💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Fundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
Aşkım kaçıncı gün bugün? Belki yerleşme düşüşü olabilir. Yarınki ateş önemli korkma sakin kal. İnşallah yerleşme düşüşüdür. Bebişin seninledir

Aşkım kaçıncı gün bugün? Belki yerleşme düşüşü olabilir. Yarınki ateş önemli korkma sakin kal. İnşallah yerleşme düşüşüdür. Bebişin seninledir
14. Gün bugün. Adet günü gösteriyo. Ama testlere bakıyorum dünden daha belirgin. Acaba dikkate almamak mı lazım sonuçta silik çıkması gerekirdi eğer adet olcak olsam

Fundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
Olabılır tabıkı askım endıselenme hıc hatta atesı bırak artık ıstersen bır ıkı gun daha olc tebrık ederım kuzum Oğlumdakı tablomu bırakıyorum buraya

Eklentiler

• 2C75308B-D8CB-46D5-9A88-FFCD54C4242A.png
    186,8 KB · Görüntüleme: 66
Olabılır tabıkı askım endıselenme hıc hatta atesı bırak artık ıstersen bır ıkı gun daha olc tebrık ederım kuzum Oğlumdakı tablomu bırakıyorum buraya
Yaaa içimi rahatlattın gerçekten çok sağol aşkım benim bugün kan vermeye gidicem heyecandan unutmazsam etiketlicem sizi dualarınızı esirgemeyin nolur

Başım dönüyor gene felaket birazdan merdivenlerden inip okula gideceğim dua edin. Birinci kutunun bitmesine son 2 gün kaldı

Eşler bebeklik donemınden cıkamamıs galıba bırazbu kadar şımartmayın derim ben.tabıkı yınede sızın bılecegınız bırsey
Valla canım bunları erkek annelerine söylemek lazım mesela benim kaynım bile bana der Allah sana peygamber sabrı vermiş diye benim eşim prematüre doğmuş 7 aylık bir dediğini iki etmemişler pamuklara sarmışlar.37 yaşında bak çok iyidir bir dediğimi iki etmez ama adam trip atıyor küsüyor yani hep ilgi bekliyor ilgi manyağı çok seviyor kavga etmeyi de sevmez kavga edelim hayattan vazgeçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…