💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

tebrikler canım, hayırlı uğurlu evlat olsun, belli bu ayda bereketli geçicek, belirti falan var mıydı? hangi günleri değerlendirdin?
Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına inşallah belirtim hiç yoktu rüya gördüm onun üstüne test yaptım silik çıkınca kan verdim öyle öğrendim hala bi belirtim yok depremden dolayı gün olarak hatırlamıyorum ama 3 kere değerlendirdim

Yaaa of ben bu ay klomen kullandım. O geciktirebiliyormuş. Biraz önce forum okudum biraz. Benimki de heralde ondan gecikti. 5 güne kadar gecikme yapabiliyormuş.
Ben 4 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte eğer iğnede kullandıysan aksine etken regl oluyosun

Ben 4 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte eğer iğnede kullandıysan aksine etken regl oluyosun
Yok kuzum çatlatma iğnesi olmadım ben. 21 Şubat yumurtlama günüm. Şuan ömrümde ilk kez 26. Güne geldim reglde. Normalde 24. Günde oluyordum. Yumurtlama günüm değişse bile (7. Günde de 14. Günde de yumurtlasam) hiç bu kadar gecikmemiştim. Birşey var ama ne çözemedim. İnşallah bebektir.

Kızlar çatlama günü sayılıyor mu sayılmıyor mu? Ben bugün 11. Gün diyordum ama çatlamayı saymazsak 10. Gün oluyor. Ve 10. Günde erken gebelikte çıkmaması mümkün mü? trueliving_ canısı senin kaçıncı gün erken gebelikte çıkmıştı?

Catlamayla birlikte 9 gün öğrenende var 10 . Gün ögrenen de olsa çıkardı diyorum ben ama bellide olmaz geç döllenme olabiliyor bazen mesela catlamdan sonra 3. Gün tutuyor buda adet günü çıkabilir yınede batı bekle canım Allah'tan umut kesilmez

Canım geçen ay tam böyle oldu bende de hiç gormedigim kadar akıntım oldu bat'a 1 hafta kala, kremsi oldu sonrasında su gibiydi ve coktu. Hadi ağrılar psikolojik ama akıntılar da psikolojik değildir dedim umutlanmistim ama sonuç hüsran dediğin gibi adeti beklemek en doğrusu

Hayirli aksamlar benim bir sorum olacak.. Öncelikle Allah hayırlı afiyetle bebekler nasip etsin bizlere. Elbette en hayirlisini diliyoruz ama bazı bilgiler de kafa karistiriyor mesela kız bebek olması icin yumurtlamadan önce degerlendirmek gibi. Bir gebenin günlügü paylasiyor genelde yumurtlama ve catlama günlerini ve ondan sonraki günü öneriyor degerlendirmek icin. Diyelim ki gercekten yumurtlamadan önce kız oluyor Allah'ın izniyle yine de yumurtlama ve catlama gününü degerlindirirsek ne olur acaba?

Merhaba kızlar sonuçların için hastaneye gittik beta hcg 1.20 çıkmış doktor ama idrarında da kan tespit edilmiş dedi taş veya kum düşünüyorsun dedi. Sizce bu durum gecikmeye sebep olabilir mi çünkü bugün gecikmenin 8. Günü beta hcg böyle çıkınca iyice ümidi kestim

Olmadı bi de kan testi yaptır belkide vardır bebişkoo :)

5 6 gün kala erken gebelikte çıkmadı klasik 7 tl lik testte 3 kala gördüm silik

Bu arada ilişkiden 12 sonra gördüm silik

Canım senin bat ne zamandı yumurtlama takibi yaptın mı ne zaman dı yumurtlama
Benim bat 3 Mart ben yumurtlama testi kullandım 16 sına kadar negatifti sonra testim bitti ama ben 18 19 20 subat 3 gün ağrı ve akıntı yaşadım o günlerin birinde tuttu son ilişkimde 17 18 bağlayan geceydi başka ilişki olmadı

Şu gibi akıntı var canım bn yumurtlama gününde hiç belirti görmedim önce gördüm tahminen 24 yada 25inde yumurtlama oldu kanamadan hemen sonra test ne zaman yapsam diye kararsizim o yüzden sordum

Ya bu bende de oldu. Bununla ilgili bir teorim var.

Bazı yerlerde okuduğuma göre kadınların çoğunda ilk deneme yaptığı bir kaç ay tüm hamilelik belirtileri ortaya çıkabiliyomuş. Ben ne kadar belirti varsa hepsini yaşadım gerçekten ama yok. Geçen ay o kadar çok süt gibi akıntım ve kasık ağrım oldu ki ki anlatamam mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…