- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.881
Tamam canım sağol yarın bir daha denerim sonkez şansımıEvet hiçbişe yoktu attım hatta üzülüp
Aşkım kaçıncı gün bugün? Belki yerleşme düşüşü olabilir. Yarınki ateş önemli korkma sakin kal. İnşallah yerleşme düşüşüdür. Bebişin seninledirFundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
14. Gün bugün. Adet günü gösteriyo. Ama testlere bakıyorum dünden daha belirgin. Acaba dikkate almamak mı lazım sonuçta silik çıkması gerekirdi eğer adet olcak olsamAşkım kaçıncı gün bugün? Belki yerleşme düşüşü olabilir. Yarınki ateş önemli korkma sakin kal. İnşallah yerleşme düşüşüdür. Bebişin seninledir
Bat yarin canim. Bat i 1. Gun sayarsak dün 3. Gun oluyor.Dün kacıncı günündü
Yani 12. Gününde çıktı demiBat yarin canim. Bat i 1. Gun sayarsak dün 3. Gun oluyor.
Ateşini ölçtün mü acaba hiç bu arada aklına gelipKızlar çıktı kan sonucum
6 mart 13.8
8 mart 43.61
Maşallah böyle ilerler inşallah
Olabılır tabıkı askım endıselenme hıc hatta atesı bırak artık ıstersen bır ıkı gun daha olc tebrık ederım kuzumFundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
Ateşini ölçtün mü acaba hiç bu arada aklına gelip
Evet canim aynenYani 12. Gününde çıktı demi
Yaaa içimi rahatlattın gerçekten çok sağol aşkım benimOlabılır tabıkı askım endıselenme hıc hatta atesı bırak artık ıstersen bır ıkı gun daha olc tebrık ederım kuzumOğlumdakı tablomu bırakıyorum buraya
Sen bir yarın da ölç kuzum ona göre bakalım ama olumsuz düşünme lütfen14. Gün bugün. Adet günü gösteriyo. Ama testlere bakıyorum dünden daha belirgin. Acaba dikkate almamak mı lazım sonuçta silik çıkması gerekirdi eğer adet olcak olsam
Bence buradaki de işte yerleşme düşüşü bak sonradan artmışOlabılır tabıkı askım endıselenme hıc hatta atesı bırak artık ıstersen bır ıkı gun daha olc tebrık ederım kuzumOğlumdakı tablomu bırakıyorum buraya
Özel polinik mi gittiğin yer peki.Ya sabah sabah sinirden ağlicaktım 40 dakika minibus bekledim gelmedi en son taksi ile geldim şimdi de polikinlik daha açılmamışgüne beraber başladık Allah sonumuzu hayır etsin
Yerleşme düşüşü testte pozitif görünce de çıkabiliyo mu bebeğim?Bence buradaki de işte yerleşme düşüşü bak sonradan artmışdestinesiaa
ah yavrum yaaa. Doktor umarım bilinçli şekilde vermiştir böyle. Baya kötü etkiledi seniBaşım dönüyor gene felaket birazdan merdivenlerden inip okula gideceğim dua edin. Birinci kutunun bitmesine son 2 gün kaldı
Valla canım bunları erkek annelerine söylemek lazım mesela benim kaynım bile bana der Allah sana peygamber sabrı vermiş diye benim eşim prematüre doğmuş 7 aylık bir dediğini iki etmemişler pamuklara sarmışlar.37 yaşında bak çok iyidir bir dediğimi iki etmez ama adam trip atıyor küsüyor yani hep ilgi bekliyor ilgi manyağı çok seviyor kavga etmeyi de sevmez kavga edelim hayattan vazgeçiyor vallaEşler bebeklik donemınden cıkamamıs galıba bırazbu kadar şımartmayın derim ben.tabıkı yınede sızın bılecegınız bırsey
Ben ara ara gelıp bakıyorum bulurum sen merak etme guzel sonuclarla gel ınsallahYaaa içimi rahatlattın gerçekten çok sağol aşkım benimbugün kan vermeye gidicem heyecandan unutmazsam etiketlicem sizi dualarınızı esirgemeyin nolur
Vallahı bıtse bende rahatlıcam ne kadar ıllet bısey bılıyorum ıyı bıle dayandınBaşım dönüyor gene felaket birazdan merdivenlerden inip okula gideceğim dua edin. Birinci kutunun bitmesine son 2 gün kaldı
Günaydın yaptım negatifTamm bide de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?