• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeil ay ieniniz var m

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
Ben yeşil çay içmeye başladım da benim midemi bulandırıyor yemeklerden önce mi sonramı içiyorsunuz bide hangisi daha iyidir ben ballı yeşilçayı aldım acaba ondan midem bulanıyor fikri olan varsa söyleyin arkadaşlar..:delphin:

Ballısı iğrenç, tadı çok kötü, bergamutlusu güzel onun da poşeti yok. Ben A,c,e vitaminlisini içiyorum.

ayy bende sallama olanından denedim kaç defa ama çok kötü içemedim bi türlü

bergamutlu demleme olanını deneyeceğim bide, çok faydalıymış alışmam lazımmm :sinifsinif:

ben cıleklısını aldım mıs gıbı kukuoo..fena degıl ama banada cok gaz yaptı:sinifsinif:

ben limonlu alıyorum , yada açık satılanlardan sade...
Günde 2 fincan içiyorum daha fazlası iyi değilmiş....
Aç karnına pek içmem midemi raharsız ediyor...
yemeklerden 1-2 saat sonra falan gibi oluyor genelde..

slm çok uzun zamandır yeşil çay içiyroum çaykur un sallama sade yeşil çayı çok doğal çok sağlıklı yemekten 1 saat sonra içilmeli düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyoropuyorumnanaktan

Poşette olanlardan içiyordum ben..Ama tadı iğrenç,mecburen içiyorum ödem söktürücü ve faydalı diye..
Açık denedim nispeten daha iyi..

Yıllardır içerim. Doğum kilolarımı onunla verdim diyebilirim. ınsanı çok zinde tutuyor. Ben sade olanını içiyorum. Tadınıda sevdim beni rahatsız etmiyor.Geneldede yemeklerden sonra içerim.

iş yerinde 2 fincan kesinlikle içerim her gün ve ekersiz sadee.
valla acaip wc ihtiyacı duyuyorum söktürüyo gibi :kedi:

ben papatya çayı içiyorum hem beni rahatlatıyor hem iltihap varsa vücutta

onu tamir ediyor akşamda güzel uyku veriyor,

gözüm iltihap olduğunda soğuk papatya poşeti gözüme tuttum

iki günde geçti
bende yeşil çayın açıkca tadını sevmedim ondan içmiyorum :kahve:

papatya çayı hiç içmedim deneyeceğimCADIARZU, yeşil çayımıda tarçınlı karanfilli içmeye başladım ballıdan daha iyi bence a.s

Bende yıllardır içiyorum.Açık olandan alıyorum daha doğaldır diye.Limonlusuda çok güzel.Sabah kahvaltıyla beraber bi fincan içiyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı onuda bilmiyorum.tadı kötü olmasına rağmen o kadar alıştımki hiç kötü gelmiyor.:kahve:

Bende sallamalarını içemem o yüzden dökme olanlarından al cnm ben liptonunkini çok beğeniyorum birkaç senedirde içerim isteğe göre limon ve bal ekleyebilirsin ben kime yapsam bayılır biz yapıyoruz ama neden böyle güzel olmuyor diye işin sırrı sadece dökme çay olması ve ayrını kendinin yapması.

Kızlar papatya çayı çok acı ya... (Demlemesi yani, sallaması değil.)
Nasıl içiyorsunuz?
:1no2:
Ben yeşilçay severim. Bağırsakları çalıştırıyor böbrekleri... çok iyiymiş.
Ama alışmaya bağlı, ben seviyorum.

Ben yeşil çay içmeye başladım da benim midemi bulandırıyor yemeklerden önce mi sonramı içiyorsunuz bide hangisi daha iyidir ben ballı yeşilçayı aldım acaba ondan midem bulanıyor fikri olan varsa söyleyin arkadaşlar..:delphin:

Canım, ballı almasaydın çok iğrenç tadı.
Gingkolu iç, içine de bal at süper oluyor.
Ve yeşilçay ılık içilirmiş, soğuk değil.

kızlar bende günde iki bardak yemeklerden yarım yada 1 saat sonra içiyorum ve çok seviyorum...şunu unutmayın bir şeyi zoraki yer yada içerseniz size faydası yokmuş.yeşilçayıda yaparken size faydalı olacağını düşünüp iştahla içmeliymişsiniz uzmanların görüşü bu ve bencede böyle...yeşilçayın faydası çok severek için lütfen...

Sağlıklı günler herkese... opuyorumnanaktan

Yeşil çayı yaklaşık 1 senedir içiyorum. Bana Tayvan'dan her yıl gelir. Özel demliğinde 2-3 tane tomurcuk atıp, üzerine sıcak su döküyorum. 2-3 dk. beklettikten sonra suyu döküyorum. Bu işlemi 3 kez tekrarlıyorum. Çünkü içinde toprak vb. şeyler olabileceği için. En son çıkan çayı içiyorum. Gerçekten insanı rahatlatıyor.

Papatya çayını da çok seviyorum. Onun da rahatlatıcı bir etkisi var.

Bir şu yeşilçayı sevemedim gitti ne acaip bir tadı var şu meretin.:sinifsinif:

Back
X