- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.701
Bnde yazdım oğlumaYaa ne guzel.. ben de kizima yazdim yillarca ilk ogrendigim andan itibaren. Simdi 7 yasinda 25 yasina gelince vermeyi dusunuyorum Allah nasip eder de o gunleri gorebilirsem
İşte çatlatma iğnesi vuruldum 3şubatta adet günümdü canımKaç gün gecti adetin canım
Cnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ayAnladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demekevet 3 günde bir doktorumda dedi bide adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra da önemli dedi rahim ağzı açık kalıyomuş adetten sonra
Gayet güzel artmış canım hayırlı olsunKızlar pazartesi 70 olan beta bugün 135.9 ağır ağır yükseliyo inşallah
Teşekkür ederimGayet güzel artmış canım hayırlı olsun
Evet çok olası tarihler zaten inşallah tutar artık insan bunalıyor ya zor yani bu işlerCnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ay
Adetin 15. Günü, 18. Günü ve 21. Günü
3 kere ilişki yeterya tutarsa..
Cok güzel artmıs masallah ya
görülür canım o zamanİşte çatlatma iğnesi vuruldum 3şubatta adet günümdü canım
Canım bende ve eşimde sıkıntılı olanları araştırdığımdan dolayı anlıyorum ama sendekileri bilmiyorum testesteron yüksekliğini ilk kez gördüm hatta kadınlarda da olduğunu biliyordum da testini yapanı ilk kez gördüm baktın mı netten neden yüksek oluyormuş diyesevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Adı ne canımTOK daha almadım ama araştırdığımda bunları önerdiler. yorumlarıda çok iyi alacağım sanırım bu ay :)
Hayrli olsun canmYaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanemHep dualarımdasınız atayım kuşum hepsini. Testlerden erken gebelik beni yanıltmaz diye düşündüm ama inşallah öyledir. Akşam yaptım hepsini sabah yarın yapcam ilk defa
Canım testereon hormonu düşük yüksek değil netten bakmadım canım ona bnm yıllar önce testestereon hormonu yüksekti hamile kalamıyordum şuan sıkıntı yok dülük bile çıkmış sorun olmaz denmişti onun için diğer hormonlar nasıl senceCanım bende ve eşimde sıkıntılı olanları araştırdığımdan dolayı anlıyorum ama sendekileri bilmiyorum testesteron yüksekliğini ilk kez gördüm hatta kadınlarda da olduğunu biliyordum da testini yapanı ilk kez gördüm baktın mı netten neden yüksek oluyormuş diye
Ay çok sevindim inşallah teşekkür ederimgörülür canım o zaman
İnsallah saglıkla ilerlesin minikAy çok sevindim inşallah teşekkür ederim
Aynen vcanım yanlış bakmışım diğerlerinde sıkıntı yok bence ama b vitamini ve folat ya da folik asit takviyesi almanda fayda varsevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Teşekkür ederimHayrli olsun canm
Yemeğini ben yediririm üstünü ben giydiririm az önce de ellerim le pizza yaptım yanında tatlı yok mu dedi kalktım bu ağrı sancı içinde gittim Kemalpaşa aldım yaptım ama kıymet bilen yokBenim kocam da erkek olduğu için el bebek gül bebek büyümüşhala suyunu annesinden ister
Bana yumurtlamadan sonra kullan dedi doktorKızlar bişey soracağım bana dr duphaston vermişti ama 2 gün kullanmıştım sadece. Şimdi ben bunu kullansam yumurtlamadan sonra mı kullanmam gerek ? Gebelik için bi fayda sağlar mı ?
Bence kullan iyi gelir bende ilk gebeliğimde hafif düzeyde yumurta tembelliği için Progestan vermişti o zamanki doktorum. Adetin 15. Günü başla 10 gün günde 1 tane iç demişti. Ben normalde geç yumurtlardım yani. Ama o hapı kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi söyleniyorum ama yumurtlamadan önce içtim falan diye bir bakarsın bu ay da hamile kalırım o zaman doktorun önünde hürmetle eğilirimDuphastonun gebeliğe bir faydası olur mu acaba biliyor musun peki boşu boşuna kullanmayayım hafif yumurta tembelliğin var dedi dr o zaman vermişti ama 2 gün kullandım adetimi çok arttırmıştı bırakmıştım 16 tane daha hap var elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?