💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bnde yazdım oğluma
Oğlum 11 yaşında
Arada okuyoruz beraber
Ultrason resımlerınıde yapıştırmıştım, beta hcg değerlerimi falan... Pipisini gördüğümüz, resim
Yaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslariz

Walla okadar laf söyledin
Bi bakmışsın hamiş sin

Yaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslariz
Evet hepsini yazmışım
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuşuz
Cinsiyeti kaçıncı haftada, hangi hafta kaç gram vs.. Benim kilom kaçmış..

Eklentiler

• 16782995415944920723255542436583.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 85
Cnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ay
Adetin 15. Günü, 18. Günü ve 21. Günü
3 kere ilişki yeter ya tutarsa..
Bir dahaki aya kalmaz insallahh.. guzel haberleri bu ay verirsin bize sana diyorum ama ben de öyleyim bir sonraki aya dair kafamda planlar programlar

Ayy kuzum onuda bı deneyelım o zamanbunu ılk kez duydum adetten 3 gun sonra adet bıtımı oluyor degılmı?banada yardıma gelen abla demıstı bılıyomusun adetten hemen sonra yap rahım asagıda oluyor dedı.Bende gülüp gecmıstım ama demekkı kadının bı bıldıgı varmıs

Evet hepsini yazmışım
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuşuz
Cinsiyeti kaçıncı haftada, hangi hafta kaç gram vs.. Benim kilom kaçmış..
Su an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldum Kimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini

Su an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldum Kimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini
Walla sorma yaa
Bn 290 la öğrenmişim
3 gun sonra gitmişim 1003 müş
Sonrada 6+1 de hem kese hem kalp atışını görmüşüm

Ocaktaki kımyasalımda 5 kere kan vermişim 48e kadar çıktı betam
Şimdi akıllandım kimyasalda olsa hemen kan vermem
Ne olacaksa olsun

Biz boyle olabılır mıyız acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230308_214010_com.instagram.android.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 88
Ne güzel artmis öyle 3 gunde 3 kat.. iste saglikli olanin onunde hic bir sey duramiyor. Kan konusunda sınırlarım yok da ultrasona hemen gitmem ben de eger olursa 7 8.haftaya kadar betayla takip ederim. 1000in uzerinde anlamli degil kese takibi diyorlar ama. Yine de artis orani cok sey gosteriyor bence. Ocakta 2700lere kadar guzel yukseldi sonra 1 haftada 2 katina cikamadi. Orda anladim yolunda gitmedigini. Dusukle de sonuclandi nitekim

Hamiş olanlar sizi tebrik ediyorum malesef etiket yapmak için isimleri unutuyorumsağ salim kucağınıza alın..olmayanlara nasip etsinEş konusunda okudumkimsenin kocası dört dörtlük diğil yeterki sayqı olsun bu çok önemli..kalan başka durumlar hepimizde var..ağlıcaz keçicek ve yeni gün başlıyor

İçimi rahatlattin canım sağlıkla buyusunler inşallah 24 martı doktorun mu dedi kuzum
Hayır canım gidip keseyi görücem sonra benek görünmeyecek filan bir sürü stres oğlumda da kese görüldü.1 hafta çok stresli geçmedi 7 haftada ancak görünüyor iç karnım biraz derinmiş sanırım bazıları 6+3 filanda görüyor 24 tam 7 haftama denk geliyor

Cnm kan ne zamn vercen Bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…