyor şu an çok
İnşallah olur bakalım elimizden geleni yapıyoruz hepimize nasip etsin rabbimYok canım yumurta 24 saat sperm 72 saat canlı kalabiliyor vücutta 24 saat içinde ilişki olursa şansın var . Hadi hayırlısı rabbim nasip etsin inşallah
Canım yumurtlama olabilir bir de kist falan yok demi patlama durumunda öyle oluyormuş . Kadın doğum polikliniğinin acilleri var gidersen oraya git bakıp söylerler . Ablamın öyle olmuştu birinde kisti patlamıştı birinde de yumurtası çatlamıştı doktor çocuk istiyorsan hemen değerlendir demişti .Kızlar bana yine geçen ay olduğu şeyin aynı oluyor. Dehşet bir ağrı girdi kasıklarıma, oturmakta zorlanıyorum resmen. Doğuruyor gibiyim yok böyle bir sancı. Geçen ay acillerde gezdik ağrı kesici yazıp yolladılar. Reglime yakın da ağrılarım geçmişti zaten. Çok canım yanıyor şu an çok
Hamile kalmaya çalışmak derken öyle olduğunu mu sanıyormuşuz yoksa gerçek manada mıCanım ben bir yerde okudum onu. Vücudumuz hamile kalmaya çalıştığı için hamilelik belirtilerini özellikle ilk aylarda hamile kalmaya çalışırken çok bariz yaşarmışız. Ondan ötürü olabilir.
Yok kuzum değil bu bambaşka bir ağrı.Geçen ay pik olup yumurtladığımda hiç olmamıştı böyle bir ağrı. Reglime yakın başlmıştı. Şimdi yine böyle oldu. Rahmimi bıçaklıyor birileri sanki.Kuzum yumurtlama olmasın bu?
Geçen ay kistlerim patladı sanırım. Evet var canım kist. Galiba bu ayda aynı şeyi yaşıyorum.Canım yumurtlama olabilir bir de kist falan yok demi patlama durumunda öyle oluyormuş . Kadın doğum polikliniğinin acilleri var gidersen oraya git bakıp söylerler . Ablamın öyle olmuştu birinde kisti patlamıştı birinde de yumurtası çatlamıştı doktor çocuk istiyorsan hemen değerlendir demişti .
Pdr 'yim canım aslında benKuzum sen psikolog musun? P Psikolog2426
Şaka gibiYok canım gidip test yapmıştım 0.100 çıkmıştı zaten ertesi gün adet olmuştum . Bir test de adetten 6 gün sonra öyle çıkmıştı ertesi gün gidip yine kan verdim 1.20 çıktı doktora gösterdim testi imkansiz dedi test bozuk olabilir dedi .
Gerçek anlamda canım. Her ay rahim yenilenerek olası bebek için en iyi ortamı yaratmaya çalşıyormuş. Rahime sperm girdiğinde de yumurtayla buluşturmak istiyormuş bir nevi. Aslında düşününce rahmimiz bizden erken triplere giriyor yalancı hamilelik belirtilerimizin sebebi o gibiHamile kalmaya çalışmak derken öyle olduğunu mu sanıyormuşuz yoksa gerçek manada mı
Hadi kral görelim seni :)Artık yöntemsiz gelişine akacam bakalım o zaman nasıl olacak :)
Ama tehlikeli birşey o Allah korusun tüpler zarar görebilir sıvı dolabilir ihmal etme doktora gözük mutlakaGeçen ay kistlerim patladı sanırım. Evet var canım kist. Galiba bu ayda aynı şeyi yaşıyorum.
Doggy pozisyonu spremin en ileri gittiği pozisyon kuzum. Ben ıkı hamılelıgımdede o pozısyonla hamıle kaldım. Sonra popo dısarda yuksekte tutarak yarım saate yakın bekledımDoğal yolla yumurtlama benim bugün Ovülasyon testinde pik gördüm şimdi eşimle degerlendircez inşallah öğlen yapmıştım testi inşallah çok geç kalmamısımdır yarında Allah izin verirse degerlendiricem dediğiniz gibi yastık koymam ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 40 dk kadar bekliyordum bı sefer daha fazla beklerim inşallah umarım çok geç kalmamısımdır ilişki için
Yaa tamam inşallah sağlıkla artar haberdar edicem mutlaka dua edelim birbirimizeO zaman cumartesi günü tekrar yap mutlaka gidip yapacağın doktora dersin ilk testi yaptım doktor 2 gün sonra tekrar test yap dedi yapmam lazım dersin yaparlar hatta ilk yorumunu bile söyler sonucunu görünceben özel hastanede haftasonu acilde yapmıştım doktor söylemişti 2 kart artıyor gözünaydın demişti yap cumartesi çıkan sonucu bize de söyle merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?