- 24 Şubat 2023
- 2.372
- 2.296
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.441
Bnm doktorum değerlere bakmadan kafasına göre d vit hapi vermişti oerşembe günleri sabah akşam al demişti o şekilde kullaniyorum allaha emanet valla sjsjsjBu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınız
Aaaa hamile misinCanım doktorum gebelige yardımcı bu vitaminler yumurta besliyor dedi sonra gebe kalınca da görevlerini tamamladılar içme daha dedi
Bnm doktorum değerlere bakmadan kafasına göre d vit hapi vermişti oerşembe günleri sabah akşam al demişti o şekilde kullaniyorum allaha emanet valla sjsjsj
İnşallah bebeğim.bebekheyecani çatlamış sonunda yumurta sana uzun gelmıstır bu sefer heps 10-11 de catlayınca ılıskıde denk gelmıs harıka hadı bakalım belkıde gec olması daha hayırlı olmuştur
Aaaa hamile misinAllah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah benim doktor hiç böyle şeyler söylemedi ya
Ben 4 yıldır deniyorum ikincisi olmuyorOlsun sen yine de git madem Kağıt verdi görün tahlillerini yaptır aşılamaya da başlıyormuşsun hem kaç aydır deniyorsun
Acaba yarın ne yapacaklar merak ettim bide beni nasıl Bi süreç bekliyor ne kadar sürer bu aşılama süreci tutar mı hemenOlsun sen yine de git madem Kağıt verdi görün tahlillerini yaptır aşılamaya da başlıyormuşsun hem kaç aydır deniyorsun
İnşallah canım benimmBence sor kuzum omepa q10 ve gonamax. Evet 3 haftalık daha çok yeni umarım buyur bebeğim
Hee 1 tane var yani Allah bağışlasın olur inşallah benimde 1 tane olsa 2. Ye takılmam herhalde ay bilemedimBen 4 yıldır deniyorum ikincisi olmuyor
Valla insan kafaya takıyor yaHee 1 tane var yani Allah bağışlasın olur inşallah benimde 1 tane olsa 2. Ye takılmam herhalde ay bilemedim
Daha önce aşılama yaptırdım çok aklımda yok ama işlemi kolay oluyor sende yarın gidiyorsun galiba hangi hastane yenimi başladın tedaviye merak ettimAcaba yarın ne yapacaklar merak ettim bide beni nasıl Bi süreç bekliyor ne kadar sürer bu aşılama süreci tutar mı hemenkafamda deli sorular
çekilmedim canım doktor bir buçuk sene normal dedi biraz daha deneyin dedi yaşmda 23 o yüzden bekliycem bayramdan sonra giderim tekrar. Belkide dediğin gibi vakti var ama ben stes yapıyorum hiç olmuycak gibi hissediyorumBak canım şöyle diyeyim ben ilk gebeliğimde 15 ay sebepsiz olmadı benim hormonlar temizdi eşimde varikosel vardı ama sperm yeterli idi. 16. Ay Progestan kullandım doktor bu ay da olmazsa tedaviye başlarız demişti ben de o ay amaaan bu ay olmazsa nasıl olsa tedaviye başlayacağız diye hiç takmadım ilişki bile düzenli olmamıştı o ay hamile kaldım. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz 8-9 aydır. Yine sperm yapıldı normal, benim hormonlar temiz çıktı son gittiğimde rahim ince dedi Progestan verdi şimdi onu kullanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim diğerinde de çekilmiştim bir şey çıkmamıştı. Rahim filmi çekildin mi? İnşallah en kısa zamanda hayırla istediğin sonuca ulaşırsın canım benim
A geldi miiiii yaaa bn senden umutluydum bitanembebekheyecani canım bana kırmızı koy benim adet 1 gün erken geldi, anlamadım valla iğnenin 13.cü günü adet gören varmıydı?
Bnmde 19.günüm beş gün kala falan erken geb testlerinde çikar sanrmKızlar bugün döngünün 23. Günü ne zaman test yapsam çıkar acaba
erken geldi canım, bu gün sabah yine çok silik çıktı)))Aa grl
A geldi miiiii yaaa bn senden umutluydum bitanem
sonunda.ama artık çocuk fikrinden vazgeçtim ben.bebekheyecani aşkım ateşine baktım. Dün dedim ben sana yükselişe geçiyor diye 16. Gün çatlamış o günü de değerlendirmişsin
Tamam kuzum öyle yapacağım. Bir de çatlamadan sonra bi kaç günü. Peki üst üste mi denediniz yoksa bir gün arayla mıPik görünce bir de çatlıyor ya asıl bence o önemli çatlayıncada degerlendir kuzum bence benimde catlayinca tuttu o arkadasiminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?