- 19 Mayıs 2020
- 46.334
- 207.236
Hakiki Kara Murat benim, inanmayın onlara.Siz nereden çıktınız ben size msj yazmadimki acaba katipin kaç hesabı var
Belli ki kafaniz karismis. Katiple alakam yok. Bekarlara kiz kurusu diyerek alay etmeniz hos degil diyorum.Siz nereden çıktınız ben size msj yazmadimki acaba katipin kaç hesabı var
Vayyyy ünlü olmak böyle bir şey demek teşekkürler bu duyguyu yaşattığınin içinAşkım balım ruhum, adam devamlı küsüyormuş zaten. Sinirlenip ağzına geleni sayıyormuş. Kendi de yazmış, eşim ailesini hep benden öne koydu diye. E nerede delicesine aşk? Adam küfür olayında bile karısının tarafını tutmamış. Gelmiş burada masal anlatıyor.
Sanki sorun kaynıymış gibi bir de inanmış buna. Sorun kayın değil, eş. Görebilse çözecek aslında.
Sus yalancı. Sen bensin . Hatta ben senim. Ben herkesim. Sen bensin. Herkes benim. Hadi bakalım.Belli ki kafaniz karismis. Katiple alakam yok. Bekarlara kiz kurusu diyerek alay etmeniz hos degil diyorum.
Bir de Türkçe yazabilseniz, neler anlatacaksınız ama...Vayyyy ünlü olmak böyle bir şey demek teşekkürler bu duyguyu yaşattığınin için
Baktiki kanka degiliz, beni yan hesap olarak atadıSus yalancı. Sen bensin . Hatta ben senim. Ben herkesim. Sen bensin. Herkes benim. Hadi bakalım.
Kızıyordum size ama valla guldurdunuz beni sağol unuttum valla sorunumuHakiki Kara Murat benim, inanmayın onlara
Fırtınalı aşk bu, sen anlamazsın yıvrım. Aşk, entrika, ihtiras, kavga, dövüş, offf.Bir de Türkçe yazabilseniz, neler anlatacaksınız ama...
Ne ünlüsü yav, profilinize tıklayınca konularınız şak diye dökülüyor, 10 saniyemi almadı.
Çok acıklıydı hemen kapattım zaten, sarmadı.
Bir de Türkçe yazabilseniz, neler anlatacaksınız ama...
Ne ünlüsü yav, profilinize tıklayınca konularınız şak diye dökülüyor, 10 saniyemi almadı.
Çok acıklıydı hemen kapattım zaten, sarmadı.
Kız bir de ben bekarım. Kız kurusu oluyorum bu durumda.Acıklı değil, aşk dolu bir kere, seni kıskanç kadın.
Altın pipi deyip duruyorduk kendini bi b.k sanan paşa evladı heriflere, nasıl olunuyor, çekirdekten nasıl yetişiyor görmüş olduk. Pipiye altın takınca oluyormuş meğer. Aydınlandım resmen ufkum açıldı.Kız bir de ben bekarım. Kız kurusu oluyorum bu durumda.
Ama olsun, en azından maaşımla kaynımın çocuğunun pipisine altın alınmıyor. Bu da bir şey.
Yok hayatım, mevzuya geniş bak.Altın pipi deyip duruyorduk kendini bi b.k sanan paşa evladı heriflere, nasıl olunuyor, çekirdekten nasıl yetişiyor görmüş olduk. Pipiye altın takınca oluyormuş meğer. Aydınlandım resmen ufkum açıldı.
Yaa kizlar ben size yetişemiyorum eskiden bu forumda sizin gibiler yoktu gerçekten sorunlar konusulurdu kimse kimseye hakaret etmezdi valla üzüldüm surda iki lafın belini kiramadik ama sorunumu unuttum ne diyeyimYok hayatım, mevzuya geniş bak.
Karına küfrederlerse dahi kardeşinin tarafını tutacaksın. Çünkü erkek tarafı kutsaldır. Gelin ve ailesi değildir
Hanımefendi siz cidden bu evrende mi yaşıyorsunuz? Kim sizi neden kıskansın? Hayır çok reel bir şey var ortada eşimin kardeşi bana ağıza alınmayacak küfürler ederse ve eşim ona haddini bildirmezse, bir de üstüne hadi barışın derse o ortam savaş alnına döner ve artık kişi kocam falan olamaz. Zaten böyle bir adama bırakın sevgiyi saygı duyma ihtimalim sıfır. Kimse size kendine saygıyı falan öğretemez bu bir gerçek ama kalkıpta kara deliğin içinden " siz de belki sevilirsiniz, evliliğimi kıskanıyorsunuz, KOCAMI ÇOK SEVİYORUM" falan deyince de komik duruyor. Bu arada evliyim 3 çocuk sahibiyim. Sonra bana da saydırmayın koca mı bulamadın diye. Gerçeğe de gerçek demek lazım sonuçta.Anlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz
Sizin sorununuz altın maltın değil diyoruz, huuu!Yaa kizlar ben size yetişemiyorum eskiden bu forumda sizin gibiler yoktu gerçekten sorunlar konusulurdu kimse kimseye hakaret etmezdi valla üzüldüm surda iki lafın belini kiramadik ama sorunumu unuttum ne diyeyim
Boşverin yahu. Baksanıza 17 yıldır bişey değişmemiş. Belki de ideali budur. Ne dersiniz ?Yaa kizlar ben size yetişemiyorum eskiden bu forumda sizin gibiler yoktu gerçekten sorunlar konusulurdu kimse kimseye hakaret etmezdi valla üzüldüm surda iki lafın belini kiramadik ama sorunumu unuttum ne diyeyim
Pipiye altın takmak harika bişiy, dokunanın eline fururum.Sünnet düğünü mü kaldı artık yeter be