💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım ben de yumurtlama akıntısını çok net biliyorum benim adet öncesi beyaz akıntım gelir hep böyle bembeyaz bir rengi oluyor. Sonra adetim geliyor. İlk hamileliğimde şöyle bir şey yaşamıştım ben. Su gibi iç çamasırımı ıslatır bir akıntım olmuştu iki üç defa. Afedersin çişimi mi yaptım adet mi oldum koşa koş lavaboya gitmiştim sırılsıklam akıntı vardı değiştiriyordum. Şimdi öyle bir yaşamıyorum bence gebelik yok bende

İnşallah olmazsın aşkım. Dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme

Bnmde gelir canım o beyaz akıntı bu ay gelmedi

İnşAllah. Dediğiniz gibi değildir hayırlısı artık başka test alıp denerim olmadı

Hımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?

Ama herkesin hamileliği bir değil kuzum beyaz akıntısı olup hamile kalan da olmuştur kuru olup hamile olan da, yerleşmesi kanaması olan da. Benim gibi sulu olan da:)

Bu sorunun cevabını alırsan benide etiketler misin canım bende merak ediyorum

İnşallah yerleşme kanamasıdır kuzum
İnşallah az pet bile batmıyor desek yeri yaa içim içimi yiyor eğer bugün yada gece sökülmese büyük ihtimal yerleşme akıntı şeklinde gelir tuvalete gittikçe bu sadece peçeteye geliyor çok açık bi renk

Kızlar bende beyaz akıntı var hala testim pozitif ama yani gerçekten pozitifse

Cok acık pembe yerlesme kanaması olabilir işte

İnşallah kuzum inşallah en koyularını pozitiflerini görürüz inşallah hamilesindir inan bana ama artık başkaları bu test yüzünden yansın istemiyorum
Off ee biz hiç bsye inanmayalım ozman herşey yalancıysa insan bunalıyor valla bunaldım. Regl 1. Gün gecikti gelir mi bilemiyorum gelecekse gelsin de umutlanmasak

Merhabaa herkese , ben 16 yada 17 martta beklenen regl .. dünden beri kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor bugunde sanki rahmim aşağı doğru düşecekmiş gibi bir his oldu şuan akıntım falan da yok. Midem 4 gündür şiş gibi bir tuhaf hem midem yanıyor hem açım anlamadım . İnşallah bu ay kırmızılar gelmez ama bu ay sabredeceğim hemen test yapmayacağım diyorum kafamda deli sorular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…