- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.721
Yaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslarizBnde yazdım oğluma
Oğlum 11 yaşında
Arada okuyoruz beraber
Ultrason resımlerınıde yapıştırmıştım, beta hcg değerlerimi falan... Pipisini gördüğümüz, resim
Walla okadar laf söyledinBence kullan iyi gelir bende ilk gebeliğimde hafif düzeyde yumurta tembelliği için Progestan vermişti o zamanki doktorum. Adetin 15. Günü başla 10 gün günde 1 tane iç demişti. Ben normalde geç yumurtlardım yani. Ama o hapı kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi söyleniyorum ama yumurtlamadan önce içtim falan diye bir bakarsın bu ay da hamile kalırım o zaman doktorun önünde hürmetle eğilirim
Evet hepsini yazmışımYaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslariz
Bir dahaki aya kalmaz insallahh.. guzel haberleri bu ay verirsin bizeCnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ay
Adetin 15. Günü, 18. Günü ve 21. Günü
3 kere ilişki yeterya tutarsa..
Ayy kuzum onuda bı deneyelım o zamanAnladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demekevet 3 günde bir doktorumda dedi bide adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra da önemli dedi rahim ağzı açık kalıyomuş adetten sonra
E2 yüksekli 18.güne göreAynen vcanım yanlış bakmışım diğerlerinde sıkıntı yok bence ama b vitamini ve folat ya da folik asit takviyesi almanda fayda var
Su an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldumEvet hepsini yazmışım
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuşuz
Cinsiyeti kaçıncı haftada, hangi hafta kaç gram vs.. Benim kilom kaçmış..
Ayy inşallah cnmBir dahaki aya kalmaz insallahh.. guzel haberleri bu ay verirsin bizesana diyorum ama ben de öyleyim bir sonraki aya dair kafamda planlar programlar
Walla sorma yaaSu an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldumKimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini
Allah dualarimiz kabul etsin insallah canım. Umarim koyu renklerle cikarim karşınızaAyy inşallah cnm
Sabah akşam dua edıyorum
Yarın sabahki testini bekliyorum
Biz boyle olabılır mıyız acabaSu an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldumKimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini
Millet kaç değerle öğreniyor bakBiz boyle olabılır mıyız acaba
Ne güzel artmis öyle 3 gunde 3 kat.. iste saglikli olanin onunde hic bir sey duramiyor. Kan konusunda sınırlarım yok da ultrasona hemen gitmem ben de eger olursa 7 8.haftaya kadar betayla takip ederim. 1000in uzerinde anlamli degil kese takibi diyorlar ama. Yine de artis orani cok sey gosteriyor bence. Ocakta 2700lere kadar guzel yukseldi sonra 1 haftada 2 katina cikamadi. Orda anladim yolunda gitmedigini. Dusukle de sonuclandi nitekimWalla sorma yaa
Bn 290 la öğrenmişim
3 gun sonra gitmişim 1003 müş
Sonrada 6+1 de hem kese hem kalp atışını görmüşüm
Ocaktaki kımyasalımda 5 kere kan vermişim 48e kadar çıktı betam
Şimdi akıllandım kimyasalda olsa hemen kan vermem
Ne olacaksa olsun
teşekkür ederimcanım ben 1 gün erken adet oldum, muhtemelen benim yumurtalar iğneden öne çatlamış, 14-16 günde adet olunur, bundan öncekinde 14 günde olmuştum
Hayır canım gidip keseyi görücem sonra benek görünmeyecek filan bir sürü stres oğlumda da kese görüldü.1 hafta çok stresli geçmedi 7 haftada ancak görünüyor iç karnım biraz derinmiş sanırım bazıları 6+3 filanda görüyor 24 tam 7 haftama denk geliyorİçimi rahatlattin canım sağlıkla buyusunler inşallah24 martı doktorun mu dedi kuzum
Cnm kan ne zamn vercen Bi dahaHayır canım gidip keseyi görücem sonra benek görünmeyecek filan bir sürü stres oğlumda da kese görüldü.1 hafta çok stresli geçmedi 7 haftada ancak görünüyor iç karnım biraz derinmiş sanırım bazıları 6+3 filanda görüyor 24 tam 7 haftama denk geliyor
Kız olursa ecmel arya erkek olursa çağan Ege ama kocam hiçbirini istemiyor ayşe Ali klasik be tek isim istiyorKızlaarr bebiş isimleri düsünen var mı, hadi dogmamıs bebelerimize don bicelim
Hiç sorma ben şok olurum yaWalla okadar laf söyledin
Bi bakmışsın hamiş sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?