💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Daha önce aşılama yaptırdım çok aklımda yok ama işlemi kolay oluyor sende yarın gidiyorsun galiba hangi hastane yenimi başladın tedaviye merak ettim
Evet birinci çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım ama ikincisi olmuyor 4 yıldır şimdi ben Aralık ayında falan doktora gittim benden evrakları istedi hazırladım ama adet olmamıştım şimdi adet oldum yarın gitcem Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gitcem

Ben de gördüm aşırı silik dikkatli bakınca görülüyor canım

kız Allah aşkına bu doktorun da iyisini bulmak lazım ban onu bile demedi adet söktürücyü bile ben kendim istedim de öyle verdi
Kafasına göre verdi işte bunlar nasıl dr oluyor anlamiyorum rast gele baktirsam düşüktür he evdeyim tüm gün yeni bi şehir gün yüzü görmüyorum burada

Bugün iğnenin 15.günü ve yine yine yine negatif Tikabasa

Kızlar adetim gecikti hala olmadım ateşim de düştü ama olmuyor testler negatif

Eklentiler

• IMG_20230308_120522.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 56
Nereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis

Eklentiler

• IMG_20230308_113538.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 55
Tamam kuzum öyle yapacağım. Bir de çatlamadan sonra bi kaç günü. Peki üst üste mi denediniz yoksa bir gün arayla mı
Kuzum gün aşırı benim eşimin sperminde sorun vardı o yüzden sizde sorun yoksa her gün deneyin isterseniz bizim için her gün riskliydi

Ben hala hiç bişey hissetmiyorum 4 kaldı bata testte yapmadım bi göğüs hassasiyeti var duphaston kullandığım için sanırım ağrı sızı hamile olduğumu da düşünmüyorum normal mi bu

Cnm Aralık ayından bildirim geldi ona tıklayıp yazmışsın farkettim ben

Cnm yarın akşamı değerlendir sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…