💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınız
Bnm doktorum değerlere bakmadan kafasına göre d vit hapi vermişti oerşembe günleri sabah akşam al demişti o şekilde kullaniyorum allaha emanet valla sjsjsj

Bnm doktorum değerlere bakmadan kafasına göre d vit hapi vermişti oerşembe günleri sabah akşam al demişti o şekilde kullaniyorum allaha emanet valla sjsjsj
kız Allah aşkına bu doktorun da iyisini bulmak lazım ban onu bile demedi adet söktürücyü bile ben kendim istedim de öyle verdi

Olsun sen yine de git madem Kağıt verdi görün tahlillerini yaptır aşılamaya da başlıyormuşsun hem kaç aydır deniyorsun
Acaba yarın ne yapacaklar merak ettim bide beni nasıl Bi süreç bekliyor ne kadar sürer bu aşılama süreci tutar mı hemen kafamda deli sorular

Acaba yarın ne yapacaklar merak ettim bide beni nasıl Bi süreç bekliyor ne kadar sürer bu aşılama süreci tutar mı hemen kafamda deli sorular
Daha önce aşılama yaptırdım çok aklımda yok ama işlemi kolay oluyor sende yarın gidiyorsun galiba hangi hastane yenimi başladın tedaviye merak ettim

çekilmedim canım doktor bir buçuk sene normal dedi biraz daha deneyin dedi yaşmda 23 o yüzden bekliycem bayramdan sonra giderim tekrar. Belkide dediğin gibi vakti var ama ben stes yapıyorum hiç olmuycak gibi hissediyorum

Hanımlar yumurtanın daha iyi gelşip çatlaması için kullanıp memnun kaldığınız kür vs varmı
Bi kaç topikte okudum bal çörek otu tarçın karışımını demişler gerçekten faydası var mı yazarsanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…