Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi haber ne ikinci çocuk mu size göre?Yapmaliyim yapmaliyim diyorum hergun evet ama o kdr sindirmiski beni kendi degerimi kaybettim. Surekli aglama krizindeyim kimse ile konussam aglamak tutuyor .umarim iyi haberler veririm gelecekte
Cok gel git yaşıyorum haklisiniz çocuğumu gördükçe çok üzülüyorum . Sonra insanlar asla değişmez rol yeteneklerini gelişir diyorum. Herseyin hayırlısı olsun diye çok dua ediyorum.Siz bence fikir almaktan çok sizi bosanmamaya ikna etmemizi istiyorsunuz. Malesef sizi boşanmaya kararlı olarak göremedim...
Çocuğunuzu düşünüyorsunuz ama o mutsuz yuvada yaşaması inanın onun için çok kötü ona bile bağırıyor demişsiniz ruhunda cok hasar bırakır bu durum..Cok gel git yaşıyorum haklisiniz çocuğumu gördükçe çok üzülüyorum . Sonra insanlar asla değişmez rol yeteneklerini gelişir diyorum. Herseyin hayırlısı olsun diye çok dua ediyorum.
Bosanacam bosanacam aglama krizlerim bitince annemle konuşuyorum ağlıyorum babamla konuşuyorum agliyorum avukata nasil kendimi anlatacam ağlamadan bilmiyorm babamda ac davanı diyor ama acele etme diyorSiz bence fikir almaktan çok sizi bosanmamaya ikna etmemizi istiyorsunuz. Malesef sizi boşanmaya kararlı olarak göremedim...
Parmağınızı kırmış daha ne yapması lazım tam olarak?? Ne yaparsa anlarsınız bu kişiden koca da baba da olmayacağını? Kolunuzu kırsaydı boşanır mıydınız mesela?? Ondan babalık da beklemeyin, sanki evli kalsanız iyi bi baba olacakmış gibi. Çocuk şiddet göre göre buyuyecek. Boşanın en azından çocuk huzurlu bi evde büyüsün. Çocukla ilgili yaptığınız ajitasyonlar anlamsız ve mantıksız.Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Bu adamin yaninda o çocuğu buyutursen hiç şupen olmasin ya seni ya evlendigi kadini dovucek o da. Istisnalar var tabi. Ama ben bu ortamda buyuteyim şansi varsa guzel ahlakli buyur siye dusunemezsin. Babasiz kalinca en azindan çocuğun hayata daha guclu tutunur. Bir yerde evin erkeyi gibi kendini gorur buyudukce ama bu durumda çocuğuna kotuluk yapiyorsun. (Ingiliz harfleriyle yazdim ü,ş kullanmaya usendim)Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Canim adam kafani kirinca mi dramayi kesiceksin? Cocugun babasiz buyudum demez aksine duzgunce anlatirsan annemle babam birbirini sevmiyormus bosanmis der.En azindan annesi dayak yerken korku icinde buyumedigi icin hayata karsi travmasi ve guvensizligi olmaz.Cesaretinin olmamasini anliyorum cok zor.Ama bence sen zaten bosanmayacaksin bosuna konu acmissinArkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
dövmeseydim adam olmazlardi
aman şu Türk filmi repliklerini bırakarak düşün yok benim babam yok diyerek ağlarsa ne olacak ağlasın bir iki defa ne olacak sanıyomusunuzki hayatları tamamen acısız hep harika olacak acıları yaşayarak öğrenecek ve güçlü olacaklar evet belki bi yanları eksik olacak ama bu onları bitirmezArkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Dün davayi actik cekismeliye düştü seni bosamam diyo. Ben bitti uzatma diyorimaman şu Türk filmi repliklerini bırakarak düşün yok benim babam yok diyerek ağlarsa ne olacak ağlasın bir iki defa ne olacak sanıyomusunuzki hayatları tamamen acısız hep harika olacak acıları yaşayarak öğrenecek ve güçlü olacaklar evet belki bi yanları eksik olacak ama bu onları bitirmez