- 26 Aralık 2015
- 11.814
- 19.068
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.321
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah düzelirÇok geçmiş olsun bebeğim alerji çok bela bişey maalesef
Kuzum bebekliğinden beri böyleydi çok hastalanırdı bir şeylere tepki gösterirdi okul açıldığından beri de her hafta hasta olur hep doktorda alırız soluğu doktor dedi ki bu kadar enfekte olması normal değil yeşil alan açacağım dedi alerjiye yönlendirdi 5 yaşına girecek haziranda işte. Gittik orda bebeklere bile yapıyorlardı ya inşallah azalır çok çekti yavrumfnd_50 canım çok geçmiş olsun oğluşuna bizim dr da şüphelendi alerjiden üniversite de test yaptılar çıkmadı ama astım şüphesi hala var onun içinde 6 yaşından sonra test yapılıyor insan çok üzülüyor ama en azından artık daha tedbirli ve ona göre devam edersiniz atakları azalır hastalanma azalır iğne verdiler mi bazen iğnede veriliyor aylık
Kuzum üzülme benımde herseye alerjım var,hayta malesef ilaç ve anestezıye bıle.ve benımkı iğne olmayı gerektırecek kadsr artıyor bazen kurdeşen fln döküyorum ilaç alerjısınde.bünye bir süre sonra alısıyor.o ilaçları duzenlı kullandıgında toparlayacagını düşünüyorum.merak etme degerlerı duser yakında.cok gecmıs olsun
Evine yakına git kuzum bence ben olsam öyle yapardımKuzum ya medicana önder bey ya medical park nagihan hanım kararsızım ikisinden birine gideceğim
Nasip bebeğim. Ben de hiç umutlu değilimKızlar ben sabah predictor yaptım hiçbir şey çıkmadı bu ay bende bir şey yok adet gelse bari
Yok canım adetime 3 gün vardı öğrendiğimde bacak ağrılarım vardı bir tek ama adet ağrısı gibi ağrılarım yoktu. Normal test yaptım ben hatta ümidim yoktu testi yaptım çıktım banyodan aman çıkmaz zaten diye yine merakımdan dönüp baktım silik çizgi çıkmıştı.Peki erken gebelik testi ile mi öğrenmiştin?
Bir de bir belirtin var mıydı?
Bana niyeyse sen bu ay yumurtlamadın gibi geldi canım. Doktor anlar tabi ya da kendin daha iyi bilirsin.Kızlar ben sabah predictor yaptım hiçbir şey çıkmadı bu ay bende bir şey yok adet gelse bari
Sanmasinlar yıkıldık sanmasinlar biz çöktük bir baska bahar icin sadece yaprak döktükTeşekkürler kızlar evet kendimi çok iyi hissediyorum artık kanama gelsin Bebek için başlicam çalışmalara
Aşkım çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifasını versin inşallah
Aynen öyle bebeğimmmmSanmasinlar yıkıldık sanmasinlar biz çöktük bir baska bahar icin sadece yaprak döktük
Ah canım bi de bizim bizde çoklu besin alerjimiz var sen yine de çok şükür de valla ben öldüm bittim inan ki çok yoruldum
Ben de ilk gebeliğim olan kimyasalda battan 10 gün sonra silik bir şekilde öğrenmiştim oğlumda da battan 3 gün sonra yine silik öğrenmiştim.Ablamda battan 3 gün sonra öğrenmiş öyle diyince bir ümit oluyor ama bi yanımda aklım orda diye gelmiyo adet diyor.
Yalanci degildir belki canim ya.. kac var bata? O enerjiden biseyler cikacak bence bu ayKızlar ben bu sabah baya kötüyüm çok ağrım var kasıklarımda. Bildiğin regl olmuşum gibi, töbe yarabbim böyle ishal olmuşum zamanlardaki gibi ağrı. Kasıklarıma da bir şeyler batıyor sollu sağlı. Ay valla yeter artık yalancı belirti yaşamak istemiyorum.
Çok sağol canım bende önümüzdeki hafta bi doktora görünmeyi düşünüyorum mutlaka bu takviyeyi sorucam kullan derse hemen başlarım.Pcos ilerledi sanırım bugün 36. gün ses yok belki bu takviye bana da yardımcı olurMerhaba Adet döngüm normalde hiç gelmiyordu benim ilaçsız duphastonla tedavi gördüm biraz düzeldi sonra bozulunca doktorum İnositol içeren takviye tavsiye etti sonrasında kilom çoktu hala çok ama 8 kilo verdim bu takviyeyi de içerek adet döngüm 30-38 güne düştü normalde 45-50 günde ve ondan öncesi adet ilaçsız göremiyordum alta link bıraktım bu takviyeyi kullanıyorum 6 ay yeterli ama doktorum gebelik elde edene kadar iç dedi 1 sene olcak kullanıyorum..
Bu sıkıntıları da 3 senedir çekiyorum doktor çok değiştirdim düzgün tedavi olamadım daha yeni başladım çatlatma iğnesi felan..
İLunga-F I?l-f01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İLunga-F I?l-f01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnşallah ama ümidim sıfıra yakınBen de ilk gebeliğim olan kimyasalda battan 10 gün sonra silik bir şekilde öğrenmiştim oğlumda da battan 3 gün sonra yine silik öğrenmiştim.evet heyecanlı bekleyişler ama sanırım beklemek lazım
Ovulasyonları hangi marka aldın canım ben geç kaldım sanırımKizlar bugun doktora gittim her sey yolunda dedi. Her iki yumurtalikta yumurtalar var dedi. Ovulasyon testleri geldi. Freely mavili testler geldi. Artimedler de yolda.. 2 de predictor var elimdegorseldeki gibi hazirim yeni aya
Neye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy @Papatyamaviss
Çok geçmiş olsun canim.Kuzum bebekliğinden beri böyleydi çok hastalanırdı bir şeylere tepki gösterirdi okul açıldığından beri de her hafta hasta olur hep doktorda alırız soluğu doktor dedi ki bu kadar enfekte olması normal değil yeşil alan açacağım dedi alerjiye yönlendirdi 5 yaşına girecek haziranda işte. Gittik orda bebeklere bile yapıyorlardı ya inşallah azalır çok çekti yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?