yelek ararken ,pijamaya mı döndün tutyam,kıs bir tane yelek yok,sayfalar pijama dolu
yanlış mı okudum dedim ama yok ''yelek arıyorum'' konun
Bende var zaten bi terslik bak gor ben gider disardan alirim sayfalar yelek dolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelek ararken ,pijamaya mı döndün tutyam,kıs bir tane yelek yok,sayfalar pijama dolu
yanlış mı okudum dedim ama yok ''yelek arıyorum'' konun
Bedeni nedir canim
Bende var zaten bi terslik bak gor ben gider disardan alirim sayfalar yelek dolar
Ben yelek satıyorum small beden özelden de mesaj atamıyorum henüz ama link nasıl verilir acaba burdan banlanmadan ? :)
Burda açmadım konuyu yeleğın fotoğraflarını bulamadığımdan ancak başka bi yerde ztn satmaktayım onun linkini verebilirim ancak. Bir de arkayı kapatan demişssiniz ama benimkisi uzun falan degil bildiğiniz kısa normal yelek:)
Eğer be style small yelek diye aratacak olursanız görsellerde çıkan ilk yelek :) googleda aratırsanız umarım bu da reklam sayılmaz
canım konu dışı olacak sırf meraktan nickinin anlamı ne bunu kullanmandaki neden yanlış anlama olur mu sadece merak
Aradigin yelek cok guzelmis.ins bulursun cnm .
Valla tatlim yillar yillar evvel kaydolurken yazdigim hic bi isim kabul etmedi aite bende isimker szlugunu actim en deisik ismi yazdim bunu kabul etti oylecekaldi bende bilmiyorum anlami ne sen biliyomusun
annemin ismi köylerde dağlarda yabani bir çiçek adıymış diye söylerler.ben bu ismi sadece annemde biliyordum