💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşkım artımed neyse de diğerlerinde hata olduğunu düşünmüyorum bence takip edelim koyulaşmasını kanı da birkaç güne verirsin sanırım. Hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah amiiiin

Fundaaam teşekkür ederim bebeğim inşallah vardır o kadar korkuyorum ki negatif görcem diye Rabbim sana da nasip etsin hemencecik emeklerimiz boşa gitmesin aminnn

Kızlar sonucum çıktı anlayan var mı gebelik yok onu biliyorum sadece
Kuzum folik asit ve b12 takviyelerine devam et biraz düşük geldi bana. Bir de estradiol hormonu takıldı gözüme. Doktorla görüştün mü o ne diyor

Canım hep negatif görmüş biri olarak bu testlerde silik kolayına çıkmaz bence var gibi geliyor Allah im inşallah düşüncemiz doğrudur sağlıkla buyuyen bir haşhaş tanen vardır
Ayy insallah canim ya.. Rabbim insallah hepimize önce cok net cift cizgiler gormeyi sonra kanda güzel artislar gormeyi sonra da saglikla keseyi kalp atimini falan görmeyi en sonunda da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Aile hekimine vermiştim canım kanı gitmedim daha erken yumurtlama ihtimaline göre vermiştim kanı bugün adetin 19.günü
Kuzum folik asit ve b12 takviyelerine devam et biraz düşük geldi bana. Bir de estradiol hormonu takıldı gözüme. Doktorla görüştün mü o ne diyor

Ayy insallah canim ya.. Rabbim insallah hepimize önce cok net cift cizgiler gormeyi sonra kanda güzel artislar gormeyi sonra da saglikla keseyi kalp atimini falan görmeyi en sonunda da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canim insallah yipranmadan kavuşmayı nasip etsin bebislerimiz dogunca yorgunluktan onlar yorsun bizi olmazsa da üzülme yumurta takibi + gynoseed jel+ omepa Q10 + gonamax bu dördünü yaptım bu ay. Bence vitaminlerde baya iyi. Jel de ise yaradı. Dr um o ilaçlar görevini yaptı dedi imom omega verdi şimdi de. Bir arkadaşım da omepa q10 ile gebe kalmis.

selam kızlar acaba soğan kürümü yapsam diye düşünüyorum bilmiyorum yapan işe yarayan var mı veya neler yapılabilir hamilelik için hiç umudum yok bu arlar çok umutsuzum 1 sene oldu yoruldum üzülüyoeum

Aile hekimine vermiştim canım kanı gitmedim daha erken yumurtlama ihtimaline göre vermiştim kanı bugün adetin 19.günü
Progestan 10un üzerinde olursa mı yumurtlama olmuş demekti? Ben mi yanlış biliyorum. Eğer doktora gidersen sonuçları da mutlaka göstermiş olursun canım bir de adetin 19. Günü ise daha gebelik varsa bence çıkmaz onun için hiç üzülme

O herkese iyi gelemeyebiliyormuş canım zamanında ben de denedim ama pek işe yaramadı. Doktora gittin mi hiç kuzum

Yok canım üzülmedim zaten ben progesteron hormonunu merak ettiğim için kan vermiştim daha var sonuçta günüme

Canım bence sen koyulaşmayi takip et, var bence bebis:)

Canım seni de S simurgggg De gördüm bence hayırlı olsun benim de böyle silikti

O herkese iyi gelemeyebiliyormuş canım zamanında ben de denedim ama pek işe yaramadı. Doktora gittin mi hiç kuzum
gittim canım çok ayrıntılı bakmadı sadece yumurtalıklarıma baktı eşim içinde randevu verdi bu ay içinde ultrason ve sperm testi vericek onda varikosel var büyük ihtimal doktor öyle dedi

Canım e2 gebelik oluncada mi yüksek çıkıyor nette öyle yazıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…