• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeil ay ieniniz var m

Bir şu yeşilçayı sevemedim gitti ne acaip bir tadı var şu meretin.:sinifsinif:
Gerçekten tatları berbat ama yapacak bişey yok faydası var diye içiyorum bide vücuttaki yağ yakımını kolaylaştırıyor.1 ay düzenli içersem 2-3 kilo veriyorum.

ben hemen hemen butun çay markalarının yeşil çaylarını denedim yıllardır içerim.:kahve:en iyisi her yerde satılmıyo bulunması zor ama çaykurun burcum bergamut aromalı tenekede olan yeşil çayıalkisalkisalkis hepsinden çok daha güzel.asla acı değil hoş bir kokusu var.aynı markanın sallamasını da denedim çok acıydı.bence deneyin:içelim:

ıçmeye yeni başladım. Yalnız ben poşet olanlardan kullanmıyorum. Açık olanlarını tercih ediyorum. Uzakdoğudan her sene gelir muhakkak. Onalrın tadı daha güzel..

vala ben yemekten sonra içerım hatta cnm cektı suanda kalktım yaptım içiyorum.ewet tadı pek gsll sayılmaz ama sağlıklı olduğunu dusunerek ıcelım .ztn tadınada alısıyorus bı kac ıctıkten sonra hatta ben bıde yanında kırmızı elmada yerım ole daha gsl oluyor:)

ben sadesinden ziyade karanfilli+tarçınlı olanını tüketiyorum şekersiz içmek zor gelmişti başlarda alışana kadar limon ekledim.şimdi şeker ve limon olmadan rahatça içebiliyorum:kahve:

düzenli olarak günde iki fincan tüketmeye çalışıyorum
sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içmek daha faydalıymış, sebebini bilmiyorum
bir de yeşil çayın kalitelisi beklenen etkiyi gösterirmiş, çaykurun bergamut aromalısını alıyorum
siz nasıl alıyorsunuz ?
aktardan almak istiyorum, iri yapraklı olanlarından ..daha işlemden geçmemiş doğal gibi geliyor
ama bilemedim ..

bende doğuş çayın limonlusundan içiyorum.. limonlu olunca,hem kötü bi tat kalmıyo ağızda hemde zayıflama adına yardımcı..bende günde 2 kupa içiyorum ama 4eçıkarıcam..5 kupaya kadr içebilirmişiz.. 5ten sonrası zararlıymış..gün içinde içiyorum bide gece yatmadan..faydasını görmüyorum desem yalan olur.. farklılık oluyo vücutta.. en belirgini daha sık tuvalete çıkartıyo :dance:

Ben de içemiyorum, sevemiyorum şu çayı yahu.
Ballısını almıştım içemedim, sonra berrak yeşil aldım yok onu da içemedim.
Arada bir gözüme çarpıyolar ama yok içilecek gibi bir tadı yok boshayallersmile

Ben de içemiyorum, sevemiyorum şu çayı yahu.
Ballısını almıştım içemedim, sonra berrak yeşil aldım yok onu da içemedim.
Arada bir gözüme çarpıyolar ama yok içilecek gibi bir tadı yok boshayallersmile

limonlusunu dene canım..hatta ben şu an içiyorum :kahve:

limonlusunu dene canım..hatta ben şu an içiyorum :kahve:

Söz dinlerim ben buyrunnnnnnnnn
Çayın içine 2 dilim limon attım içiyorum boshayallersmile
Süper bir tat elde edemedim ama limon çayın tadını kırdı, böyle içebilirim en azından zemuszemus

ben 1999 da başladım yeşilçay içmeye.
ender saraç'ın bir kitabı vardı. orda yeşilçayın faydalarından bahsediyordu.
annem kitabı merak etmiş almış. okuyunca bende başladım.
o gün bugündür de hergün içerim. bazen 2 kupa bazen 4kupa...
hiç şeker koymam. 10 yıldır da aynı kilodayım.

yaklaşık 3-4 aydır günde en az 2 bardak içiyorum...normal çay içemez hale geldim varsa yoksa yeşil çay....

Back
X