How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yelek Arıyorum/bulunmuştur

tutya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
885
25
48
İstanbul
Triko yün harici pantolonumun arkasını kapatacak tarzda kumaş keten vs yelek arıyorum.:12:

Arkadaslar bir hafta kadar sora sehir disina cikacagim o yuzden evde bulunamayacagim icin elinde saten pijasi olanlar resim ekleyebilirlermi rica etsem

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bir hafta kadar sora sehir disina cikacagim o yuzden evde bulunamayacagim icin elinde saten pijasi olanlar resim ekleyebilirlermi rica etsem
barina marka ceyizlik aldıgım 6 parcalı saten takımı var ilgilenirsen resim eklıye bılırım.hiç kullanmadım cok uyguna verebilirim

Sen urunlerime bakabildinmi canm takas durumun nedir

baktım canım yazdım zannediyordum çok pardon beğendiğim ürünler var ama bedenleri küçük ben daha yeni doğum yaptım :2::2::2:

baktım canım yazdım zannediyordum çok pardon beğendiğim ürünler var ama bedenleri küçük ben daha yeni doğum yaptım :2::2::2:

Bende yeni dogum yaptin yani yeni sayilmaz 11 aylik oldu oglum:nazar:dier urunlerden yokmu begendigin kiyafet disi hadi bul bisilerde hirkayla geceligi takaslayalim ikimizinde isi gorulsun:34:

Porselen demlik duruyo canim kepceler gitti.bebegin emzik emiyomu sifir chicco ve avent emzigim var.ay olarak yanlis almisiz hic kullanamadik

düşünce kapananlardan mı canım normal emziğimiz var

Yok canim damakli seffaf aventi 27 liraya chiccoyu 10 liraya almistim ama su avent heba olmasin valla full ortadontik bi emzik

başka şeyler var mı canım bizim cadının emzikle pek arası yok üstüne iki emziği var :emir_bebek:

Back