- 24 Şubat 2023
- 2.372
- 2.296
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.341
Canım adet gelmeden ümidi kesme hiç bilemeyiz belki vardır sonuçta ne zaman adet olacaksın bilmiyorsun olmasa da nisanda güzel olur ramazan bereketiyle gelir bende dün vazgeçmiştim dedimki kendime 2 ayda pes etme nisan Allahın izniyle güzel olacakKızlar ben sabah predictor yaptım hiçbir şey çıkmadı bu ay bende bir şey yok adet gelse bari
Bat'a 7 gün var. İnşallah vardır bir şey. Ovulasyon falan da yapmadım ne gün yumurtladım bilmiyorum. Ama merak ettim sabah test yaptım çıkmadı bir şey. Çook hafif bir şey görüyorum gibi oldu ama aklım bana oyun oynuyorYalanci degildir belki canim ya.. kac var bata? O enerjiden biseyler cikacak bence bu ay
fnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Senin bat ne zaman canım test yaptın mı hiçNasip bebeğim. Ben de hiç umutlu değilim
Bılıyordumm yaşasıınfnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever Sirius2023 a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Evine yakına git kuzum bence ben olsam öyle yapardımMedical güzel ben seviyorum. Bakarsın ben de gelirim
Valla biri burda laboquock iyi dedi hemen o anda açtım aldim canımOvulasyonları hangi marka aldın canım ben geç kaldım sanırım
çok iyi ya teçhizat tamam diosun
Bnde merakla bekliyorumKızlarr bugun test yapan yok mu bekleyenler beklemeyin bizi merak ettirmeyin
Supeeerfnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever Sirius2023 a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Attığında sanki bişey gördüm canım inş doğru görmüşümdürBen değil emojiler anlatsın. Maşallah sağlıkla büyüsün kuzum.
Ben de çok hafif gördüm sankiBat'a 7 gün var. İnşallah vardır bir şey. Ovulasyon falan da yapmadım ne gün yumurtladım bilmiyorum. Ama merak ettim sabah test yaptım çıkmadı bir şey. Çook hafif bir şey görüyorum gibi oldu ama aklım bana oyun oynuyor
Saolasın cnmBen değil emojiler anlatsın. Maşallah sağlıkla büyüsün kuzum.
MaşAllah bebeğimfnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever Sirius2023 a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
fnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever Sirius2023 a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Evet evet görüyorum ne güzel bi haber bugünün ilk haberi hayırlı olsun canım daha koyu testler görürsün inşallahfnd_50 Mehrii34 sevayd tweeetyyy S simurgggg onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani aynurland Perlitik Fitanneaday M mihribanvb Nissalovely imagination forever Sirius2023 a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Evt cnm bıraz koyulmuş gbi geldiSupeeertebrikler canimcm supheye mahal vermeyecek kadar net artik
Bana şu ilginç geldi açıkçası geçmiş kimyasalda da normal gebelikte de aile hekimliğinde kan vererek öğrendim ve aile hekimim ikinci gebelikte kan bakarken Farklı hormonlara da baktı hatta muayene etti ödem var mı vücudumda diye bacaklarıma boğazıma baktı ilk düşük olduğu için bunlar önemli dedi ve ara ara tetanoz aşısı falan için gittiğimde de muhakkak muayene etti kan aldı. O yüzden şaşırdım doğrusu evet kimyasallar çok arttı belki gebelik olarak bile görmüyorlar ona da tamam ama pek çoğunun altında yatan hormonal ya da genetik bi sebep var. Hatta geçen bi arkadaşım gitmiş demiş ki siz doğum yapınca bi daha uğramıosunuz asıl ondan sonra uğramanız lazım ahh ah falan demişYaptırmak lazım aslında ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?