- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.041
Maşallah canım inşallah gittiğinde kalp atışınıda duyarsınKızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Amin canım inşallah bakalım bu ay ateş takibi yapıcamAyağımı sürüdüm galiba nisan sana müjdeyle gelsin inşallah canım üzme kendini
25 yaşındayım ben eşim de 27Canım 30 yaş üstü değilsen bence gerek yok. Akışına bırakın. Bir enaz 1-2 yıl deneyin derim.Ama bu size kalmış. Smear testi hamilelik olmasa bile her yıl her kadının mutlaka yaptırması gereken bir test düzenli olarak zaten.
Evet devam et dediPeki progestanı kullanmaya devam et dedimi canım
devlette mi yaptıracaksınız ondan mı bekliyorunuzyaptır canım bence doktor da bana 1 sene dedi 8. aydayız keşke 3. yada 4. ayda direk isteseler.
öyle mi diyosunBoşver hem kendin dene hemde hastaneye görün zamana bırakma derim ben zamana bıraktım 4 yıl oldu 2.çocuk olmuyor
Cnm test yapıp oylemı bıraksaydınBen Progestanı iki gündür içmiyorum bıraktım
Reglim 2,3 geçtikten sonra kan verdim 388 çıktı daha sonra hiç kan vermedim bugün 5+5 oldu son adet tarihine göre 12 gün geçti reglim bugün kese görüldü normalde haftaya gidecektim fakat ağrım vardi riske atmak istemedim daha fazla haftaya kalp atışı için çağırdıYa ben de öyle istiyorum kacıncı haftalarda naptın simdi kuzum ne zaman kan verdin simdi kacıncı haftada kese gördün
yok hayır özele gidiyorum sağlık sigortam var doktorum o şekilde istiyor bir sene olunca sprem testine fln bakacak onun dışın 1 sene doğal olara uğraşacaksınız dedidevlette mi yaptıracaksınız ondan mı bekliyorunuz
Hamilelik olduktan sonra üç ay daha devam ediyoruz sonra başk vitaminlerr geçiyoruzBana doktor 1 ay verdi yalnızca folik asit :/ hamile kalırsam mı kullancam acaba tekrar
Tamam canım ben de öyle yapcam insallahReglim 2,3 geçtikten sonra kan verdim 388 çıktı daha sonra hiç kan vermedim bugün 5+5 oldu son adet tarihine göre 12 gün geçti reglim bugün kese görüldü normalde haftaya gidecektim fakat ağrım vardi riske atmak istemedim daha fazla haftaya kalp atışı için çağırdı
Benim 7 gün sürdü. Ve aşırı yoğundu. Adet kanına göre daha farklı bir renkti ilk 3 günKızlar bişey merak ettim aramızda kimyasal yaşayan çok ne yazıkki kanamanız nasıl olmuştu değeriniz sıfırlanınca
Oh masallah ya sata göre demi simdi yumurtlama gec oldu benim bu geç döllenme mı olmus oluyor
Bnım normal adet günü uzunluğunda olmuştuKızlar bişey merak ettim aramızda kimyasal yaşayan çok ne yazıkki kanamanız nasıl olmuştu değeriniz sıfırlanınca
En guzeli canimcm dayanabildigin kadar gec gitmekte fayda var bence. Kanama agri vs yoksa yolundadir zaten her sey. Ultrasona zaten ne kadar az girersek o kadar iyi kafasindayim ben
Bana doktor 1 ay verdi yalnızca folik asit :/ hamile kalırsam mı kullancam acaba tekrar
Amin canım insallah hepimiz saglıkla alalım kuzumGeç yumurtlayinca öyle diyorlar canımsağlıkla al kucağına inşallah
Sen hamilesin canım insallahKızlar ben bugun çok yoruldum
Ordan oraya koşturdum
Belim, kasıklarım çok agrıyor
15 gündür progestan kullandığım için bıraz kafam rahat ama, iyiki vermiş doktor progestanı bna.
Bi kaç gun test yapmım dıyorum
Ama Bı taraftan koyulaşma takip edım dıyorum off napsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?