- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.581
Canım ateş ölçmeye adet bitince mi başlıyoruz
Birini bılıyorum da 2sini bılmıyorumCanım ben şu ana kadar 3 kere vermiştim en son 350 çıktı bugün dayanamayıp vericem yine merak ediyorum :)))
Bu artımed değil canım Freely markagiderek koyulaşsın. Canım şu artımedin de ne çok çeşiti varmış. Bendeki de iki farklı model kaset ikisi de beyaz biri t1-t2 li diğeri dümdüz dandik bi şey ama bu maviyi de yeni gördüm
Yarın başlayayım o zaman canım saol hiç bi bilgim yok sizin program neHemen başlayabilirsin
Benim bat 11 marttı canım 27 si yumurta çatladı 10. gün yani 9 unda öğrenmiştim o zaman 55 çıktı sonra 153 sonra 350 civarı çıktı işte inşallah böyle devam ederBirini bılıyorum da 2sini bılmıyorum
Kaç kaç çıktı cnm artışı
Bat günü kaçtı?
Fertility friend. Her sabah dilinin altından ilk uyandığında yataktan kalkmadan ölçüp kaydet. Ayağa falan kalkma konuşma. Baş ucuna koy ateş ölçeri. Hergün aynı saatte olsun ama.Yarın başlayayım o zaman canım saol hiç bi bilgim yok sizin program ne
Tamam canım onun dili değişiyor mu programınFertility friend. Her sabah dilinin altından ilk uyandığında yataktan kalkmadan ölçüp kaydet. Ayağa falan kalkma konuşma. Baş ucuna koy ateş ölçeri. Hergün aynı saatte olsun ama.
Hayır canım İngilizceTamam canım onun dili değişiyor mu programın
Hayır canım İngilizce
Tamam canim iyi oldu bunu duydugumEvet bebeğim düzenli normalde. O ay erken oldum mesela
Onu bilmiyorum canımD'ün biri bişey tarif etmişti dille ilgili unuttum
Oo masallah bayaa koyu cnmAy evetttt varrrrbugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Tamam canım çok teşekkürOnu bilmiyorum canım
Hmm freely de iyilersen sanırım bahsetmiştin. Tamam ben karıştırdımBu artımed değil canım Freely marka
Aynıyız sayılırOo masallah bayaa koyu cnm
4ünde çatlama gördüm demişsin
Bnım kide iğneden sonraki 36. Saatte çatladı sanırım yani 3 Mart gecesi
Cnm testin bolsa adet bitimi başlaTamam canim iyi oldu bunu duydugumben baslayayim iki gune o zaman
İki günde bir mi baktırdın canım?Benim bat 11 marttı canım 27 si yumurta çatladı 10. gün yani 9 unda öğrenmiştim o zaman 55 çıktı sonra 153 sonra 350 civarı çıktı işte inşallah böyle devam eder
Bnde vermicemAynıyız sayılırben hemen kan vermicem ya buradan arkadaslardan tecrube ettim bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?