- 24 Ağustos 2022
- 750
- 814
- 33
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.661
amııın canımmmm benım amıııınnnn yap hakkındırBenimde içimden hep öyle geçiyor bir hamile çıkayım diyorum yüzüne bakmıycam az çektirmedi bana yok hava soğuk yok başım agrıyor hep önemli günlerde resmen yer değiştik iki katını uyguluycam bir hamile cıkayım
sahalara dondun o zaman en tez vakıtte sende guzel haberlerle sevın ınsallah arkadasımHatırlamammı yaa böbrek taşı bıle vardı aralıktamı ne.Ama guzel gunler geldı işteçok sevındım saglıkla buyusun mınnoşun.Evet ben yoktum deprem psıkolojımı cok bozdu uyuyamıyodum bıle.Ama bu ay kaldıgım yerden devam edecegım
Aşkmm psıkolojım yenı duzeldı ne vıtamın ıcıyorum ne bısey.bu ay spontane denıcem bakalım.Gecen ay deprem dolayısı ile psıkolojık bır ara verdık.Yaa destınesıa mızın mutlu haberını aldık haydı sıra sende bebegım artıkeskı gunlerımız ne guzelmıs meger ya ınsan kıymetını anlıyor o mutlu gunlerın
6 haftalık cıvarı gıttık kuzum doktora sımdı 11 hafta cıvarında buldum randevu 22 martta gıdıcem inşallah Rabbim nasip ederse , bir sıkıntı çıkmazsa inşallah aminBulantılar başladımı canım randevun ne zaman canım arada bizi bilgilendirmeyi unutma sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
ar
Sabahları zeytin ye canım tuzlu kraker de içini bastırır biraz çok sevindim senin adına canım dikkat et kendinede miniğede6 haftalık cıvarı gıttık kuzum doktora sımdı 11 hafta cıvarında buldum randevu 22 martta gıdıcem inşallah Rabbim nasip ederse , bir sıkıntı çıkmazsa inşallah aminbulantıları baslayalı oldu bu hafta bıraz arttı ıdare edıyoruz ama çok şükür :) :) aminn sağlıkla inşallah kuzum
Evet benim de aklıma bu geliyo ama napcaz. Birbirine bakarak olmuyo çocuk
kraker mıdemı bulandırmaya basladı kuzum valla hapta kullanıyorum ama bulantı bıleklıgı varmıs onu aldım bıde bakalım ıse yarar ınsallah :)Sabahları zeytin ye canım tuzlu kraker de içini bastırır biraz çok sevindim senin adına canım dikkat et kendinede miniğede
Bnde diğer çocuklarımda çok yaşadım canım yemek yapamıyordum kokmayan ne varsa onu yiyordum iyi gelmişti bana inş tez vakitte geçer seninkraker mıdemı bulandırmaya basladı kuzum valla hapta kullanıyorum ama bulantı bıleklıgı varmıs onu aldım bıde bakalım ıse yarar ınsallah :)
Kesinlikle haklısın kesinlikleSöyleneni yapsalar yetecek aslında. Yani birlikte olalım diye yalvaralım mı ne istiyor anlamıyorum. Söylüyorum önemli günleri. Her zaman sen yapınca da gururuna dokunuyor insanın
Çok mantıklı. Bizde de durum öyleKız söyle ben diyom direk odaya geç niye diyo soyun diyom sapık mısın diyo kopar ver ben kendi işimi görürüm diyom gülüyor
Benim kocam da erkek olduğu için el bebek gül bebek büyümüşBenim kocam tek ve ilk çocuk hatta ilk torun o yuzden el bebek büyümüş
Ben tehdide çevirdim önemli günleri kaçırırsak bi sonraki ay yine yorulacan uğraşacaz diyeKesinlikle haklısın kesinlikle
Ben tehdide çevirdim önemli günleri kaçırırsak bi sonraki ay yine yorulacan uğraşacaz diye
Yani onlar öyle yaparsa bizde yaparızÇok mantıklıymış. Bu ay böyle denim ben de
amın canım benım aminBnde diğer çocuklarımda çok yaşadım canım yemek yapamıyordum kokmayan ne varsa onu yiyordum iyi gelmişti bana inş tez vakitte geçer senin
YapcamYani onlar öyle yaparsa bizde yaparız
kuzum ben kan seklınde ıdrar yaptım full ordan daha cok bellı olduPapatyamaviss kanki ya sen kum süzdüğünü nasıl anladın? İnanılmaz ağrım var sol kasık böbrek kısmımda bacağım çekiliyor sanki. Yada Enfeksiyonda böyle mi oluyor?
Anladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demekİlaç etkisi diğer ay devam edıyor dıyorlar
O Bı tesaduf, iğne ayı hamiş kalmayıp obur ay kndılıgınden kalanlar olmuş.
Tıpkı tam tüp bebek tedavisine gidecekken o ay hamile kalmak gbı
Bnde bu ay Olmassa diğer ay yani ramazanda akışına bırakıp ovu gunlerınde 3 günde 1 ilişki yapıcam (3 kere)
Bu gun aşırı ilişki yordu bnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?