- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.401
Teşekkür ederim canımCanim normal çıkmış sanki sonuclar.. b12 takviyesi alsan iyi olur gibi 300un ustunde olsun istiyorlar onu biliyorum
Aşkım artımed neyse de diğerlerinde hata olduğunu düşünmüyorumKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Fundaaam teşekkür ederim bebeğim inşallah vardır o kadar korkuyorum ki negatif görcem diyeAşkım artımed neyse de diğerlerinde hata olduğunu düşünmüyorumbence takip edelim koyulaşmasını kanı da birkaç güne verirsin sanırım. Hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah amiiiin
Kuzum folik asit ve b12 takviyelerine devam et biraz düşük geldi bana. Bir de estradiol hormonu takıldı gözüme. Doktorla görüştün mü o ne diyorKızlar sonucum çıktı anlayan var mı gebelik yok onu biliyorum sadece
Ayy insallah canim ya.. Rabbim insallah hepimize önce cok net cift cizgiler gormeyi sonra kanda güzel artislar gormeyi sonra da saglikla keseyi kalp atimini falan görmeyi en sonunda da saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım hep negatif görmüş biri olarak bu testlerde silik kolayına çıkmaz bence var gibi geliyor Allah im inşallah düşüncemiz doğrudur sağlıkla buyuyen bir haşhaş tanen vardır
Kuzum folik asit ve b12 takviyelerine devam et biraz düşük geldi bana. Bir de estradiol hormonu takıldı gözüme. Doktorla görüştün mü o ne diyor
takıp edıcem mutlaka senı kuzumYaaaa bebeğimmmm çok teşekkür ederim inşallah bebiş benimledirevet evet hemen vermek istemiyorum biraz beklicem kuzucum evde takip ederim
Ayy insallah canim ya.. Rabbim insallah hepimize önce cok net cift cizgiler gormeyi sonra kanda güzel artislar gormeyi sonra da saglikla keseyi kalp atimini falan görmeyi en sonunda da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Progestan 10un üzerinde olursa mı yumurtlama olmuş demekti? Ben mi yanlış biliyorum. Eğer doktora gidersen sonuçları da mutlaka göstermiş olursun canım bir de adetin 19. Günü ise daha gebelik varsa bence çıkmaz onun için hiç üzülmeAile hekimine vermiştim canım kanı gitmedim daha erken yumurtlama ihtimaline göre vermiştim kanı bugün adetin 19.günü
O herkese iyi gelemeyebiliyormuş canım zamanında ben de denedim ama pek işe yaramadı. Doktora gittin mi hiç kuzumselam kızlar acaba soğan kürümü yapsam diye düşünüyorum bilmiyorum yapan işe yarayan var mı veya neler yapılabilir hamilelik için hiç umudum yok bu arlar çok umutsuzum 1 sene oldu yoruldum üzülüyoeum
Yok canım üzülmedim zaten ben progesteron hormonunu merak ettiğim için kan vermiştim daha var sonuçta günümeProgestan 10un üzerinde olursa mı yumurtlama olmuş demekti? Ben mi yanlış biliyorum. Eğer doktora gidersen sonuçları da mutlaka göstermiş olursun canım bir de adetin 19. Günü ise daha gebelik varsa bence çıkmaz onun için hiç üzülme
Canım bence sen koyulaşmayi takip et, var bence bebis:)Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
gittim canım çok ayrıntılı bakmadı sadece yumurtalıklarıma baktı eşim içinde randevu verdi bu ay içinde ultrason ve sperm testi vericek onda varikosel var büyük ihtimal doktor öyle dediO herkese iyi gelemeyebiliyormuş canım zamanında ben de denedim ama pek işe yaramadı. Doktora gittin mi hiç kuzum
Amin insaAllah canm.hep beraber olsunİnşallah güzel haberi verirsin bize
Doktora kağıt vermişti adetin 3. Günü gel demişti aşılama sürecine giricem ya yarın sabah erkenden gitcem. Ama ben çok kötüyüm kanamam az var ama ağrılarım çokHey maşallah hemen randevu al da git bari doktora hormon baktırırsın muayene olursun
Canım e2 gebelik oluncada mi yüksek çıkıyor nette öyle yazıyor daProgestan 10un üzerinde olursa mı yumurtlama olmuş demekti? Ben mi yanlış biliyorum. Eğer doktora gidersen sonuçları da mutlaka göstermiş olursun canım bir de adetin 19. Günü ise daha gebelik varsa bence çıkmaz onun için hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?