- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.361
Valla benim aklim da bana oynamiosa ben de gorur gibiyimBat'a 7 gün var. İnşallah vardır bir şey. Ovulasyon falan da yapmadım ne gün yumurtladım bilmiyorum. Ama merak ettim sabah test yaptım çıkmadı bir şey. Çook hafif bir şey görüyorum gibi oldu ama aklım bana oyun oynuyor
Tesekkur ler cnmMaşallah sağlıkla büyüsün kuzu tebrikler
Yaaaaa beni de gaza getiriyorlar bu güzel testlerValla benim aklim da bana oynamiosa ben de gorur gibiyiminsallah vardir. Erken daha zaten varsa gunden gune koyulasir emin oluruz
Ayy inşallah canım yaaaEvet evet görüyorum ne güzel bi haber bugünün ilk haberi hayırlı olsun canım daha koyu testler görürsün inşallah
Artar artar guzelim iyi dusunelim iyi olsunEvt cnm bıraz koyulmuş gbi geldi
İnşallah katlanarak artar
Allah sana da nasip etsın inş
Tesekkur ler cnm
İnşallah sağlıklı gebelik ler yaşarız
Sizleri gördükçe sanki kendim gibi çok seviniyor heyecanlanıyorum yaaaAyy inşallah canım yaaa
Dün çatlama oldu bende de. Utanmasam kalkıp test yapacamYaaaaa beni de gaza getiriyorlar bu güzel testler
Kaç gün kaldı canımYaaaaa beni de gaza getiriyorlar bu güzel testler
Masallahhh@fnd_50 @Mehrii34 @sevayd @tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ @Papatyamavissbebekheyecani @aynurland Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
HahahahahDün çatlama oldu bende de. Utanmasam kalkıp test yapacam
Pazartesi batKaç gün kaldı canım
Valla ben de aklım artık benimle oyun oynuyor herhalde dedim. Ama pembelik görmeden inanmam artık hiç bir teste. Çizginin olduğu yerin belirtisi gibi de gedi çünkü. İnşallah dediğin gibidir kuzum.Attığında sanki bişey gördüm canım inş doğru görmüşümdür
HahahahahDün çatlama oldu bende de. Utanmasam kalkıp test yapacam
Az kalmış canım hadi hayırlısıyla senden de bi güzel haber inşallahPazartesi bat
İnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.Ben de çok hafif gördüm sanki
Yer belirmiş canım daha çok yeni ondandır benceValla ben de aklım artık benimle oyun oynuyor herhalde dedim. Ama pembelik görmeden inanmam artık hiç bir teste. Çizginin olduğu yerin belirtisi gibi de gedi çünkü. İnşallah dediğin gibidir kuzum.
Saol CnmBılıyordumm yaşasııngozun aydın tatlımmmm
Bir sürü testim var, her gün yapar dururum artıkValla benim aklim da bana oynamiosa ben de gorur gibiyiminsallah vardir. Erken daha zaten varsa gunden gune koyulasir emin oluruz
Cnm bnde 1 resminde hafif koyuluk gördümİnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?