💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yok canım yumurta 24 saat sperm 72 saat canlı kalabiliyor vücutta 24 saat içinde ilişki olursa şansın var . Hadi hayırlısı rabbim nasip etsin inşallah

Destek almayı denedin mi aşkım peki bu konuda. İşte ben de bu durumdan korktuğum için araba kullanmaya cesaretim yok ya
Ay kuzum beni örnek alma. Araba kullanmak çok güzel çok zevkli. Destek almayı çok düşündüm ama almadım belki diyorum bu yaz tekrar hoca ile ders yapsam iyi gelir. Aslında kazadan sonra bi kere daha denedim bu sefer de bi tanesi üzerime doğru sürdü kaldım yokuşta yine panik oldum

Kuzum evet çok iyi ama özel sağlık sigortam sadece liv i karşılamıyor önder kaplan araştırır misin bir kanım ısındı ona
Biraz geç gördüm Önder benim oğlumun doktoru çok seviyordum hala da seviyorum ama düşük yaparken benimle ilgilenmedi

Kuzum yumurtlama olmasın bu?

Canım yumurtlama olabilir bir de kist falan yok demi patlama durumunda öyle oluyormuş . Kadın doğum polikliniğinin acilleri var gidersen oraya git bakıp söylerler . Ablamın öyle olmuştu birinde kisti patlamıştı birinde de yumurtası çatlamıştı doktor çocuk istiyorsan hemen değerlendir demişti .

Hamile kalmaya çalışmak derken öyle olduğunu mu sanıyormuşuz yoksa gerçek manada mı

Kızlar merhabalar sizce testimde varmı arkadaşlar fotoğrafta belli olmuyor ama ben inceden görüyorum adetimin 23. Günü bu gün 5 Mart pik 6 Mart çatladı siliklesti ovu testim yardimci olur musunuz

Kuzum yumurtlama olmasın bu?
Yok kuzum değil bu bambaşka bir ağrı.Geçen ay pik olup yumurtladığımda hiç olmamıştı böyle bir ağrı. Reglime yakın başlmıştı. Şimdi yine böyle oldu. Rahmimi bıçaklıyor birileri sanki.

Geçen ay kistlerim patladı sanırım. Evet var canım kist. Galiba bu ayda aynı şeyi yaşıyorum.

Hamile kalmaya çalışmak derken öyle olduğunu mu sanıyormuşuz yoksa gerçek manada mı
Gerçek anlamda canım. Her ay rahim yenilenerek olası bebek için en iyi ortamı yaratmaya çalşıyormuş. Rahime sperm girdiğinde de yumurtayla buluşturmak istiyormuş bir nevi. Aslında düşününce rahmimiz bizden erken triplere giriyor yalancı hamilelik belirtilerimizin sebebi o gibi

Doggy pozisyonu spremin en ileri gittiği pozisyon kuzum. Ben ıkı hamılelıgımdede o pozısyonla hamıle kaldım. Sonra popo dısarda yuksekte tutarak yarım saate yakın bekledım

Yaa tamam inşallah sağlıkla artar haberdar edicem mutlaka dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…