Yeğenime takı takacağım diyen eşimle tartışıyoruz.

Vayyyy ünlü olmak böyle bir şey demek teşekkürler bu duyguyu yaşattığınin için

Vayyyy ünlü olmak böyle bir şey demek teşekkürler bu duyguyu yaşattığınin için
Bir de Türkçe yazabilseniz, neler anlatacaksınız ama...
Ne ünlüsü yav, profilinize tıklayınca konularınız şak diye dökülüyor, 10 saniyemi almadı.
Çok acıklıydı hemen kapattım zaten, sarmadı.

Fırtınalı aşk bu, sen anlamazsın yıvrım. Aşk, entrika, ihtiras, kavga, dövüş, offf.

Kız bir de ben bekarım. Kız kurusu oluyorum bu durumda.
Ama olsun, en azından maaşımla kaynımın çocuğunun pipisine altın alınmıyor. Bu da bir şey.
Altın pipi deyip duruyorduk kendini bi b.k sanan paşa evladı heriflere, nasıl olunuyor, çekirdekten nasıl yetişiyor görmüş olduk. Pipiye altın takınca oluyormuş meğer. Aydınlandım resmen ufkum açıldı.

Yok hayatım, mevzuya geniş bak.
Karına küfrederlerse dahi kardeşinin tarafını tutacaksın. Çünkü erkek tarafı kutsaldır. Gelin ve ailesi değildir.

Yok hayatım, mevzuya geniş bak.
Karına küfrederlerse dahi kardeşinin tarafını tutacaksın. Çünkü erkek tarafı kutsaldır. Gelin ve ailesi değildir
Yaa kizlar ben size yetişemiyorum eskiden bu forumda sizin gibiler yoktu gerçekten sorunlar konusulurdu kimse kimseye hakaret etmezdi valla üzüldüm surda iki lafın belini kiramadik ama sorunumu unuttum ne diyeyim

Hanımefendi siz cidden bu evrende mi yaşıyorsunuz? Kim sizi neden kıskansın? Hayır çok reel bir şey var ortada eşimin kardeşi bana ağıza alınmayacak küfürler ederse ve eşim ona haddini bildirmezse, bir de üstüne hadi barışın derse o ortam savaş alnına döner ve artık kişi kocam falan olamaz. Zaten böyle bir adama bırakın sevgiyi saygı duyma ihtimalim sıfır. Kimse size kendine saygıyı falan öğretemez bu bir gerçek ama kalkıpta kara deliğin içinden " siz de belki sevilirsiniz, evliliğimi kıskanıyorsunuz, KOCAMI ÇOK SEVİYORUM" falan deyince de komik duruyor. Bu arada evliyim 3 çocuk sahibiyim. Sonra bana da saydırmayın koca mı bulamadın diye. Gerçeğe de gerçek demek lazım sonuçta.

Aranız nasıl şimdi onu bilmiyorum ama mesela görümcem var benim kaynım olmadığından ordan örnek veriyorum ben takardım çünkü insanlığını biliyorum takamadıysa vardır bir sebebi kardeş arasında sen borçlusun ben borçluyum yapmazdım tabi tekrar diyorum kişiliklerini bilmiyorum karşılıklı takma adetine karşıyım elimde varsa yaparım elinde varsa o da bana yapar yoksa yapamadığını anlarım diye düşünürüm ben

Yaa kizlar ben size yetişemiyorum eskiden bu forumda sizin gibiler yoktu gerçekten sorunlar konusulurdu kimse kimseye hakaret etmezdi valla üzüldüm surda iki lafın belini kiramadik ama sorunumu unuttum ne diyeyim
Sizin sorununuz altın maltın değil diyoruz, huuu!
Sizin sorununuz lafınızın geçmemesi.
Siz ne yaparsanız yapın o altın takılacak mı? Evet. Şimdi burada suçlu kaynınız mı? Yoksa sizi saydırmayan saymayan eşiniz mi?
Ne desek mutlu olurdunuz mesela? Kaynınızı çekiştirsek, iyi mi hissederdiniz? İyi de bu, faydasız sizin için. Sorunun kökenine ineceksiniz. Onu diyoruz sabahtan beri.

Boşverin yahu. Baksanıza 17 yıldır bişey değişmemiş. Belki de ideali budur. Ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…