💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar aklıma bişey takıldı geçen ay adetten 1 gün önce çok aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim aynı gün kan verdiğimde 18.73 tü acaba erken mi yaptım testi

Canım Bat'a tam 14 yapıyor bugünle birlikte, sanki bana yumurtlama ağrısı gibi geldi :) Dün boş günse bugün mutlaka değerlendirin.

Geçen ay pikten 4 gün önce başlamıştı ancak pik olduğu gün o kadar yoğundu ki. Pikten sonra akıntım olmamıştı. Açıkçası ben de merak ediyorum. Bu ay voulasyon da yapmadım akıntı takip ettim.

Canim şöyle bir durum var
Ben okullar kapalı diye idari izinliyim, okul açılınca izin de bitecek benim de çalışmaya başlamam gerekecek.
Ondan buraya başlatsam da, hekimhanda okul açılınca ben geri dönmek zorundayım, çocukta küçük bensiz kalamaz.
İstanbul'da baslatmakla çok iyi etmisin, Malatya'da bu sene eğitim yarım yamalak olacak.
Sabah hekimhanda okula yazdirdigim müdürle görüştüm, 8 ilçede 27 sinde açılması planlanıyor ama tam belli değil bekleyin dedi bakalım.

Malatya nin toparlanması uzun yıllar alacak, yıkılmayan binaların da çoğu hasarlı
Eğitim şartları olsun ulaşım olsun Kayseri'yi tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kizlar bat 18inde yumurtalam 2 martti bugün yaptım negatif sizce erken mi yapmışım
Yumurtlama kesin 2 mart ise şimdi çıkması gerekir ancak şöyle bir durum var. Ovulasyon testi ile pik takibi yapıp 2 Mart diyorsan öyle olmayabilir. Belki 4 Martta yumurtladın.Bir iki gün daha bekle derim.

Canim özellikle bu ay takip ettim. 3 gün önce şeffaf akıntılarım başladı. Dün akşam Lh testim pozitif çıktı bugün henüz bakmadım ama ya daha koyu yada silikleşmistir. Demek ki akıntının 2.-3.gunleri pik oluyor testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…