💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş

Cnm üzülme, herkes yaşıyor
Önümüzdeki ay devam edersin
Adetin kndı gelecek, bişey kullanmana Grek yok bnce
Normal adet olacaksın okadar
Zaten değerin düşüktü
Ağrın falan olmaz

Cok gecmis olsun bende ve burdan bi kac arkadas da gecen ay kimyasal yasadk . Ama bu ay yine umutluyuz napalm toparlan gecmis olsun tekrardan

Çok geçmiş olsun canım, ben de yarın kanal tedavisi ile başlıyorum arkasından cerrahi çekim olacak bir diş için, sonra dolgular var, diş taşı temizleme.... Bir sürü bir şeyler saydı doktor bakalım... Yaşlandığımı hissettim resmen

Geçmiş olsun kuzum hiçbir şey yapmana gerek yok kanla gidecek. Beta sıfıra inmiş zaten nerdeyse. Kimyasalda ekstra birşey yapmıyorlar

Kızlar akşam yaptığım test. Koyulasma yok pek aslında yarın kan günüm ama vermeyi düşünmüyorum koyulasma çok yok. Cuma vereceğim diye düşünüyorum Dr da cuma ver dedi

Eklentiler

• 20230307_203333.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar akşam yaptığım test. Koyulasma yok pek aslında yarın kan günüm ama vermeyi düşünmüyorum koyulasma çok yok. Cuma vereceğim diye düşünüyorum Dr da cuma ver dedi
Benim değer dün ki kanda 388 çıktı akşamında yaptığım test hala tam koyu değildi iki renk üst üste yaptığım testler de çok az az koyulaştı diyim üzülüp stres yapma kimyasalda çok taktım kan verdim habire dr koştum hemen nasip olmayınca ne yapsak boş bunda boşverdım herseye kan için bekledim daha iyi geçiyor hemde kendimi yıpratmıyorum nasipse kalp atışı içinde 24 martta gidicem

Destina88 canım çok geçmiş olsun, ben de aralıkta yaşamıştım ve normal adet gibi olmuştum. Benim değerim 500 küsürlerden kanama ile düşmüştü. Ağrı falan olmamıştı. Adet sürem kadar olmuştu. Ve yine 14. Gün yumurtlama olmuştu ağrıdan ve akıntım dan anlamıştım. Eşim bile yok artık hormonların değişmedi mi nasıl olur demişti bana inanmamıştım ama diğer adetim de vaktinde geldi. Yani döngüm değişmedi... Ben deprem bölgesindeydim şimdide ailemin yanındayız o yüzden bebek çalışması askıda bizim o yüzden hemen arkasından bebek olur mu kısmının cevabı bende yok inşallah sen bir sonraki aya hamile olursun

İçimi rahatlattin canım sağlıkla buyusunler inşallah 24 martı doktorun mu dedi kuzum

Değerin sıfırlanınca adet olursun bence canım. Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun bu hamile kalabildiğinin işareti. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın canım benim

Canım hayırlısı olsun inşallah bende kimyasaldan çekiniyorum kendimi kasıyorum ama ruhuna nefes uflendiyse biz ne yaparsak yapalım doğacak nasibimizde yoksa maalesef diğer aya kalacağız biliyorsun değerim benim de çok düşük kimuasali her ihtimale karşı araştırdım kimyasaldan sonraki aylar rahim kendini hazırlıyormus önümüz ay daha da güzel değerlerle öğren inşallah

Canım ama farklı markalarda test yapmışsın o yüzden fark eder. Hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı o yüzden bence çok takma

Cnm kıyaslama yapma Çunku 2 test farklı
Eğer koyulaşma takip edeceksen 2-3 tane aynı marka test al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…