💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum ılk 5 dakkada c daha koyuydu baktım yarım saat sonra boyle olmuş. 23 ocakta düşük yaptım kanamam 30 ocakta bıttı. Son uc gundur adet olacak gıbı agrım var. Sol kasıgım cok agrıdı ve pıt pıt attı. Dun aksam afedersın sumuksu akıntı geldı yogun bı sekılde yumurtlamadan suphelendım. Ama bu kadar gec yumurtlama olacagını dusunmıyordum. Dusuk sonrası denge bozulurmuş. Sonra ovulasyon testı yaptım sonuc bu. Bugun agrım sızımda kalmadı. Hamılelıgımde sag kasıgım agrımıstı hep sagdan yumurtlamıstım. Sıra soldaydı bu seferde sol agrıdı. Ozaman kesın yumurtluyorum ben ya

amııın canımmmm benım amıııınnnn yap hakkındır

sahalara dondun o zaman en tez vakıtte sende guzel haberlerle sevın ınsallah arkadasım

Bulantılar başladımı canım randevun ne zaman canım arada bizi bilgilendirmeyi unutma sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

ar
6 haftalık cıvarı gıttık kuzum doktora sımdı 11 hafta cıvarında buldum randevu 22 martta gıdıcem inşallah Rabbim nasip ederse , bir sıkıntı çıkmazsa inşallah amin bulantıları baslayalı oldu bu hafta bıraz arttı ıdare edıyoruz ama çok şükür :) :) aminn sağlıkla inşallah kuzum

Sabahları zeytin ye canım tuzlu kraker de içini bastırır biraz çok sevindim senin adına canım dikkat et kendinede miniğede

Sabahları zeytin ye canım tuzlu kraker de içini bastırır biraz çok sevindim senin adına canım dikkat et kendinede miniğede
kraker mıdemı bulandırmaya basladı kuzum valla hapta kullanıyorum ama bulantı bıleklıgı varmıs onu aldım bıde bakalım ıse yarar ınsallah :)

kraker mıdemı bulandırmaya basladı kuzum valla hapta kullanıyorum ama bulantı bıleklıgı varmıs onu aldım bıde bakalım ıse yarar ınsallah :)
Bnde diğer çocuklarımda çok yaşadım canım yemek yapamıyordum kokmayan ne varsa onu yiyordum iyi gelmişti bana inş tez vakitte geçer senin

Papatyamaviss kanki ya sen kum süzdüğünü nasıl anladın? İnanılmaz ağrım var sol kasık böbrek kısmımda bacağım çekiliyor sanki. Yada Enfeksiyonda böyle mi oluyor?

Ay kızlar aynı şeyleri yaşadığımızı bilmej beni çok mutlu etti ne yalan söylim. Ben acaba kocam benden bıktı mı istemiyor mu beğenmiyor mu diye de ağladığımı biliyorum çünkü bu meseleden meğer hep böylelermiş. İyi ki varsınız

Yani onlar öyle yaparsa bizde yaparız
Yapcam dün akşam ben de böyle ağladım. Ama biz kavga etmedik. Dedim regl bitti başlayalım. Tamam dedi sabah böyle konuştuk. Akşam oldu adam hadi demiyor bişey demiyor. Bekledim. Baktım demiyor aldım duşumu yattım yatarken ağladım. Ama ne ona söyledim ne anladı ağladığımı. Tamamen kendim

Anladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demek evet 3 günde bir doktorumda dedi bide adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra da önemli dedi rahim ağzı açık kalıyomuş adetten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…