- 26 Aralık 2015
- 11.834
- 19.116
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.421
Canım ben de yumurtlama akıntısını çok net biliyorum benim adet öncesi beyaz akıntım gelir hep böyle bembeyaz bir rengi oluyor. Sonra adetim geliyor. İlk hamileliğimde şöyle bir şey yaşamıştım ben. Su gibi iç çamasırımı ıslatır bir akıntım olmuştu iki üç defa. Afedersin çişimi mi yaptım adet mi oldum koşa koş lavaboya gitmiştim sırılsıklam akıntı vardı değiştiriyordum. Şimdi öyle bir yaşamıyorum bence gebelik yok bendeBEyaz akıntı için kimisi hamilelik belirtisi diyor kimisi regl belirtisi diyor. Bu akıntı çeşitlerini nasıl ayırıyorsunuz? Mesela yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında olan bir akıntı onu biliyorum artık. Yumurtlama sonrasında hamile olmayan birinin ve hamile olan birinin akıntıları nasıl gidiyor bilen var mı?
Canım adet oldum diye düşündüm ama farklı umutlanmak istemiyorum da dua et ne olur pembe geliyor oda peçeteye sadeceNoldu canımmm
İnşallah olmazsın aşkım. Dur bakalım hemen yelkenleri suya indirmeBir ara ben öyleydim aşırı takıntı haline gelmişti bende ama neredeyse bıraktım ateşi hele bu ay hiç sağlıklı sonuç alamadım ilaçtan dolayı. Hapı da bıraktım bugün adet gibi ağrılarım oldu kesildi. İç çamasırım beyaz beyaz lekelenmiş içerken olmuyordu. Bence birkaç güne adet olucam
Bnmde gelir canım o beyaz akıntı bu ay gelmediCanım ben de yumurtlama akıntısını çok net biliyorum benim adet öncesi beyaz akıntım gelir hep böyle bembeyaz bir rengi oluyor. Sonra adetim geliyor. İlk hamileliğimde şöyle bir şey yaşamıştım ben. Su gibi iç çamasırımı ıslatır bir akıntım olmuştu iki üç defa. Afedersin çişimi mi yaptım adet mi oldum koşa koş lavaboya gitmiştim sırılsıklam akıntı vardı değiştiriyordum. Şimdi öyle bir yaşamıyorum bence gebelik yok bende
İnşAllah. Dediğiniz gibi değildir hayırlısı artıkArtımed paketinin içindenn çıkan aynı test bu. Freely miydi neydi o markanın test paketinden de bu test çıkmıştı aynı bu şekilde. Bu test sahte bir test ve birçok markanın paketine girmiş bence. Çünkü aynısı nerede görsem tanırım canım beni iki ay ağlattı bu test iki ay kimyasal oldu sandım hatta bundan daha belirgin çizgiler çıkarmıştı koşup kan vermiştim negatifti. Adet olmuştum. Merakımdan adetin 5. Günü bu testten yaptım aha aynı böyle çizgi çıkardı. Üzgünüm üzülmemek için söylüyorum başka testler dene kuzum inşallah bebeğin seninledir
İnşallah yerleşme kanamasıdır kuzumCanım adet oldum diye düşündüm ama farklı umutlanmak istemiyorum da dua et ne olur pembe geliyor oda peçeteye sadece
Canım dua et ne olueErken olabilir kuzum bekleyeceğiz ben de mesela ne zaman adet olacağımı bilmiyorum belki ben de erken yapmışımdır cumaya kadar beklicem
İnşallah kuzum inşallah en koyularını pozitiflerini görürüz inşallah hamilesindir inan bana ama artık başkaları bu test yüzünden yansın istemiyorumİnşAllah. Dediğiniz gibi değildir hayırlısı artıkbaşka test alıp denerim olmadı
Hımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?Canım ben de yumurtlama akıntısını çok net biliyorum benim adet öncesi beyaz akıntım gelir hep böyle bembeyaz bir rengi oluyor. Sonra adetim geliyor. İlk hamileliğimde şöyle bir şey yaşamıştım ben. Su gibi iç çamasırımı ıslatır bir akıntım olmuştu iki üç defa. Afedersin çişimi mi yaptım adet mi oldum koşa koş lavaboya gitmiştim sırılsıklam akıntı vardı değiştiriyordum. Şimdi öyle bir yaşamıyorum bence gebelik yok bende
Ama herkesin hamileliği bir değil kuzum beyaz akıntısı olup hamile kalan da olmuştur kuru olup hamile olan da, yerleşmesi kanaması olan da. Benim gibi sulu olan da:)Hımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?
İnsallah yerlesmedirCanım adet oldum diye düşündüm ama farklı umutlanmak istemiyorum da dua et ne olur pembe geliyor oda peçeteye sadece
Bu sorunun cevabını alırsan benide etiketler misin canım bende merak ediyorumBEyaz akıntı için kimisi hamilelik belirtisi diyor kimisi regl belirtisi diyor. Bu akıntı çeşitlerini nasıl ayırıyorsunuz? Mesela yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında olan bir akıntı onu biliyorum artık. Yumurtlama sonrasında hamile olmayan birinin ve hamile olan birinin akıntıları nasıl gidiyor bilen var mı?
İnşallah az pet bile batmıyor desek yeri yaa içim içimi yiyor eğer bugün yada gece sökülmese büyük ihtimal yerleşme akıntı şeklinde gelir tuvalete gittikçe bu sadece peçeteye geliyor çok açık bi renkİnşallah yerleşme kanamasıdır kuzum
Kızlar bende beyaz akıntı var hala testim pozitif amaHımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?
İnşallah Canım yaa açıkçası çok üzülmüştüm ama gelmeyince rengi acaba mi dedirtti diğer çocuklarımda da yaşadım ama unuttum nasıl olduğunuİnsallah yerlesmedir
Hamileykende gelir canım kiKızlar bende beyaz akıntı var hala testim pozitif amayani gerçekten pozitifse
Cok acık pembe yerlesme kanaması olabilir işteİnşallah az pet bile batmıyor desek yeri yaa içim içimi yiyor eğer bugün yada gece sökülmese büyük ihtimal yerleşme akıntı şeklinde gelir tuvalete gittikçe bu sadece peçeteye geliyor çok açık bi renk
Off ee biz hiç bsye inanmayalım ozman herşey yalancıysa insan bunalıyor valla bunaldım. Regl 1. Gün gecikti gelir mi bilemiyorum gelecekse gelsin de umutlanmasakİnşallah kuzum inşallah en koyularını pozitiflerini görürüz inşallah hamilesindir inan bana ama artık başkaları bu test yüzünden yansın istemiyorum
Evet çok açık inş koyulaşmazCok acık pembe yerlesme kanaması olabilir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?