💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gayet koyu aşkım ama bu artımedse bundan alma hangi testle takibini yapıyordun ondan al
Yok canım freerly diye bir marka öncesi ovula kullanıyordum çok hassas o 30 du diğer kimyasalda gayet belliydi yarın kan vericem zaten 2 sonrada sağlık ocağında veririm kan daha net bilgi vericek bakalım

Kafana gör alıp kullanmamanı tavsiye ederim vanım çünkü bunlar riskli ilaçlar. Doktor hormonlarına bakar ona göre gerekli ise yazar. Yoksa Allah muhafaza tam tersi etki etmesin
Valla az önce genel jinekoloji ye randevu aldım inşallah bu sefer bakarlar

trueliving_ canım benim ben o markaya da çok güvenmiyorum çünkü bence aynı testler. Farklı paket içinde çıkan aynı testler bence. Sen en güzel takibini kan ile yap birkaç gün içinde vermeye başlarsın zaten. İnanıyorum her şey çok güzel olacak

Kızlar sağlık ocağı hormon testlerini yapmiyor dimi?
Devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba özellerde pahalı olabilir bu testler

Yok canım freerly diye bir marka öncesi ovula kullanıyordum çok hassas o 30 du diğer kimyasalda gayet belliydi yarın kan vericem zaten 2 sonrada sağlık ocağında veririm kan daha net bilgi vericek bakalım
Uzun zamandır girmiyordum sayfalarcaaaa konuşulmuş son sayfaya bakayım dedim hamile misiiiiinnn

bebekheyecani güncelleyebilirsin canım hamileyim
Mesajı görünce gülümsedim çünkü seni önceki aylardan hatırlıyorum depremden çok etkilendim kafam hiç buralarda değil demiştin çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende beklemedeyim darısı başıma çok çok sevindim

Kızlar ben bu yumurtlama cizgilerinden artık yorum yapamaz oldum. Testler sırasıyla 3 4 5 mart bakar mısınız t bölgesine mi bakıcam yoksa cizgiler eşitmi degil mi ona mı

Eklentiler

• EBF17BF2-55C6-4105-BE84-28EF18317437.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 66
Yumurtlama takibi yapmışmıydın belki geç yumurtlamışsındır o yüzden henüz regl olmamış olabilirsin.İki ay önce bende acilde test vermiştim aynı senin gibi kan var kum ya da taş dediler sonra ürolojiye göründüm ve doktor dedi ki acildeki doktorlar hemen idrarda kan görünce kum döküyorsun demeye çok meraklıdır kum ya da taş dökmüyorsun dedi.Regl günün falan mıydı ondan mı böyle çıktı acaba sonuç dedi hayır ama bir iki gün vardı reglme dedim.Antibiyotik ile atlattım çok şükür sonra regl de oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…