💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Maşallah canım inşallah gittiğinde kalp atışınıda duyarsın

Ya ben de öyle istiyorum kacıncı haftalarda naptın simdi kuzum ne zaman kan verdin simdi kacıncı haftada kese gördün
Reglim 2,3 geçtikten sonra kan verdim 388 çıktı daha sonra hiç kan vermedim bugün 5+5 oldu son adet tarihine göre 12 gün geçti reglim bugün kese görüldü normalde haftaya gidecektim fakat ağrım vardi riske atmak istemedim daha fazla haftaya kalp atışı için çağırdı

Tamam canım ben de öyle yapcam insallah

Kızlar bişey merak ettim aramızda kimyasal yaşayan çok ne yazıkki kanamanız nasıl olmuştu değeriniz sıfırlanınca

En guzeli canimcm dayanabildigin kadar gec gitmekte fayda var bence. Kanama agri vs yoksa yolundadir zaten her sey. Ultrasona zaten ne kadar az girersek o kadar iyi kafasindayim ben

Amin canim inşallah çok dua ediyorum sağlıkla nasip eder inşallah Allah hayirlisi ise inşallah hepinize de dua ediyorum Rabbim en güzel şekilde nasip etsin haftaya cumartesiye kadar inşallah kanamam olmaz. Ağrım var bu arada karnim.da sanki regl olacakmisim gibi ama dayanamayacagim şekilde değil

Kızlar ben bugun çok yoruldum
Ordan oraya koşturdum
Belim, kasıklarım çok agrıyor

15 gündür progestan kullandığım için bıraz kafam rahat ama, iyiki vermiş doktor progestanı bna.

Bi kaç gun test yapmım dıyorum
Ama Bı taraftan koyulaşma takip edım dıyorum off napsamm

Bana doktor 1 ay verdi yalnızca folik asit :/ hamile kalırsam mı kullancam acaba tekrar

Kuzum gebelik öncesi 3 ay kullanım öneriyorlar bu tarz vitaminleri ben ocak şubat kullandım şubat ayında kullandığımda gebe kaldım. Kullandıklarım gebelik öncesi vitaminlermis
Gebe kalınca Dr değiştirdi. Ben hiç yumurta yemeyen biriyim folatim hep 2 2.5 aşırı düşük çıkardı. Bu ilaçlar arttırmış 20 çıktı mesela bu hafta sağlık ocağında ebe testler uapti cidden faydası var
Ilk aylarda çocuğun sinirsel gelişimine fayda ediyormuş.

Ocak ayında vinalac kullandım
Şubat ayında omepa Q10 + gonamax kullandım ( bunların faydası olduğunu düşünüyorum)

Gebe kalınca Dr uma yazdım onları bırak imom omega iç dedi canim simdi imom omega içiyorum

Sen hamilesin canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…