- 26 Aralık 2015
- 11.786
- 19.019
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.301
Evet evet doğru hatırlıyorsunbiliyorum baby okudum burda, çok yazmasamda tüm yorumları okuyorum))) yanlış hatırlamıyorsambebekheyecani yazmışdı şirkete.. koyulaşma olursa aslında doğru olur diye düşünyorum
Kafana gör alıp kullanmamanı tavsiye ederim vanım çünkü bunlar riskli ilaçlar. Doktor hormonlarına bakar ona göre gerekli ise yazar. Yoksa Allah muhafaza tam tersi etki etmesinNedir ne işe yarar peki
Yok canım freerly diye bir marka öncesi ovula kullanıyordum çok hassas o 30 du diğer kimyasalda gayet belliydi yarın kan vericem zaten 2 sonrada sağlık ocağında veririm kan daha net bilgi vericek bakalımGayet koyu aşkım ama bu artımedse bundan alma hangi testle takibini yapıyordun ondan al
Valla az önce genel jinekoloji ye randevu aldım inşallah bu sefer bakarlarKafana gör alıp kullanmamanı tavsiye ederim vanım çünkü bunlar riskli ilaçlar. Doktor hormonlarına bakar ona göre gerekli ise yazar. Yoksa Allah muhafaza tam tersi etki etmesin
41Kaç yaşındasınız
artimed şirketi bir gün seni bulup, anti pr yapma diye para teklif edicek benceGayet koyu aşkım ama bu artımedse bundan alma hangi testle takibini yapıyordun ondan al
Hahahahhahaha canımı yaktılar napim başkalarının canı yanmasın diyorumartimed şirketi bir gün seni bulup, anti pr yapma diye para teklif edicek bence
Sağlık ocağı yapmıyor devlet yaparKızlar sağlık ocağı hormon testlerini yapmiyor dimi?
Devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba özellerde pahalı olabilir bu testler
Darısı başıma artıkAmin Allah.Bu arada adet oldum ben
Evt sağlık ocagı yapmıyorKızlar sağlık ocağı hormon testlerini yapmiyor dimi?
Devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba özellerde pahalı olabilir bu testler
Bat yanlış olmuş 29.03.2023tarihler doğru mu
Uzun zamandır girmiyordum sayfalarcaaaa konuşulmuş son sayfaya bakayım dedim hamile misiiiiinnnYok canım freerly diye bir marka öncesi ovula kullanıyordum çok hassas o 30 du diğer kimyasalda gayet belliydi yarın kan vericem zaten 2 sonrada sağlık ocağında veririm kan daha net bilgi vericek bakalım
Masaj yap hemen olursun canım..ben dedim gecikirse yapıcaktımDarısı başıma artık
Kullanma bence canım doktor tavsiyesiz bisey kullanlmaz ozellkle gebelik planlanyorsaKızlar doktor kontrolü olmadan klomen kullanılır mı
Evet canım kan vermedim daha ya Bayadır yoksun sen farkındayımUzun zamandır girmiyordum sayfalarcaaaa konuşulmuş son sayfaya bakayım dedim hamile misiiiiinnn
Mesajı görünce gülümsedim çünkü seni önceki aylardan hatırlıyorum depremden çok etkilendim kafam hiç buralarda değil demiştin çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende beklemedeyim darısı başıma çok çok sevindim
Yumurtlama takibi yapmışmıydın belki geç yumurtlamışsındır o yüzden henüz regl olmamış olabilirsin.İki ay önce bende acilde test vermiştim aynı senin gibi kan var kum ya da taş dediler sonra ürolojiye göründüm ve doktor dedi ki acildeki doktorlar hemen idrarda kan görünce kum döküyorsun demeye çok meraklıdır kum ya da taş dökmüyorsun dedi.Regl günün falan mıydı ondan mı böyle çıktı acaba sonuç dedi hayır ama bir iki gün vardı reglme dedim.Antibiyotik ile atlattım çok şükür sonra regl de oldum.Merhaba kızlar sonuçların için hastaneye gittik beta hcg 1.20 çıkmış doktor ama idrarında da kan tespit edilmiş dedi taş veya kum düşünüyorsun dedi. Sizce bu durum gecikmeye sebep olabilir mi çünkü bugün gecikmenin 8. Günü beta hcg böyle çıkınca iyice ümidi kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?