Merhaba benim 13yaşındaki (erkek)yiyenim ergenlik evresinde annesinin birkaç yıldır sağlık problemleri var,yaklaşık 5yıl öncede istanbula taşındılar,yeni çevre okul sağlık sorunları geçim sıkıntıları gibi birçok problemleri var,baba hiçbir zaman ilgilenmiyor sadece maddi ihtiyaçlarını karşılıyor ama sürekli başına kakıyor sürekli,karışıyor,herseye ama saçını bile nasıl kestireceğine karışıyor,okuldan rehber öğretmen çağırmış ona bile gitmiyor(buarada babasının babası küçük yaşta bunları terketmiş ve annesiyle büyümüştür)anneside bilinçliydi ama istanbula taşındıktan sonra hep kendi haline bıraktı herşeyden elini çekti çoçuk kendi halinde büyüyor...Dersleri çok düşük babası sürekli eziyor annesi koruyor vs vs nasıl anlatacağımı bilmiyorum..Bizlerde onlardan çok uzaklardayız anca tel la konuşabiliyoruz ama çok üzülüyorum şimdiki gençliği görünce yiyenimin başarılı hırslı olmasını isterim ama psikolojik sorunları var ama kimse ilgilenmiyor,annesiyle görüşüyorum yardım alsın diye, maddiyatı düşünüyor,çok sıkıntımız var buraları bilmiyorsun sen diyor onunda sıkıntıları var ama kabul etmiyorlar işte..Ben neler yapabilirim acaba yapılabilecek birşey varmı sizce..?