- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.461
Evet birinci çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım ama ikincisi olmuyor 4 yıldır şimdi ben Aralık ayında falan doktora gittim benden evrakları istedi hazırladım ama adet olmamıştım şimdi adet oldum yarın gitcem Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gitcemDaha önce aşılama yaptırdım çok aklımda yok ama işlemi kolay oluyor sende yarın gidiyorsun galiba hangi hastane yenimi başladın tedaviye merak ettim
bat ne peki
Valla onu bende bilemiyorum ki 69 gün olmadım dün oldumbat ne peki
İnsallah diğer aya kısmet diyelimYok kız adetim
Ben de gördüm aşırı silik dikkatli bakınca görülüyor canımKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Kafasına göre verdi işte bunlar nasıl dr oluyor anlamiyorum rast gelekız Allah aşkına bu doktorun da iyisini bulmak lazım ban onu bile demedi adet söktürücyü bile ben kendim istedim de öyle verdi
Ahh canımm yaerken geldi canım, bu gün sabah yine çok silik çıktı))) @fnd_50 ı dinleyin artimed almayın
Bugün iğnenin 15.günü ve yine yine yine negatifKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
@sevayd @Mehrii34onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
Bnmde 19.günüm bugün birlkte takipteyiz demk kiYok canım üzülmedim zaten ben progesteron hormonunu merak ettiğim için kan vermiştim daha var sonuçta günüme
Dün de bnden beyaz bi akıntı geldi çok yoğun bi şekilde geldi ama@sevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Kuzum gün aşırı benim eşimin sperminde sorun vardı o yüzden sizde sorun yoksa her gün deneyin isterseniz bizim için her gün riskliydiTamam kuzum öyle yapacağım. Bir de çatlamadan sonra bi kaç günü. Peki üst üste mi denediniz yoksa bir gün arayla mı
İnşallah güzel haber alırızBnmde 19.günüm bugün birlkte takipteyiz demk ki
Bekliyecem canım kimyasaldan sonra erken yapmam zaten kana öylesine eklendi acaba çıkarmıki diyeAynen canım bekleyelim benim de bugün 21. Günüm. Bekliyorum…
Bilmiyorum canım ben aile hekimine yaptırdım progesteron içinAdetin 19. Günü bakılıyor muydu ki hormonlara
Cnm Aralık ayından bildirim geldi ona tıklayıp yazmışsınNereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?