- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.361
Ağlama yaaa...Allah en hayırlısını bilir kendini iyiye de kötüye de hazırla ama içini ferah tut gerçekten basit gelecek bu söz ama en azından gebe kalabildiğini gördün. Ben 2 yıldan fazladır çatlatma iğnesinin yapmış olduğu ikinci çizgi dışında hiç göremedim düşünKalbim dediğiniz gibi olmasından yana kızlar dilerim öyle olur Rabbim sizlere de bana da hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Sağolun desteğiniz için. Okuldayım hüngür hüngür ağlıyorum ders işleyemiyorum. Çocuklar bile anladı halimi sessizce dediğim yerleri yapıyolar derste
Aaa ilginçmiş. Testin kutusundan bilgilendirici hiçbir şey çıkmadığı için hiçbir fikrim yoktu bu teste dairEmin değilim aşkım ama prodoctorun kaç haftalık oldugunu gösteren bir testi cıkmıs ondada t1-t2-t3-t4 gibi yerler vardı kaç haftalıksa ona göre çizgi cıkıyordu onun gibidir diye düşünüyorum
Haklısın içimdeki Allah inancı daha da hafifletiyo zaten ama 2. Oldu bu. Çok üzgünüm. Çok bekledik 1 yılın ardından o kadar mutlu olduk ki. Yıkıldık eşimle. İnşallah Rabbim bir kez daha nasip eder. Allah sana da en kısa zamanda en güzelinden bir evlat nasip etsin.Ağlama yaaa...Allah en hayırlısını bilir kendini iyiye de kötüye de hazırla ama içini ferah tut gerçekten basit gelecek bu söz ama en azından gebe kalabildiğini gördün. Ben 2 yıldan fazladır çatlatma iğnesinin yapmış olduğu ikinci çizgi dışında hiç göremedim düşüneğer olmadıysa bir daha denersiniz, hem sağlıksızsa vücudun şimdi atması senin için daha hayırlıdır.. düşük yapmak kürtaj olmak bunlar daha zor. Şükredelim her halimize
Bu ay da yumurtlama takıbı yapıcam olmazsa egıtım arastıraya alayım randevu özele gdıyordum hep ama egıtım arastırmaya gıdeyım bırdePeki canım kan sulandırıcı kullanıyor musun acaba tedavi de iğne olarak belki pıhtılaşma faktörlerin de bir sorun olabilir onun için genetik tarama olarak baktır canım toksoplazma burucella bunlara da baktır eğitim araştırma Hastanesi'nde eşinin morfolojisine de bakılsın IgE var bağışıklık sistemi ile ilgili test bazen vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atıyor bence sen genetik tarama yaptırın eşinle beraber hsg çekildi mi rahimde perde polip olabiliyor bunlarda tutunmayı etkiliyor
Kuzum üzülme ne olur bundada ni hayır vardır belki daha bitmiş değil belki arkadaşın başına gelen şeyle aynıdır sitres yapma lütfenHaklısın içimdeki Allah inancı daha da hafifletiyo zaten ama 2. Oldu bu. Çok üzgünüm. Çok bekledik 1 yılın ardından o kadar mutlu olduk ki. Yıkıldık eşimle. İnşallah Rabbim bir kez daha nasip eder. Allah sana da en kısa zamanda en güzelinden bir evlat nasip etsin.
Toparlamaya çalışıyorum kendimi. İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum kimseye anlatamadım burda sizden başkaKuzum üzülme ne olur bundada ni hayır vardır belki daha bitmiş değil belki arkadaşın başına gelen şeyle aynıdır sitres yapma lütfen
Allah razi olsun canım. Burada dertlerimizi de sevinclerimizi de paylaşıyoruz belki bı nebze olsun rahatlatıriz seni. İyi düşünelim iyi olsun inşallah seninledir bebeğinHaklısın içimdeki Allah inancı daha da hafifletiyo zaten ama 2. Oldu bu. Çok üzgünüm. Çok bekledik 1 yılın ardından o kadar mutlu olduk ki. Yıkıldık eşimle. İnşallah Rabbim bir kez daha nasip eder. Allah sana da en kısa zamanda en güzelinden bir evlat nasip etsin.
Burda çoğu insan yaşadıklarınızı yaşamış sizi en iyi biz anlarızHaklısın içimdeki Allah inancı daha da hafifletiyo zaten ama 2. Oldu bu. Çok üzgünüm. Çok bekledik 1 yılın ardından o kadar mutlu olduk ki. Yıkıldık eşimle. İnşallah Rabbim bir kez daha nasip eder. Allah sana da en kısa zamanda en güzelinden bir evlat nasip etsin.
Toparlanacaksın tabiki canım devam edeceksin pes etmek yok Allahın izniyle o ol derse olur inşallah en kısa zamanda dileyen herkes bebek sahibi olurToparlamaya çalışıyorum kendimi. İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum kimseye anlatamadım burda sizden başka
Çok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınızBurda çoğu insan yaşadıklarınızı yaşamış sizi en iyi biz anlarızbenimde bir kürtajım bir kimyasalım oldu başımdan kaynar sular döküldü, içimdeki o ateş hala yanıyor hiç dinmedi ben ağlamadım hep içime aktı göz yaşlarım, eşim benim yerime ağladı onun ağlamasını gördükçe içimde o ateş dahada alevlendi sanki ama biliyorum ki bu bir imtihan rabbimin vardır bir bildiği diyerek kendimi teselli ediyorum bu ayda olmadı, birdahaki ay olacak umuduyla yaşıyorum ama rabbim bizi kadın olarak yarattı doğurganız elbet birgün bizede nasip olucak inanıyorum sadece sabır ve teslimiyet gerekli sabırlar diliyorum kocaman sarıldım
Amiinnn güzel kalbinden öperimÇok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınız
Cnm çizgi görülüyor evetKızlar ben az önce böyle bsy paylaşmıştım ya görüyorum demiştim şuanda baktım o çizgi daha da belli gibi sizde görüyor musunuz? Yoksa ben hala hayal mı görüyorumkuruma çizgisi desem kuruduğu baya zaman da oldu Bi bakar mısınız tekrardan
Off inşallah 2 gün sonra daha da netleşirCnm çizgi görülüyor evet
Bekleyince daha netleşiyor
Bnım dün akşam yaptıgım şuan daha net mesela
Evet bakıldı 1.78 çıktı 15 ti FSH hayıt macunu kullandım çok az düşürmüş ama doktor bebek olur sorun olmaz dedi hemen olsun diyorsan tüp bebek dedi ama bu değerlerle olur dediFsh yüksek çıkmış canım amh testi bakıldı mı hiç
Canım çok üzüldüm ama hiçte belli olmaz belki artar yavaş artıyordur canını sıkma lütfen en azından hamile kalabiliyorsun inşallah devamıda gelir güçlü olÇok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınız
Canım testin markası ne artımetse yalancı pozitif cıkarıuor başka testse olanlar neden olmasın seninle aynıydı bat benim bugün adette 4. Günüm erken geldi hadı hayırlısıOff inşallah 2 gün sonra daha da netleşir
Gördüm canım. ben de.Kızlar ben az önce böyle bsy paylaşmıştım ya görüyorum demiştim şuanda baktım o çizgi daha da belli gibi sizde görüyor musunuz? Yoksa ben hala hayal mı görüyorumkuruma çizgisi desem kuruduğu baya zaman da oldu Bi bakar mısınız tekrardan
Yok başka test canım ayy inşallah vardır yarın daha da koyuu olur inşallahCanım testin markası ne artımetse yalancı pozitif cıkarıuor başka testse olanlar neden olmasın seninle aynıydı bat benim bugün adette 4. Günüm erken geldi hadı hayırlısı
Geçen ay pikten 4 gün önce başlamıştı ancak pik olduğu gün o kadar yoğundu ki. Pikten sonra akıntım olmamıştı. Açıkçası ben de merak ediyorum. Bu ay voulasyon da yapmadım akıntı takip ettim.
Canim özellikle bu ay takip ettim. 3 gün önce şeffaf akıntılarım başladı. Dün akşam Lh testim pozitif çıktı bugün henüz bakmadım ama ya daha koyu yada silikleşmistir. Demek ki akıntının 2.-3.gunleri pik oluyor testim
Canım ben ovulasyonla takip ettim pik günü aşırı yogun akıntım vardı catlama günü şeffaf sonra durdu
Kalbim dediğiniz gibi olmasından yana kızlar dilerim öyle olur Rabbim sizlere de bana da hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Sağolun desteğiniz için. Okuldayım hüngür hüngür ağlıyorum ders işleyemiyorum. Çocuklar bile anladı halimi sessizce dediğim yerleri yapıyolar derste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?