💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ahh canımm sensız olurmu kuzucumm.Tabıkı cok ıyı anlıyorum senı.Ama bıryerden tekrardan başlamamız lazım bıtanem.Kendını hazır hıssettıgınde denersın kuzum tekrardan ılacla kontrol altına alır doktor beraber buyutursunuz yumoslarıcanım kızlar

Fundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
Kuzum koyulasmıs.Sen bugun tahlılını ver progestrona da baktır eksıkse fıtıl kullanırsın.O kadar bekledın bu bebegı Allahım ınsallah sana sıkıca tutunsun

Kuzum koyulasmıs.Sen bugun tahlılını ver progestrona da baktır eksıkse fıtıl kullanırsın.O kadar bekledın bu bebegı Allahım ınsallah sana sıkıca tutunsun
Amin inşallah bebeğimmm bugün gidicem size de haber ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda

Cnm ilkmi kullandın bu ay
İğne hariç 13. Günmü
Yarın sabah yıne test yap

Diğer formlarda okudum 13.14te negatif görüp 15te pozitif gören var
Evet canim ilk kullandim igne haric 13. gün.. yarin sabah gene yapayimda ama pek ümitli degilim acikcasi.. zaten olmazsa önümüzdeki ay önce bi kanallara baktircam sonra hemen asilama yapilcak.. insallah pozitif görürümde bunlara gerek kalmaz.. rabbim herseyin hayirlisini versin

kızlar adetimin 2. günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıktı ve dostinex kullandım prolaktin direk hamileliği etkileyen bir hormon test yaptıracaklar buna dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…