💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

o da doğru canım, inşallah bakalım yarın belli olur, yarın muhtemelen gidip özelde kan veririm, yemeğe çıkcaz çünki varsa öyle bir şeyler düşündüm surpriz yaparım

Çıkmadı ya hakkınızı helal edin sizide beklettim sinir oldum hepsi var onunla biyokimya diye bir test yok
Saçmalama kuzum..biz meraklıyız şenlik durum yokNeise ben yatayım yarın büyük gün benim içinsenden güzel haberler bekliyorum

Bu arada benimde modum düştü göğüs hassasiyeti var hafif adete 10/11 gün var pko olduğu için bi kaç gün gecikme olabiliyor geçen ayda tam umutlandım adet oldum
modumuzu düşürmüyoruz, daha 15 dakka geçmedi bana söyleyeli kendin morelni düşürüyorsun, benim meme hassasiyetim 4-5 gündür başladı ama hiç bir zaman böyle olmadı, ucuna dokumanıyorum bile, bi de uçuk çıkardım ya, ergenliğimde bile sivilce çıkarmadım. Bu ilaçlar mahv etti bünyemi

Bende çok şaşkınım ilkkez böyle geç çıktığına şahit oldum
ben bi defa devlet acilde vermişdim başka testlerle birikte, hastaneyi aradım bir şeyler zırvladılar, yeniden kan ver dediler, bazen sistememi girmiyorlar bğyle bir şey hastaneyi ara kesinleştir canım

he ele bir şey qutuda falan soska falan qoyurlare ele bir şey etmek isteyirem eger hemilelikdise, allahım inşallah hamilelikdir
İn şa Allah.Men ede bilmemiştim çünki o qədər şokdaydımki mecbur hemen dedim..amma qaynanama etmişdim şoka düşmüşdü ağladi ne qədər..İn şa Allah bu defe olsa heckime demeyecem 3 ay nezer deydi bize.

Haklısın walla ama aklıma geldi geçen ayda aynı günlerde göğüs hassasiyeti başlamıştı ordan esti öyle Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah ama senin ki pozitife dönecek görürsün

men de bir burda deyecem olanda, bir de eşime deyerem, kese görene qeder anama da demeyi düşünmürem, prosta tek problem Eşim kendini zor tutar söyler diye qorxuram, mende dehşet göze gelenem, meselen sosyal medya aktiv istifade edirdim, ikimizin şeklini paylaşan kimi dalaşırdıq, test ettik bir defe, 1 hefte paylaşmadıq, oturduq dedik gel paylaşaq görek ne olacaq, yarım saat sonra heç neden girdik bir birimize))

Kızlar psikolojimi bozdum iyice uyuyamıyorum da yüzümde yine sivilceler de çıktı mayın tarlası gibi oldum eşim de gitmiş bana özel sabun falan almış dedim bunlar stresten çıkıyor

ay inşallah valla düşüncesi bile ağlatıyor beni, ben zaten çocuk istemeseydim asla evlenmezdim, evlilik insanı diğilim, gel gör ki çocuk seviyorum, hatta çocukluğumda hep 11 tane çocuk yapıcam diyordum))

Hahaha bizde öyleyiz özellikle eşimin tarafı Bi halası var geçen hazırlandım makyaj falan yaptım elimde de tabure vardı sen ne güzel olmuşsun dedi ve tabure elimden düştü

ay inşallah valla düşüncesi bile ağlatıyor beni, ben zaten çocuk istemeseydim asla evlenmezdim, evlilik insanı diğilim, gel gör ki çocuk seviyorum, hatta çocukluğumda hep 11 tane çocuk yapıcam diyordum))
kız bu ekonomik krizde 1 tane yeter inanki olsunda bitane gerisi Allah Kerim insan imreniyor tabi güzel şey çocuk geçen gün saatlerce ağladım belirsizliği asla sevmem elim teste de gitmedi eşimde dört gözle bekliyor 3 yıldır oda her seferinde test negatif diyorum zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…