- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.321
Amin kuzumKoyulaşmayı takip edelim kuzum inşllah sağlıkla koyulaşır
Daha önce klomen almadın mı hiçİlk femara kullanışım cnm
Canım Bat'a tam 14 yapıyor bugünle birlikte, sanki bana yumurtlama ağrısı gibi geldi :) Dün boş günse bugün mutlaka değerlendirin.@fnd_50 kuzum ben hiç kullanmadım o ilacı o yüzden bilmiyorum. Ama ilacın ağrı kestiğini düşünmüyorum ben. Bu arada benim de regl ağrım var. Ama daha bismillah. Bat 28 mart. Mümkün mü ki bu? Ya da yumurtlama ağrısı mıdır acaba bilmiyorum ki? A Afratafrac
Kuzum 9-11-13 değerlendirdik. 11 muhtemel yumurtlamaCanım Bat'a tam 14 yapıyor bugünle birlikte, sanki bana yumurtlama ağrısı gibi geldi :) Dün boş günse bugün mutlaka değerlendirin.
Aynı problem malesef bende de var ve işimi zorlaştırıyorKızlar sayfa bir kaç gündür donuyor sürekli. Okumakta zorlanıyorum sizin de böyle mi? Nasıl düzelir, diğer mesaja geçene kadar saniyelerce bekliyorum
HayırDaha önce klomen almadın mı hiç
Bnımde bat 18i iğne gunu 2 martKizlar bat 18inde yumurtalam 2 martti bugün yaptım negatif sizce erken mi yapmışım
Geçen ay pikten 4 gün önce başlamıştı ancak pik olduğu gün o kadar yoğundu ki. Pikten sonra akıntım olmamıştı. Açıkçası ben de merak ediyorum. Bu ay voulasyon da yapmadım akıntı takip ettim.bebekler bısey sorcam sıze,akıntı bende lh pıkı olmadan 3 gun once kadar baslıyor,sizce aşırı yogunlastıgındamı yumurtlama oluyor,yoksa aşırı yogunlastıktan bırkac gun sonra mı?Bunu çok merak edıyorum.Bılen deneyımleyen varsa cevap verebılırmı
Canim şöyle bir durum varYani çokta açılmış değil, 2 saat çocukların kafası dağılsın diye muhtemelen. İmkanın varsa bence çocukları kayseri de başlat. Ama hekimhan da eski düzen devam eder mi bilemedim... Biz şuan istanbulda yız. Ailemin yanında. Kızı okula başlattık. Bu dönem buradayız. Sonrası için artık neresi olursa Konya kayseri nigde denizli... İstanbul da evimiz var ama dönmek istemiyorum. 5 aylık küçük şehir tecrübesi bile yetmiş bana... Kalabalık kaos sürekli koşuşturma hali çok yorucubunu bu bir ayda daha iyi anladım. Hakkımızda hayırlısı @savascii
11 kesin yumurtlama ise bugün yerleşme olmaz zaten 16-17 marttan önce başlamaz yerleşme ağrıların. Belki sadece ağrın vardır.Kuzum 9-11-13 değerlendirdik. 11 muhtemel yumurtlama
Yumurtlama kesin 2 mart ise şimdi çıkması gerekir ancak şöyle bir durum var. Ovulasyon testi ile pik takibi yapıp 2 Mart diyorsan öyle olmayabilir. Belki 4 Martta yumurtladın.Bir iki gün daha bekle derim.Kizlar bat 18inde yumurtalam 2 martti bugün yaptım negatif sizce erken mi yapmışım
Hem kendi hem evi de kullandım uygulamayı da sildim tekrar yükledim ama düzelmedi. Acaba herkeste mi oldu diye merak ettim
Zaten bu reklamlar deli ediyor insanı
Ben de laptop ile giriyorum, uygulamayı sorduğunu anlamamışım arkadaşın. Uygulamasını kullanmıyorum ben. Telefondan girecek olursam safariden balanıyorum bir sorun olmuyor.Uygulaması mı varmıs buranınnn
Canim özellikle bu ay takip ettim. 3 gün önce şeffaf akıntılarım başladı. Dün akşam Lh testim pozitif çıktı bugün henüz bakmadım ama ya daha koyu yada silikleşmistir. Demek ki akıntının 2.-3.gunleri pik oluyor testimbebekler bısey sorcam sıze,akıntı bende lh pıkı olmadan 3 gun once kadar baslıyor,sizce aşırı yogunlastıgındamı yumurtlama oluyor,yoksa aşırı yogunlastıktan bırkac gun sonra mı?Bunu çok merak edıyorum.Bılen deneyımleyen varsa cevap verebılırmı
Sorma ya kaç gündür zor ilerliyor sayfalarAynı problem malesef bende de var ve işimi zorlaştırıyor
Ben de laptop ile giriyorum, uygulamayı sorduğunu anlamamışım arkadaşın. Uygulamasını kullanmıyorum ben. Telefondan girecek olursam safariden balanıyorum bir sorun olmuyor.
Canim netten girince web uygulamasını yükle diye bişey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ona girince telefona uygulama olarak yuklendi hep ordan giriyorumUygulaması mı varmıs buranınnn
Uygulaması mı varmıs buranınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?