💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hangi ilacı aldın canım

Merhabalar, sat: 26 şubat, bat; 25 mart ama
6 mart da yumurtlama akıntısı geldi.. o yüzden bat 20 marta kaydı. Hangi süreçte regli olurum bilmiyorum, 2 ay önce hgs çekindim ama henüz gebelik yok. Yumurtlama günlerim bile şaştı.
9. Gün yumurtlama akıntısı gelmesi normal mi sizce ?
16 martta test yapsam çıkar mı?
Fikirleriniz çok önemli?

Hangi ilacı aldın canım
İnan hiç hatırlamıyorum dedim ya nerdeyse 12 yada 13 yıl kkızıma hamile kalmadan önceydi sadece korkma diye yazdım anladığım kadarıyla referans aralığında yüksek sayılmaz tam olarak doktora gösterdin mi bişey dedi mi

Biraz yüksek demişti ilaç vermedi.kaç yıl geçti bekardım o zaman

Çok üzüldüm aynı durumlar içindeyim bi dahaki sağlıklı gebelik olur inşallah bende adetimi bekliyorum uzamaması iyi olmuş

Çok üzüldüm aynı durumlar içindeyim bi dahaki sağlıklı gebelik olur inşallah bende adetimi bekliyorum uzamaması iyi olmuş
Insallah canım... o bekleyis cok kötü.. psikolojisi de bir degisik. Kendime engel olamadim 2 gundur terör estirdim evde bugun rahatladim. Her defasinda surec basa sarıyor. Rabbim hakkimizda en hayirlisini nasip etsin

fnd_50 canım sana danışmak istedim ya sen zaten şimdi heycandan uyumamışsındır ben ateş tablosu iki program kullanıyorum birisi çzigi çekmedi digeri ovulasyonu onayladı hangisine inanacam ben kafam karıştı yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım valla

Eklentiler

• 14796766-C104-4EF4-B9D2-688C9CF9148B.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 93
  • E752A590-3ADA-499E-B692-C2C0A71418FE.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 0BF3B780-B710-4F9B-B83D-A07E79CEA74E.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 102
Insallah canım... o bekleyis cok kötü.. psikolojisi de bir degisik. Kendime engel olamadim 2 gundur terör estirdim evde bugun rahatladim. Her defasinda surec basa sarıyor. Rabbim hakkimizda en hayirlisini nasip etsin
Amin güzelim amin kimseyi göresin kimseyle konuşasun yok yıkışmadık ayaktayız baştan başlarız

Kızlar 2 gündür giremedim ama tek tek okudum masallah oku oku bitmedi
S simurgggg cnm üzüldüm
Tez zamanda inşallah pozitifleri görürsün
@fitanneadayı vardı
Nickini tam bulamadım
Aynı gün iğne olmuştuk,
Yaa kızlar iğne dahil yarın 12. Gun (iğneyi sabah olmuştum) test yapıp yapmamakta kararsızım
Erken mi biraz
Eşim Çarsamba yap dıyor
Evde de 6lı laboquik var

Merhaba anne adayları birşey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur biliyormusunuz ?reglime 5 gün var şuan ac bi sekilde kahverengi akıntım var yerleşme kanaması olabilirmi acaba ?
bebekheyecani sat 17 şubat başlangıc
Bat 17 mart benide eklermisin listeye

Canım son adet tarihim 24 Şubat ama yumurtlamam marta kayıyo sence hangisine göre belirlenir son adet tarihine göre mi yumurtlamanın hangi ay olduğunamı
Hamile kaldığın ayı soruyorsa mart oluyor ama son adet tarihini soruyor bazı hesaplar ozaman da şubatı işaretlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…