💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Daha önce iki kez gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum umarım yararı olur Değerin güzel 10 ve üstü kesin gebelik olarak değerlendirilir ama henüz çok minnak . 3 kez 2 günde bir kan testi ver canım. Değerin yükseliyor mu azalıyor mu takip edilecek değerin en az 2 katına çıkması lazım ki sağlıklı bir gebelik mi anlaşılsın . 2 katına çıkarsa endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok demektir o zaman da gebeliğin tadını çıkar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım bazen ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor. Ancak benim reglime yakınken bile böyle silik çizgi çıkıyordu tamamen beyaz olmamıştı hiç. Bir daha yumurtlarsan onu da değerlendirirsin
Vallahi bugünü değerlendirmiyorum pek keyfim yok zaten tam da kızarma yok değil mi? Tuttyy P Psikolog2426

Aynen canım kız daha yavaş erkek hızlı falan karışık adet 30 da bekliyorum bkalım
Benim de 30 bakalım ne olacak yalnız hamile kalırsan sen bebeğinin cinsiyeti merakla bekliyorum.
Ama ikinci çocuk da tak diye olmuyor bence haberin olsun insallah tutar

Kızlar ilişkiden 2-3 gün sonra göğüs uçlarım biraz hassaslaştı,bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde değil mi? En fazla adetten 1-2 gün önce hassaslaşırdı o da bazen.

Belirtilerin neler yazabilir misin benim de 7 sinde çatladı diye düşünüyorum ama test yaptım negatif .
Aslında göğüs ağrısı vs hiç olmadı. Ama ilişkiden 4 gün sonra anlık bir kramp hissettim kasıklarımda ve o gün koyu kahverengi çok çok az bir akıntı geldi ama hamilelikle mş alakalı bilmiyorum. Onun dışında çok hafif kasıl ve belde sızlamalar hissettim ama normaldir dedim. İştahım belirgin şekilde arttı. İnşallah vardır henüz erken bende erken gebelik testi ile öğrendim

Canım sen biraz sevdiğin şeylerle meşgul ol ve kafanı dağıt. Zaten bu ay çook stres yaptın bence bu kullandığn ilaçlarla ilgili falan. Her şey düzelecek, Allahım iç huzuru versin sana.
Olamıyorum ah olabilsem olamıyorum kafam hep buna gidiyor. Hep bununla meşgul. Benim kafamı spor dağıtır sporsuz duramam doktor azalt dediği için bat da yakın olduğu için ara vermek zorunda kaldım. Sporla stres atıyorum ben. Yapmayınca daha çok stres yüklendim. Bugün test yaptım baktım kocaman negatif aman dedim ya yok işte neyi kabullenmiyorsun Funda yok. İki saate yakın spor yaptım. O süre zarfında çok rahatladım. Ama şimdi yine kendimle baş başa kaldım. Hevesim kalmadı pek. Ne hissedeceğimi bilmiyorum

Kızlar ilişkiden 2-3 gün sonra göğüs uçlarım biraz hassaslaştı,bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde değil mi? En fazla adetten 1-2 gün önce hassaslaşırdı o da bazen.
Onlar yumurtlama tatlım ama biz istiyoruz ki yapalım yarın olsun ama vücudumuz diyor nau nau

Bugün yazdım canım görmedin sanırım bugün predictor yaptım kocaman bir negatif bence artık test yapmama gerek yok adeti bekliyorum
Fazla giremedim canım görmedim bu ara fazla giremeyecem hayırlısı yoksada gelsede tekrar başlasan

Ovülasyon döneminde de göğüs hassasiyeti olabilir demek ki yumurtan çatlayacak o yüzden hassaslaşıyor.

Benim de 30 bakalım ne olacak yalnız hamile kalırsan sen bebeğinin cinsiyeti merakla bekliyorum.
Ama ikinci çocuk da tak diye olmuyor bence haberin olsun insallah tutar
Benim ikinci ilk ay tak diye olmuştu ama malesef düşük yaptim.3 ay yasak dedi doktor.Şubatta olmadı kalamadım inşallah bu ay artık canım.

senin bat yakındı demi ümitsizliğe kapılma hemen ben kaçırdım sen test yapmısmıydın en son ne zaman yaptın
Bugün yaptım kocaman bir negatif. Negatifi görünce burada ağlayarak cips yiyen kardeşlerim vardı ya ben de ağlayarak iki saate yakın spor yaptım çünkü bata yakın spor yapmıyorum hamileysem bir şey olur diye. Hamile olmadığımı kabulleniniz yükleniyorum spora

Spora devam et o zaman canım. Ve yaşamak istediğin duyguyu yaşamalısın bence..
Bunu yaşa içinde ve sonlandır. Kendini bastırma. Mutsuzsan mutsuzsun. Her gün mutlu Olacaz diye bir kural yok. Hayat inişli ve çıkışlı. Hangi gecenin sabahı olmadı ki.
Elbet bunlar da bitecek ama sabır sadece.

Lekenme tutunmayı gösteriyor diyenler var ben ikinci gebeliğimde yaşamıştım ama yine de dikkat et progesteron takviyesi al düşük riski olmasın doktora gitmeden önce ikinci kan testini yapıp git artışa baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…