💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ağlama yaaa...Allah en hayırlısını bilir kendini iyiye de kötüye de hazırla ama içini ferah tut gerçekten basit gelecek bu söz ama en azından gebe kalabildiğini gördün. Ben 2 yıldan fazladır çatlatma iğnesinin yapmış olduğu ikinci çizgi dışında hiç göremedim düşün eğer olmadıysa bir daha denersiniz, hem sağlıksızsa vücudun şimdi atması senin için daha hayırlıdır.. düşük yapmak kürtaj olmak bunlar daha zor. Şükredelim her halimize

Emin değilim aşkım ama prodoctorun kaç haftalık oldugunu gösteren bir testi cıkmıs ondada t1-t2-t3-t4 gibi yerler vardı kaç haftalıksa ona göre çizgi cıkıyordu onun gibidir diye düşünüyorum
Aaa ilginçmiş. Testin kutusundan bilgilendirici hiçbir şey çıkmadığı için hiçbir fikrim yoktu bu teste dair Teşekkür ederim canım aydınlattın

Haklısın içimdeki Allah inancı daha da hafifletiyo zaten ama 2. Oldu bu. Çok üzgünüm. Çok bekledik 1 yılın ardından o kadar mutlu olduk ki. Yıkıldık eşimle. İnşallah Rabbim bir kez daha nasip eder. Allah sana da en kısa zamanda en güzelinden bir evlat nasip etsin.

Bu ay da yumurtlama takıbı yapıcam olmazsa egıtım arastıraya alayım randevu özele gdıyordum hep ama egıtım arastırmaya gıdeyım bırde

Kuzum üzülme ne olur bundada ni hayır vardır belki daha bitmiş değil belki arkadaşın başına gelen şeyle aynıdır sitres yapma lütfen

Kuzum üzülme ne olur bundada ni hayır vardır belki daha bitmiş değil belki arkadaşın başına gelen şeyle aynıdır sitres yapma lütfen
Toparlamaya çalışıyorum kendimi. İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum kimseye anlatamadım burda sizden başka

Allah razi olsun canım. Burada dertlerimizi de sevinclerimizi de paylaşıyoruz belki bı nebze olsun rahatlatıriz seni. İyi düşünelim iyi olsun inşallah seninledir bebeğin

Burda çoğu insan yaşadıklarınızı yaşamış sizi en iyi biz anlarız benimde bir kürtajım bir kimyasalım oldu başımdan kaynar sular döküldü, içimdeki o ateş hala yanıyor hiç dinmedi ben ağlamadım hep içime aktı göz yaşlarım, eşim benim yerime ağladı onun ağlamasını gördükçe içimde o ateş dahada alevlendi sanki ama biliyorum ki bu bir imtihan rabbimin vardır bir bildiği diyerek kendimi teselli ediyorum bu ayda olmadı, birdahaki ay olacak umuduyla yaşıyorum ama rabbim bizi kadın olarak yarattı doğurganız elbet birgün bizede nasip olucak inanıyorum sadece sabır ve teslimiyet gerekli sabırlar diliyorum kocaman sarıldım

Çok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınız

Çok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınız
Amiinnn güzel kalbinden öperim hepiniz dualarımdasınız rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin

Cnm çizgi görülüyor evet
Bekleyince daha netleşiyor
Bnım dün akşam yaptıgım şuan daha net mesela

Canım çok üzüldüm ama hiçte belli olmaz belki artar yavaş artıyordur canını sıkma lütfen en azından hamile kalabiliyorsun inşallah devamıda gelir güçlü ol

Gördüm canım. ben de.

Canım ben ovulasyonla takip ettim pik günü aşırı yogun akıntım vardı catlama günü şeffaf sonra durdu

bende 3 ay ovulasyonla takıp etmıstım silikleştikten sonra duruyor evet şekerler ama hıc ultrasonla gercekmı degılmı kontrol ettırmedım.Acaba sılıklesınce yumurtlamıs oluyormuyuz onu cok merak edıyorum. :)

Aynılarını yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Derslerimde ağladım. Çocuklar benle beraber ağladı. Sadece dua edin bana demiştim o zamanda benim kanamam da derste sancılı bir şekilde başlamıştı çıkışı zor etmiştim ağlayarak çıkmıştım okuldan ve kar nedenli yolda kalmıştı arabamız eve dönerken. Üzerinden bir sene geçti hala ağlarım. Ama Rabbim büyüktür. Bizim de yüzümüz gülecek kuzum. Ki senin için hala bir umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…